تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 25 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 245

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

پل اسکولز، هافبک منچستر یونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که قصد دارد تا یک فصل دیگر هم در منچستر یونایتد بماند و سپس وارد عرصه مربی‌گری شود.
    اسکولز 35 ساله که 16 سال پر از جام را در اولدترافورد سپری کرد، هنوز عنصری کلیدی درخط میانی تیم سر الکس فرگوسن به شمار می‌رود. میزان آمادگی جسمانی او آن قدر عالی بود که فابیو کاپلو به شدت به دنبال آن بود تا او را متقاعد کند تا در جام جهانی 2010 برای انگلیس به میدان برود و به صحنه ملی بازگردد.
    اسکولز اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که آخرین فصل خود را در یونایتد خواهد گذراند و سپس به کنار خط خواهد رفت: «به پایان دوران بازی نزدیک می‌شوم و شاید یک سال بیشتر به آن باقی نمانده باشد. به دنبال مدرک مربی‌گری هستم و امیدوارم یک روز مربی کودکان شوم یا تیمی دیگر را هدایت کنم.»
    اسکولز همچنین درباره تاثیر فرگوسن روی دوران بازی‌اش گفته: «او همیشه عالی بوده است. نیاز به گفتن نیست که او چه مربی بزرگی است. او بازیکنان بسیاری از تیم جوانان آورده و به همه بچه‌های تیم جوانان امید می‌دهد که اگر به اندازه کافی خوب باشند بی‌‌تردید از آنها استفاده خواهد کرد. کار با او فوق‌العاده بوده و به نظرم هنوز چند سالی می‌تواند خوب مربی‌گری کند.»

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

جو کول در راه لیورپول؟

روی هاجسون همچنین گفته کریستین پرسلو مسئول نقل و انتقالات است.

سایت گل – روی هاجسون، مربی جدید لیورپول گفته با جو کول، هافبک سابق چلسی صحبت کرده و البته کریستین پرسلو، مدیر باشگاه است که مسئول مذاکرات نقل و انتقالات است.

گفته می‌شود کول که بازیکن آزاد به شمار می‌رود به تاتنهام یا آرسنال خواهد رفت.

با این حال هاجسون می‌گوید: «جو کول تا جایی که می‌دانم بازیکنی است که هنوز دنبال باشگاه می‌گردد. ما با او در تماس بوده‌ایم، چون خوب است با بازیکنان باکیفیت در تماس باشید، اما چیزی درباره صحبت‌هایمان ندارم که به شما بگویم. من با او مذاکره نکرده‌ام، بلکه کمی با هم حرف زدیم. اگر می‌خواهید از اهداف ما در بازار باخبر شوید و این که اوضاع چطور پیش می‌رود، باید با کریستین پرسلو (مدیر باشگاه) صحبت کنید. او دنبال مذاکرات است، نه من.»

چلسی، مشتری جدید بالوتلی

مدیربرنامه های ماریو بالوتلی در صحبتهایی اعلام کرد که سران تیمهای متعددی خواهان جذب این ستاره جوان هستند

سایت گل- بدون شک ، جنگی تمام عیار برای جذب ماریو بالوتلی میان سران تیمهای منچتسریونایتد و منچسترسیتی برای جذب ستاره جوان باشگاه اینتر وجوددارد و اکنون می بایست نام چلسی را نیز به جمع مشتریان بالوتلی اضابه کرد.

مینو رایولا،مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی در این رابطه به اسکای سپورتس گفت:« سران تیمهای متعددی با من تماس گرفته اند. مسئولان باشگاه سیتی و یونایتد درخواست کتبی خود را برای جذب سوپر ماریو ارائه کرده اند و البته من نام تیمهای دیگری را نیز در لیست مشتریان خرید بالوتلی در ذهن دارم.»

رایولا در ادامه در پاسخ به پرسشی که آیا آنچلوتی نیز به دنبال خرید ماریو برای چلسی است یا خیر، گفت:« آیا سران چلسی هم به دنبال جذب بالوتلی هستند؟ چرا که نه!»

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

آنچلوتی: اشلی کول 100 درصد در چلسی می ماند

نیازی نیست با کول صحبت کنم و او هم نیازی ندارد با من صحبت کند. او بازیکن چلسی است، فصلی استثنایی را با ما گذرانده و برای فصل بعد ما بازیکن بسیار مهمی خواهد بود.

سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی شایعات مبنی بر پیوستن اشلی کول به رئال مادرید را تکذیب کرد. ژوزه مورینیو، مربی سابق آبی‌ها هدایت رئال را در دست گرفته و گفته می‌شود کول قصد دارد از انگلیس برود، به ویژه آن که از همسر سابقش چریل جدا شده است.

گفته می‌شد چلسی 30 میلیون پوند قیمت روی این بازیکن 29 ساله گذاشته است. کول سپتامبر گذشته بود که قراردادی چهار ساله با چلسی امضا کرد.

شایعات هنگامی قوت گرفت که کول در دیدار دوستانه چلسی مقابل کریستال پالاس بازی نکرد و رایان برتراند، بازیکن تیم جوانان انگلیس جایش را گرفت.

آنچلوتی پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل این تیم گفت: «نیازی نیست با کول صحبت کنم و او هم نیازی ندارد با من صحبت کند. او بازیکن چلسی است، فصلی استثنایی را با ما گذرانده و برای فصل بعد ما بازیکن بسیار مهمی خواهد بود. 100% مطمئنم که او فصل بعد هم بازیکن ماست.»

اسین خوشحال از بازگشت به زمین

ستاره باشگاه چلسی پس از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت بار دیگر به زمین بازگشت و بازگشت قابل توجهی نیز داشت

سایت گل- مایکل اسین، ستاره خط میانی باشگاه چلسی در صحبتهایی شادی اش را از بازگشت به زمین چمن و گلزنی برای آبی پوشان ابراز کرد. این ستاره غنایی در دیدار دوستانه شنبه شب چلسی مقابل کریستال پالاس توانست تک گل تیمش را به ثمر برساند.

اسین به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، شانس حضور در نیم فصل دوم رقابتهای فصل گذشته لیگ برتر و رقابتهای جام جهانی را از دست داد.

او با گلزنی در این دیدار دوستانه نشان داد که به روزهای اوجش بازگشته است و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« حس خوبی دارم و مدتها بود که از میادین ورزشی به دور بودم.اکنون کاملا آماده ام و همه چیز خوب است و اوضاع به خوبی پیش می رود. به خاطر روزهای بازیابی ام، هیچ تعطیلاتی نداشته ام ولی بسیار خوب است که مجددا فوتبالم را آغاز کرده ام و امیدوارم که در کنار سایر بازیکنان زودتر کارمان را آغاز کنیم.»

اسین در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« فصل گذشته برایم بسیار سخت بود ولی هم تیمی هایم را برای پیروزی در بازیها تشویق می کردم. این تنها کاری بود که از من بر می آمد.من مبدل به یک هوادار شده بودم و به پایان بردن فصل با دو جام، امری رویایی بود و من با وجودی که نتوانسته بودم برای تیمم به میدان بروم، مثل سایر بازیکنان از این قهرمانی خوشحال بودم.»

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: کریس اسمالینگ عالی بود

سایت گل – کریس اسمالینگ مقابل سلتیک برای اولین بار با پیراهن منچستر یونایتد به میدان رفت و سر الکس فرگوسن گفته از عملکرد این مدافع راضی است. یونایتد در این بازی در تورنتو سه بر یک برنده شد.

در غیاب ریو فردیناند، اسمالینگ در کنار جانی ایونز در قلب دفاع قرار گرفت. نمانیا ویدیچ، دیگر مدافع میانی یونایتد به دلیل حضور در جام جهانی فعلا در استراحت به سر می‌برد.

این مدافع 20 ساله سابق فولام در ابتدای دیدار با خطا روی جو لدلی، خرید جدید سلتیک یک پنالتی به حریف داد. روی این پنالتی بود که جورجیوس ساماراس بازی را به تساوی کشاند.

با این حال فرگوسن از او راضی است: «از بازی کریس لذت بردم. می‌دانیم که او فوتبالیست خوبی است، سریع است و به خوبی پاس می‌دهد. در چند دقیقه در نیمه دوم او دو ضربه سر عالی زد و نشان داد در هوا چقدر عالی است. او روی صحنه پنالتی کمی گیر افتاد. بازیکن از نقطه کور او در پشت سرش حرکت کرد و به پیش تاخت. هر چه باشد اسمالینگ تنها 20 سال دارد.»"

جانی ایونز هم از بازی در کنار اسمالینگ راضی بود: «بازی کنار کریس خوب بود و تلاش کردیم همه چیز را به ساده‌ترین شکل ممکن با هم انجام دهیم. او انسانی فوق‌العاده است، به سختی تمرین کرده و امیدواریم برای ما عالی کار کند.»

در این بازی دیمیتار برباتوف گل اول را زد و گل دوم را برای دنی ولبک ساخت. تام کلورلی که او هم مانند ولبک در اواسط بازی به میدان آمده بود گل سوم را به ثمر رساند. ولبک به عنوان بهترین بازیکن دیدار انتخاب شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ونگر: گالاس و سیلوستره از آرسنال می‌روند

سایت گل – آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال انتظار دارد ویلیام گالاس و مایکل سیلوستره ورزشگاه امیریتس را ترک کنند.

قرارداد گالاس و سیلوستره با آرسنال به پایان رسیده و هنوز درباره آینده تصمیمی نگرفته‌اند. گالاس اخیرا مورد توجه یوونتوس بود، در حالی که سیلوستره هم ممکن است در راه مالاگا باشد.

گفته می‌شود آینده سول کمپل هم در ابهام است.

آرسن ونگر می‌گوید: «به اعتقاد من گالاس و سیلوستره با باشگاه دیگری قرارداد می‌بندند. سول کمپل هم فعلا در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد.»

گفته می‌شد آرسنال مارک شوارتزر، دروازه‌بان فولام را می‌خواهد. ولی ونگر نظر دیگری دارد: «نه حقیقتا! ما به دنبال خرید برای چند پست هستیم، اما نمی‌خواهم درباره افراد نظر بدهم.»

مانوئل آلمونیا بازی دوستانه پیش‌فصل مقابل بارنت در روز شنبه را از دست داد و ونگر هنوز نمی‌داند دروازه‌بان اولش کیست: «در حال حاضر شماره 1 نداریم. باید به همه فرصت بدهیم تا نشان دهند چقدر خوب هستند. اما به این زودی نمی‌توان تصمیم گرفت.»

کد:
    Last edited by Ezel; 18-07-2010 at 13:37.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پيشنهاد جديد منچستريونايتد براي خريد فيليپ لام

سايت گل- باشگاه منچستر يونايتد آماده است تا پيشنهاد جديدي را براي فيليپ لام به باشگاه بايرن مونيخ ارائه دهد.

سر الكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ از مدتها به دنبال اين ستاره آلماني است اما پيشنهادهاي قبلي او، با مخالفت مسئولان باشگاه بايرن مواجه شد.

اما با بازيهاي خوبي كه لام در طول رقابت هاي جام جهاني انجام داد، فرگوسن اكنون قصد دارد بار ديگر براي خريد اين بازيكن اقدام كند و پيشنهاد جديدي ارائه دهد.

بايرني ها پيش از اين پيشنهاد 15 ميليون پوندي باشگاه انگليسي را رد كرده بودند و اما مسدولان باشگاه منچستر حاضرند علاوه بر اين مبلغ، ديميتار برباتوف يا جي سونگ پارك را نيز راهي آليانس آره نا كنند.

منچستري ها فصل گذشته پس از مصدوميت وس براون و گري نويل ، در سمت راست خط دفاعي با مشكل مواجه بودند و فرگوسن مجبور شد از رافائل جوان در اين پست استفاده كند.

کد:
    ویدیچ، منتظر رفتن به رئال مادرید

سایت گل – نمانیا ویدیچ، مدافع بلندقامت منچستریونایتد از این که باشگاهش هنوز پیشنهاد قرارداد جدیدی به او نداده ناراضی است و دوست دارد به رئال مادرید برود. به نظر می‌رسد این انتقال با مبلغ 18 میلیون پوند میسر شود.

ژوزه مورینیو قصد دارد ویدیچ را به خط دفاعی خود بیفزاید. او همچنین به دنبال خرید اشلی کول از چلسی هم هست.

مدافع صرب در سال 2006 با قیمت 7 میلیون پوند از اسپارتاک مسکو خریداری شد. قرارداد فعلی او که طبق آن 70 هزار پوند در هفته حقوق می‌گیرد در سال 2007 بسته شده است.

این در حالی است که ریو فردیناند، زوج او در خط دفاعی 110 هزار پوند در هفته دریافت می‌کند و ویدیچ 28 ساله منتظر قرارداد جدیدی در تابستان بود.

اگر ویدیچ که تقریبا 200 بازی برای یونایتد انجام داده منچستر را ترک کند، فرگوسن دچار بحران دفاعی خواهد شد، چون زانوی فردیناند هم آسیب دیده و او در اولین بازی‌های لیگ برتر حضور نخواهد داشت.

کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوستام من همين الان يه چيزي بگم....تو كل دنيا هيچ كس خبرهاي سايت گل رو قبول نداره...من كه جك ميدونم خبراي گل رو....الكس فرگوسن گفته هيچكس از يونايتد نميره و ميخواد رو بازيكن هاي جوون سرمايه گذاري كنه و يك يا دو بازيكن معروف براي درامدهاي تبليغاتي و انگيزه دادن ميخره....ويديچ هم گفته هر بازيكني تو يه تيم خاص جاي پيشرفت داره و به گفته خودش اون تيم خاص براي ويديچ يونايتد هست....و مطمئن باشيد فرگوسن بهتر از هر كسه ديگه ميدونه كه تيمش همچين مدافعي رو اگه از دست بده به مشگل بر ميخوره...و اين كارو نميكنه...

---------- Post added at 06:45 AM ---------- Previous post was at 06:43 AM ----------

راستي من اين خبرهارو تو سايت رسمي منچستر يونايتد خوندم......manutd.com

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

ويدا به مادريد نمي رود!
    روزنامه ديلي ميرر از قطعي شدن ماندگاري نمانيا ويديچ در يونايتد خبرداد.اين روزنامه با تيتير وديچ=40 ميليون پوند خبر از منتفي شدن تراسنفر وي به رئال مادريد داد.مورينيو نيز تمايل زيادي به جذب او ندارد.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بايرني ها پيش از اين پيشنهاد 15 ميليون پوندي باشگاه انگليسي را رد كرده بودند و اما مسدولان باشگاه منچستر حاضرند علاوه بر اين مبلغ، ديميتار برباتوف يا جي سونگ پارك را نيز راهي آليانس آره نا كنند.

جوک جالبی بود!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اين خبر از مسئولان باشگاه نبود....از همون مسدولان كه نوشتي بود...:دي:دي

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آنچلوتی: می توانیم از عنوان قهرمانی مان دفاع کنیم

سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی معتقد است که تیمش می تواند حتی با وجود ناکامی در جذب فرناندو تورس و از دست دادن جو کول، در رقابتهای فصل بعد لیگ برتر به قهرمانی برسد.

فصل گذشته چلسی با یک امتیاز برتری نسبت به منچستریونایتد عنوان قهرمانی این رقابتها را مال خود کرد و رکورد 4 فصل قهرمانی پی در پی یونایتد را شکست.

از سوی دیگر آنها در بازار نقل و انتقالات تابستانی تنها 5 میلیون پوند خرج کرده اند و فقط یوسی بنایون را از لیورپول به رختکن تیمشان آورده اند و البته شنیده می شود که سران باشگاه لندنی نیم نگاهی نیز به جذب تورس دارند.

خرید تورس حدود 50 میلیون پوند برای چلسی تمام خواهد شد ولی آنچلوتی معتقد است که چلسی حتی بدون جذب ال نینیو هم می تواند برای دومین سال پیاپی درر قابتهای لیگ برتر به قهرمانی برسد.

آنچلوتی در صحبتهایی که در روزنامه سان منتشر شد، گفت:« ما به مهاجم دیگری نیاز داریم اما با همین تیم می توانیم به قهرمانی برسیم و می توانیم از عنوان قهرمانی مان دفاع کنیم. می بایست این کار را انجام بدهیم ؛ می خواهیم که در تمامی رقابتها نهایت تلاشمان را به کار بگیریم.»

این مربی 51 ساله در نظر دارد تا پس از آنکه تیمش در دور قبل در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در مقابل اینتر شکست خورد، این فصل را با موفقیت بیشتری آغاز کند و گفت:« هدف ما این است که دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به مراتب بهتر از فصل قبل باشیم.ما فصل قبل خیلی زود از گردونه این رقابتها کنار رفتیم.»

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی یه سایت الان خوندم که جوکول با قرادادی 4 ساله به لیورپول پیوسته:
    کد:
    این دیگه فکر کنم خبر رسمی باشه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •