تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 36 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آخه دم خروس و باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو؟! زالاتان که میگه من از هوای ابری و بارونی انگلستان متنرم، کجا بیاد بره به سیتی... بخواد بره،میره به تیمی مثل یونایتد یا چلسی که هم پولدارن و هم تو CL هستند...
    تیمهای منچستر یونایتد و مخصوصا چلسی هنوز در بحران اقتصادی به سر میبرند و حتی بعضی از بازیکنان یونایتد هم به خاطر اینکه پرداخت حقوقشون به تعویق افتاده قصد ترک یونایتد رو کردن که الحمدالله این مشکل حل شده.ولی همونطور که میدونید مالک باشگاه سیتی عرب هستش و حالا حالا ها بحران اقتصادی گریبان این تیم منچستری رو نمی گیره از طرفی آب وهوای زلاتان با فرگوسن نمی سازه

2. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آیا جرارد هم از لیورپول می‌رود؟

رئال مادرید بسیار به خرید جرارد نزدیک شده‌اند...

سایت گل – به دنبال جدایی رافا بنیتس از لیورپول، به نظر می‌رسد انتقال استیون جرارد به رئال مادرید هم بسیار محتمل شده باشد. لیورپول روی او 30 میلیون یورو قیمت گذاشته است.
    جدایی بنیتس باعث شده مذاکره با لیورپول بسیار آسان شود. رافا فصل پیش نمی‌خواست ژابی آلونسو را به رئال بفروشد و امسال هم مانع بزرگی سر راه انتقال جرارد به رئال بود.
    ژوزه مورینیو مربی رئال مادرید همواره جرارد را ستوده و در دوران حضور در چلسی امیدوار به خرید او بود. حالا که مسئولان لیورپول قیمت او را مشخص کرده‌اند، به نظر می‌رسد کاپیتان لیورپول دوباره در کنار ژابی آلونسو بازی کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله ، شعار مسخره تر از این مگه وجود داره ؟ فراتر از یک باشگاه ؟ یعنی چی خوب ؟ مگه بارسا چیش با بقیه فرق داری ؟
    در ضمن من تو تیتر این تاپیک چیزی درباره اینکه فقط درباره خبر باشه نمیبینم .
    این شعاز بیشتر واسه همون مرذمی هستن که تو کاتالان زندگی میکنند ، و بارسا دیگه جزئی از فرهنگشون حساب میشه ، واسه من یا شمایی که تو یه کشور دیگه هستی نیست...
    واگه میبینی امضای خیلی شده بود به خاطر اینه که اکثر ایرانی ها جوگیر هستن!
    در کل یکم صمیمی تر باشیم بهتره!
    تا اینکه اینقدر نفرت از یه تیم داشته باشیم که این جوری به همه مسائل گیر بدیم...
    من نمیدونم چرا این مدت اینقدر متنفران بارسا زیاد شده ، خوب تو یه بازه زمانی یه تیم میاد بهتر بازیها رو انجام میده ، بهترین نتیجه ها رو هم میگیره ، چرا باید از این تیم متنفر باشم و بازیهاش رو دنبال نکنم؟!( مثل ارسنال 2003/4 ، من یو 2007/08 و احتمالا رئال 2010)
    درسته که شما نظر خودت رو دادی ، و نظر شما هم مورد احترام ، ولی وقتی میدونی که با این نظر ممکنه چندتا(شاید دوستات) ناراحت بشن و حتی درگیری پیش بیاد! چرا این یه خط رو بنویسی ، خوب تو دل خودت نگهش دار....

ممنون.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

این شعاز بیشتر واسه همون مرذمی هستن که تو کاتالان زندگی میکنند ، و بارسا دیگه جزئی از فرهنگشون حساب میشه ، واسه من یا شمایی که تو یه کشور دیگه هستی نیست...
    واگه میبینی امضای خیلی شده بود به خاطر اینه که اکثر ایرانی ها جوگیر هستن!
    در کل یکم صمیمی تر باشیم بهتره!
    تا اینکه اینقدر نفرت از یه تیم داشته باشیم که این جوری به همه مسائل گیر بدیم...
    من نمیدونم چرا این مدت اینقدر متنفران بارسا زیاد شده ، خوب تو یه بازه زمانی یه تیم میاد بهتر بازیها رو انجام میده ، بهترین نتیجه ها رو هم میگیره ، چرا باید از این تیم متنفر باشم و بازیهاش رو دنبال نکنم؟!( مثل ارسنال 2003/4 ، من یو 2007/08 و احتمالا رئال 2010)
    درسته که شما نظر خودت رو دادی ، و نظر شما هم مورد احترام ، ولی وقتی میدونی که با این نظر ممکنه چندتا(شاید دوستات) ناراحت بشن و حتی درگیری پیش بیاد! چرا این یه خط رو بنویسی ، خوب تو دل خودت نگهش دار....

ممنون.
    آخه دوست من
    من نمیخوام که جر و بحث رو شروع کنم ولی اینو میگم و تمام
    میدونی چرا بارسا اینقدر منفور شده؟
    چرا بارسای رایکارد منفور نبود؟

بخاطر این منفور شده که داورا همش باهاشونن.بخاطر این منفوره که یه جام رو از چلسی گرفتن(داورا)دادن به بارسا
    بخاطر این منفورن که پدرو گل آفساید میزنه و داور آفساید نمیگیره و بارسا با همون 1-0 بازی رو میبره
    بخاطر این منفورن که بوسکتس میاد و با یه حرکت غیر ورزشی یه بازیکن اینتر رو اخراج میکنه و بعدش دوربینا رو میپاد که یهو تصویرشو نگیرن ولی میگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بخاطر این منفور شده که داورا همش باهاشونن.بخاطر این منفوره که یه جام رو از چلسی گرفتن(داورا)دادن به بارسا
    بخاطر این منفورن که پدرو گل آفساید میزنه و داور آفساید نمیگیره و بارسا با همون 1-0 بازی رو میبره
    بخاطر این منفورن که بوسکتس میاد و با یه حرکت غیر ورزشی یه بازیکن اینتر رو اخراج میکنه و بعدش دوربینا رو میپاد که یهو تصویرشو نگیرن ولی میگیرن
    اینا اشتباهات فوتبال هست دوست من ،
    بوسکت رو که واقعا زد! کارت زرد دوم رو گرفت و اخراج شد! (حالا شاید کارت نداشت ولی زاویه داور و کم داور طوری بود که نمیتونستن شدت ضربه رو دقیق ببینند!)
    ولی یه چیز جالبه ، قبول پارسال داور چلسی رو حذف کرد!
    ولی چرا نمیگین امسال هم داور بارسا رو حذف کرد
    بازی با اینتر-اون استپی که توره تو دیقه 90+ با توپ کرد و یه پاس داد به بویان و بویان هم گل کرد هند نبود(اصلا توره فرصتی نداشت که بخواد با دست توپ رو بزنه)
    داور هم یک قدمیه صحنه بود
    چرا اینا رو نمی بینید
    مشکل اینه که شما با یه ذهنیت قبلی به این داوریهای بارسا نگاه می کنید(وگرنه به جز بازی با چلسی ، باقی موارد جز اشتباهات عادی فوتبال هست و واسه همه تیمها پیش میاد)
    تو لالیگا هم که داوری هم کم به نفع رئال نبوده! (هرچند به نفع بارسا هم بوده) فوتبال همینه....

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اینا اشتباهات فوتبال هست دوست من ،
    بوسکت رو که واقعا زد! کارت زرد دوم رو گرفت و اخراج شد! (حالا شاید کارت نداشت ولی زاویه داور و کم داور طوری بود که نمیتونستن شدت ضربه رو دقیق ببینند!)
    ولی یه چیز جالبه ، قبول پارسال داور چلسی رو حذف کرد!
    ولی چرا نمیگین امسال هم داور بارسا رو حذف کرد
    بازی با اینتر-اون استپی که توره تو دیقه 90+ با توپ کرد و یه پاس داد به بویان و بویان هم گل کرد هند نبود(اصلا توره فرصتی نداشت که بخواد با دست توپ رو بزنه)
    داور هم یک قدمیه صحنه بود
    چرا اینا رو نمی بینید
    مشکل اینه که شما با یه ذهنیت قبلی به این داوریهای بارسا نگاه می کنید(وگرنه به جز بازی با چلسی ، باقی موارد جز اشتباهات عادی فوتبال هست و واسه همه تیمها پیش میاد)
    تو لالیگا هم که داوری هم کم به نفع رئال نبوده! (هرچند به نفع بارسا هم بوده) فوتبال همینه....
    خب شما که اینقدر ریزبین هستین و میگین که اون هند بویان هند نبود پس چرا گل آفساید پیکه رو نمیگین؟

شما چرا اینو نمیبیند(شایدم دیدید و نمیگید)

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخه دوست من
    من نمیخوام که جر و بحث رو شروع کنم ولی اینو میگم و تمام
    میدونی چرا بارسا اینقدر منفور شده؟
    چرا بارسای رایکارد منفور نبود؟

...
    بارسلونای دوران رایکارد با وجود موفقیت و عظمت هیچوقت انقدر منفور نبود
    این ادعا رو کسانی که تیمشون دوره ای بسیار موفق رو داشته باهاش آشنا هستن. یا تجربشو ندارید یا اینکه به قصد کل نوشتید.

1- این منفوریت و در تضاد با محبوبیت نیست. داشتن تعدادی زیادی مخالف یا بهتره بگم دشمنه که عادیه. اکثرا در اثر ضربه خوردن به وجود میاد. حالا این ضربه میتونه شکست تیم یا بازیکن مورد علاقه شما در برابر اون تیم و ستاره اش در بازی باشه یا کم آوردن در کسب عنوان در برابرشون. بعضی ها هم ممکنه بدون اینکه علاقشون برخوردی داشته باشه صرفا بخاطر موفقیت ها بدخواه یک تیم بشن که به ندرت پیش میاد. این جو موقته و با گذشت زمان و مخصوصا ناکامی ها مثل همین حذف برابر اینتر از بین میره. البته با توجه به توان فعلی بارسلونا حالاحالاها باید شاهد زخمی شدن اینو و اون باشیم.

2- بارسای ریکارد اینقدر دشمن نداشت چون اینقدر قدرتمند و موفق نبود. قهرمانی لالیگا رو با اون آمار گل در کل و ثبت رکورد 6 گل زده برای خودش در یک الکلاسیکو بدست نیاورده بود. رئال رو در هر 4 بازی ممکن و پیاپی با 11 گل زده و فقط 2 گل خورده نبرده بود. سه گانه رو که در تاریخ اسپانیا بی سابقه است کسب نکرده بود. منچستر قهرمان ثابت انگلیس رو در اوج قدرت و حاوی رونالدو بهترین بازیکن وقت جهان در فینال قهرمانان شکست نداده بود. بدون ستاره اصلیش قهرمان ایتالیا اینتر رو با مربی گری مورینیو براحتی نبرده بود. به بایرن آلمان حتی اگر فقط نامی ازش مونده باشه 4 تا نزده بود. فوتبالش به این شدت از نظر زیبایی تحسین نمیشد و صدرنشین قاطع رنکینگ باشگاه ها اونم این مدت طولانی نبود. 6 جام ممکن رو در یک فصل درو نکرده بود و علاوه بر ثبت رکورد, دیگران رو اینقدر در حسرت نزاشته بود. ...

وقایع دیگه ای مثل اوج گرفتن مسی و کسب عنوان های مطرح از آقای گلی قهرمانان گرفته تا عنوان بهترین بازیکن جهان اونم با اون امتیاز استثنایی و معرفی بارسلونا به عنوان بهترین تیم باشگاهی 20 سال اخیر رو هم می تونید اضافه کنید که قطعا برای هواداران تیم های دیگر مخصوصا اونایی که کل دارن جالب نیست.

3- محبوبیت و تعداد هواداران قطعا در همچین شرایطی افزایش پیدا میکنه مخصوصا که موفقیت بزرگتر و خصوصیات مثبت قهرمان بیشتر باشه. مثل 6 گانه و بازی تهاجمی و باز بارسلونا که حتی اگر تحسین نشه جای سرزنش نداره و ازش به بدی یاد نمیشه. یا حتی اینکه بیش از نصف بازیکنان قهرمانی اروپای این تیم حاصل آکادمی و جوانان خودش بودن. این افزایش تعداد هواداران خودش یکی از گله های مخالفان هست که البته چیزی بیش از اون بهونه های داوری و اتهام شانس نیست. تلخیش برای مخالفان اینجاست که حتی بازیکنان و مربیان تیم مورد علاقشون هم به واقعیت اعتراف می کنند. نمونه اش ونگر بعد از اینکه طعم مسی و بارسای این سالهارو چشید, فن خالی که از عظمت بارسلونا میگه, روبنی که نگرانیش از حضور بارسا در فینال رو ابراز میکنه و حتی اتوئو بعد از اینکه تیمش بارسلونا رو حذف کرده.

پی نوشت 1: این که مخالفان تنها هدف تحقیر داشته باشن, هر بهونه ای رو مطرح کنند و به هیچ وجه به برتری اعتراف نکنند هم موضوع جدیدی نیست و همیشه بوده. از بهونه های داوری و اتهام شانس تا توهین. البته معمولا این کل ها فقط برای گفتگوهای مختلط هست و اگر به کلوپ های این تیم ها سری بزنید واقعیت رو در گفته های خود مخالفان خواهید دید.

پی نوشت 2: طرفدار کدوم تیم هستید؟ به عنوان یک مخالف اگر اون بارسا به چلسی, منچستر و ... نباخته بود و در برابرشون حذف نشده بود مطمئنا الان ازش به خوبی یاد نمی کردید و همین قضیه صدق می کرد. جناب LeBron تا جایی که می دونم هوادار رئال و چلسی هستید. اگر بارسای ریکارد هم 6 تا به رئال میزد و همه الکلاسیکوهارو می برد بازم بهش می گفتید با عظمت؟ فکر نکنم.

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب LeBron تا جایی که می دونم هوادار رئال و چلسی هستید. اگر بارسای ریکارد هم 6 تا به رئال میزد و همه الکلاسیکوهارو می برد بازم بهش می گفتید با عظمت؟ فکر نکنم.
    سلام
    در مورد رئال باید بگم که من یه طرفدار کلاسیک رئال هستم و یعنی طرفداریم تا حدودی خونوادگیه پس از موفقیتاش خوشحال میشم ولی شکست خوردن رقباش برای من تفاوتی نداره پس تعصب اونجوری درباره ش ندارم...تیم اصلی مورد علاقه من چلسیه که تمام بازیهاشو تا جایی که بتونم دنبال میکنم
    دوم اینکه من نگفتم بارسای زمان رایکارد بهتر از این بارسا بوده. صد در صد بارسلونا الان خیلی بیشتر عظمت داره و کسب 6 تا کاپ هم چیز کمی نیست.
    ولی منفور بودن یه بحث دیگه س که خودش سه جنبه داره : 1-به علت قدرت زیاد 2-به علت برد های بحث برانگیز 3-کوچک کردن موفقیت های تیم رقیب به خاطر غرور
    جنبه اولش که کاملا طبیعیه و یه قانون نانوشته س و بزرگترین بخش مخالفین بارسا از همین گروه هستن
    جنبه دوم مثال بارزش بازی چلسی توی نیمه نهایی CL سال قبل هست . اینجا من فرض میکنم که همه اشتباهات داور غیر عمدی بوده... ولی اینکه هوادارا معتقدن چلسی دفاعی بازی کرد در صورتی که خودشون فقط یه شوت توی چارچوب داشتن در حالی بقیه شرایط مساوی بود و خودشونو تیم برتر میدونن باعث منفور شدنشون میشه.در حالی که بدون اطلاعات دارن حرف میزنن و اکثر مقالاتی که من خوندم تا جایی که یادمه به این جمع بندی میرسید:
    "توی این جام بارسلونا برترین تیم بود ولی در بازی با چلسی مستحق صعود نبود"
    به دلایلی که همه بهش واقف هستن.
    مگه این اشتباهات مسلم امسال تو بازی اینتر-چلسی هم رخ نداد؟ ولی چرا طرفدارای چلسی مثل پارسال عصبی نشدن؟
    و اما در مورد جنبه سوم : اینجا دیگه من کاملا بی طرفم و مثالی که ازش دارم بازی اینتر و بارسا هست.
    بازی رفت 3-1 باخت و بارسا گفت تو برگشت تلافی میکنیم.
    اینتر توی Camp Nou بازی کرد که یه بازی فکری به تمام معنا بود. تنها اسمی که نمیشه روش گذاشت ضد فوتباله دلیلشم اینه که بارسلونا به حدی هجومیه که با هیچ ضد فوتبالی نمیشه جلوش مقاومت کرد
    مورینیو به حد کافی گل زده داشت که دیگه ریسک نکنه پس با یه بازی منطقی سعی کرد بارسلونا رو عصبی و آشفته کنه که موفق هم شد. ولی طرفدارا و مسئولای بارسا مورینیو رو به ضدفوتبال متهمش کردن و سعی کردن برد فکری و نبوغشو مسخره کنن. مطمئنا اگه بازی رفت رو با اون اختلاف نبرده بود هیچ وقت این سبکی بازی نمیکرد.
    مورد آخرم اظهار نظر های مسئولان بارسا راجع به تیم های دیگه س مخصوصا از طرف لاپورتا و کرویف.یه روز میان میگن رئال تیم ضعیفیه.یه روز میگن مورینیو به درد نمیخوره یه روز میان برد تیمای دیگه رو به چالش میکشن
    همه اینا +یه سری چیزای دیگه عواملیه که اون جمله رو گفتم : بارسلونای زمان رایکارد به اندازه الان منفور نبود.
    بارسلونا انقدر دچار غرور شد که باختش از اینتر خیلی گرون تر از یه باخت معمول و حذف از زقابت ها تموم شد و اظهار نظرهای بعدی باعث بیشتر منفور شدنش شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بارسای پارسال که اگه جلو چلسیبا کمک دارو نبرده بود نصف جام هاشو نمیگرفت اونوقت دیگه نمی گفتین بارسای ریکارد اینقدر دشمن نداشت چون اینقدر قدرتمند و موفق نبود.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    در مورد رئال باید بگم که من یه طرفدار کلاسیک رئال هستم و یعنی طرفداریم تا حدودی خونوادگیه پس از موفقیتاش خوشحال میشم ولی شکست خوردن رقباش برای من تفاوتی نداره پس تعصب اونجوری درباره ش ندارم...تیم اصلی مورد علاقه من چلسیه که تمام بازیهاشو تا جایی که بتونم دنبال میکنم
    دوم اینکه من نگفتم بارسای زمان رایکارد بهتر از این بارسا بوده. صد در صد بارسلونا الان خیلی بیشتر عظمت داره و کسب 6 تا کاپ هم چیز کمی نیست.
    ولی منفور بودن یه بحث دیگه س که خودش سه جنبه داره : 1-به علت قدرت زیاد 2-به علت برد های بحث برانگیز 3-کوچک کردن موفقیت های تیم رقیب به خاطر غرور
    جنبه اولش که کاملا طبیعیه و یه قانون نانوشته س و بزرگترین بخش مخالفین بارسا از همین گروه هستن
    جنبه دوم مثال بارزش بازی چلسی توی نیمه نهایی CL سال قبل هست . اینجا من فرض میکنم که همه اشتباهات داور غیر عمدی بوده... ولی اینکه هوادارا معتقدن چلسی دفاعی بازی کرد در صورتی که خودشون فقط یه شوت توی چارچوب داشتن در حالی بقیه شرایط مساوی بود و خودشونو تیم برتر میدونن باعث منفور شدنشون میشه.در حالی که بدون اطلاعات دارن حرف میزنن و اکثر مقالاتی که من خوندم تا جایی که یادمه به این جمع بندی میرسید:
    "توی این جام بارسلونا برترین تیم بود ولی در بازی با چلسی مستحق صعود نبود"
    به دلایلی که همه بهش واقف هستن.
    مگه این اشتباهات مسلم امسال تو بازی اینتر-چلسی هم رخ نداد؟ ولی چرا طرفدارای چلسی مثل پارسال عصبی نشدن؟
    و اما در مورد جنبه سوم : اینجا دیگه من کاملا بی طرفم و مثالی که ازش دارم بازی اینتر و بارسا هست.
    بازی رفت 3-1 باخت و بارسا گفت تو برگشت تلافی میکنیم.
    اینتر توی Camp Nou بازی کرد که یه بازی فکری به تمام معنا بود. تنها اسمی که نمیشه روش گذاشت ضد فوتباله دلیلشم اینه که بارسلونا به حدی هجومیه که با هیچ ضد فوتبالی نمیشه جلوش مقاومت کرد
    مورینیو به حد کافی گل زده داشت که دیگه ریسک نکنه پس با یه بازی منطقی سعی کرد بارسلونا رو عصبی و آشفته کنه که موفق هم شد. ولی طرفدارا و مسئولای بارسا مورینیو رو به ضدفوتبال متهمش کردن و سعی کردن برد فکری و نبوغشو مسخره کنن. مطمئنا اگه بازی رفت رو با اون اختلاف نبرده بود هیچ وقت این سبکی بازی نمیکرد.
    مورد آخرم اظهار نظر های مسئولان بارسا راجع به تیم های دیگه س مخصوصا از طرف لاپورتا و کرویف.یه روز میان میگن رئال تیم ضعیفیه.یه روز میگن مورینیو به درد نمیخوره یه روز میان برد تیمای دیگه رو به چالش میکشن
    همه اینا +یه سری چیزای دیگه عواملیه که اون جمله رو گفتم : بارسلونای زمان رایکارد به اندازه الان منفور نبود.
    بارسلونا انقدر دچار غرور شد که باختش از اینتر خیلی گرون تر از یه باخت معمول و حذف از زقابت ها تموم شد و اظهار نظرهای بعدی باعث بیشتر منفور شدنش شد.
    سلام

همینکه در مورد بارسلونا می نویسید. یعنی احساسی در کار نیست؟

آماری از محبوبیت و تعداد هواداران تیم ها دارید؟ بجای اینکه به عنوان مخالف تیمی رو منفور خطاب کنید بهتر نیست قرار بدید تا واقعا مشخص بشه. الان گله اصلی مخالفان افزایش فوق‌العاده محبوبیت بارسلوناست. البته این ادعا هم خیرخواهانه نیست. بهونه ای دیگر.

با توصیف فوق ادعای شما به این تغییر میکنه. چرا بارسلونا مورد تنفر هواداران چلسی هست. اگر صحت داشته باشه هم درکش برای من سخت نیست. فکر می کنید هواداران منچستر یونایتد فصل قبل یا آرسنال این فصل عاشق بارسلونا شدن؟ الان ازش تعریف می کنن؟ آرزوی موفقیتش رو دارن؟ صفحات قبل رو چک کنید.

توصیف فوق که گفتم نوشته شماست که دیدی غیر از یک هوادار چلسی رو در نظر نمیگیره. منفور هواداران چلسی یعنی منفور هواداران فوتبال. بحث بارسلونا چلسی یعنی بازی برگشت. مثال اشتباهات داوری هم یعنی ضرری که چلسی برابر اینتر این فصل کرده. در مورد بارسلونا چلسی حساسیت شما بازی برگشته. دیگری میتونه روی اشتباهات داوری بازی رفت حساس باشه و نتیجه دیگه ای بگیره.

درباره ادعاها و واکنش ها هواداران بارسلونا رو بد می دونید؟ همین فصل. بارسلونا با اشتباهات داوری که مورینیو هم اونارو کاملا به نفع اینتر دونست بزرگترین شکست 2 سال اخیرش رو خورد و در نهایتم حذف شد. حجم نظرهای هواداران بارسارو مقایسه کنید با جنجالی که برای شکست تیم های دیگر داشتیم.

حتی هواداران چلسی که دبل شد بعد از قهرمانی اینتر هم در تاپیک فینال داوری اینتر چلسی رو یاد آوری کردن. در حالیکه هواداران بارسلونایی که با اختلاف یکی (که گل کاملا آفساید میلیتو, قبول نشدن گل بویان و صحنه مشکوک آلوز می تونست تنها بخشی از بهونه هاش باشه) حذف شد دیگه بحثو ادامه ندادن.

به نظر من این به خود تیم برمیگرده. هواداران تیم هایی که نتیجه گرا هستن در پایان اگر نتیجه رو نگیرن هیچی برای دلخوشی ندارن. اینه که باعث واکنش شدید میشه. نمونه اینکه شما فقط با در نطر گرفتن صعود کاملا دفاعی بسته بازی کنید و در پایان گل بخورید و حذف بشید. اما در مقابل تیمی که هدفش صرفا نتیجه نیست و سعی در ارائه بازی زیبا داره حتی اگر ناکام بمونه هواداراش خیال راحت تری خواهند داشت.

در مورد باخت 3-1 به اینتر و حذف برابر این تیم هم اگر منظورتون از گرون تموم شدن بزرگیه اون شکسته که ربطی به غرور نداشت. بخاطر عظمت بارسلونای فعلیه. تیمی که بهترین محسوب میشه و در 2 سال اخیر با اختلاف بیش از 1 گل نباخته بود و خیلی موارد دیگه. مطمئنا شکست همچین تیمی اهمیت بیشتری داره و خواهد داشت.

بارسای پارسال که اگه جلو چلسیبا کمک دارو نبرده بود نصف جام هاشو نمیگرفت اونوقت دیگه نمی گفتین بارسای ریکارد اینقدر دشمن نداشت چون اینقدر قدرتمند و موفق نبود.
    فقط کاپهارو شمردید؟ صحبت همه چیه نه کاپ. بارسلونای قبلی که الان مخالفان ازش به نیکی یاد می کنند به مراتب توان کمتری داشت و در برابر منچستر و رئال و ... شکست های خوبی خورد.

اگر هدفتون از پیش کشیدن داوری بحث فوتبالیه معتبر بنویسید. (مثلا کارشناسی رفت و برگشت از سایت های ورزشی.) این دید شماست. دید دیگری هست که اگر اشتباهات داوری نبود بارسلونا در بازی رفت پیروز میشد و برگشت چلسی نمیتونست به اون سبک بازی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •