آها آؤه اصلا چرا داستان هوش سیاه رو نذارین؟همین صدا قشنگرم بذارین شخصیت اصلی فقط داستانش رو یه مقدار تب تاب ببخشید
بجایه خلاف هایه اینترنتی قتل و غارت میزاریم ولی به نظر منم اون 12 ساله خوبه
![]()
آها آؤه اصلا چرا داستان هوش سیاه رو نذارین؟همین صدا قشنگرم بذارین شخصیت اصلی فقط داستانش رو یه مقدار تب تاب ببخشید
بجایه خلاف هایه اینترنتی قتل و غارت میزاریم ولی به نظر منم اون 12 ساله خوبه
![]()
به نظر من باید داستانشکثیف
باشه اگه اسمش جی تی ای هست.
به نظر من که این کارها همش بیخوده.
شما اولین کسی نیستی که میای توی همین انجمن تاپیک میزنی که GTA Tehran بسازی و این حرفها. احتمالا آخریش هم نخواهی بود.
همشون هم بعد از حدود 3 ماه خسته میشن و میرن کنار.
از همین الان خسته نباشید.
چرا امید نمیدی ؟ از یاس و نا امیدی صحبت می کنی ؟
![]()
جواب بده ما می سازیم
داداش نمی دونم شما چه قدر اطلاعات در مورد جی تی ای دارید و سطح فکرتون چجوری هست و جند سالتون هست ولی با این فکرتون فکر کنم سنتون خیلی پایین باشه...!!
من خودم تمامی گروه هایی رو که شما می گید رو می دونم حتی اسم تمامی عضو های گروه هاشم می دونم ...
تاپیک هاشون رو هم دیدم ...
ولی من خیلی در مورد کار ما گفتم و لازم نیست دوباره بگم ولی اینو بگم که کار ما خیلی با اونا فرق می کنه...
در ضمن ما از سه ماه هم بیشتره که این بازی رو داریم می سازیم ...
یه خبر هم بهتون بدم که فعلا تا اونجایی که من اطلاع دارم دو تا گروه مشغول به جی تی ای تهران هستن و یکیش ما هستیم ...گروه دیگر داره بازی رو ادیت می کنه و بازیشون هم به احتمال زیاد تابستون میاد بیرون ولی جی تی ای 5 رو ادیت کردن ...همه اعضای گروهشون هم از دوستان ما هستن و با هم بودیم...ولی کار ما فرق داره و ادیت نیست..
همیشه ساخت بهتر از ادیت هست...
امیدوارم کاملا متوجه شده باشی..
دوست عزیز مشخصه این دوست عزیزمون آقا عماد و گروه شون چقدر دارن زحمت می کشن کار قشنگی نیست که کار دیگران رو تحقیر کنی !من خودم دو تا بازی رایگان دادم بیرون بزودی سومی یک بازی تو مایه gta هست آیا کار من بی خوده ! هیچ کار دیگران تحقیر نکن و نگو بی خوده چرا اگه یک زمانی کار دادی بیرون دیگران همون طور باهت برخورد میکند ! معلومه با این امضا دل خونی داری بهر حال موفق باشی![]()
الان چی کار کنیم :
بازی تمام قسمت هاش ساخته شده ( منظور object ) یک عکس از موتور 1800 بذارید
من میگم خوب تمام بچه ها با زندان موافقن که بازی از آنجا شروع بشه
فقط میمونه چطوری
که
من گفتم مسابقه اتو مبیل رانی
دوستان دیگر
گرو گانگیری و
بچه دزدی گفتند
به نظره من زندان بهتره پس از دوستان خواهش می کنم داستاناشون رو با زندان بگن
اسم شخصیت اول جعفر باشه و بهش بگن جعفر درایور خوب نیست
اسم شخصیت های اولتون رو هم بگویید
(* می توانیم زندان رفتنش رو از فرار زندان الهام بگیریم )
ببخشید سرتون رو درد آوردم
این جریانه دزدی مجسمه ها رو هم توش بزارین!
ولی واقعا می گم خسته نباشین، من که به شخصه منتظر این بازیم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)