در جواب امضات میگم که:
2 تا 5970 بگیر و intel I7 بگیری کمش 50 تا فرم میگیری
در جواب امضات میگم که:
2 تا 5970 بگیر و intel I7 بگیری کمش 50 تا فرم میگیری
خوب مثل اینکه سیستمش اومده
امضا رو باید به این تغییر میدم : یعنی روزی میرسه که من 2 تا 5890 داشته باشم ؟!؟
دوستان لطفا این رو جواب بدین :
این کابل HDMI که برای مانیتور هستش جریانش چیه ؟ یعنی برای وصل کردن به کارت گرافیک هستش و به چه درد میخوره
لطفا کامل توضیح بدید چون از چند نفر دیگه هم پرسیدم درست جواب ندادن![]()
شما از این کابل نمیتونید برای PC استفاده کنید چون HDMI مانیتور ...گرافیک رو ساپورت نمیکنه و اگه وصل هم بکنید یا اصلا صفحه بالا نمیاد یا اینکه با یه تصویر کوچیک در وسط مواجه میشید و اون ورودیه HDMI در مانیتور برای دستگاه های پخش کننده ی بلو ری یا کونسول های بازی مثل XBOX 360 و PS3 استفاده میشه.متاسفانه هنوز مانیتوری نیومده تا PC رو ساپورت کنه.در حال حاظر بهترین گزینه ای که شما میتونید از اون بهره بگیرید ورودیه DVI است.
در حال حاظر هم فقط LED TV ها یا LCD TV ها که ورودیه HDMI دارند میتونن به PC متصل بشن.
Last edited by MAGIDIYUM; 19-05-2010 at 22:17.
میشه راجبه این ورودی DVI اطلاعاتی بدین که چیه و چیکار میکنه و به چه درد میخوره ؟![]()
Digital Visual Interface
درباره پورت DVI :
این پورت چند سالی هست که وارد بازار شده و اکثرا در مانیتور های LCD دیده میشوند
پورتDVI دارای 3 نوع مختلف هست :
DVI-D نوع دیجیتال برای اتصال به تجهیزات دیجیتالی مانند کارت گرافیک
DVI-A نوع انالوگ برای اتصال به تجهیزات انالوگی مانند پروژکتور
DVI-I این مدل هم از دیجیتال و هم از انالوگ پشتیبانی می کنه.
اگر به پشت کارت گرافیکی نگاه کرده باشید علاوه به پورت معمولی که به مانیتور وصل میکنید پورت دیگری را نیز مشاهده میکند.
![]()
اطلاعات در کامپیوتر به صورت دیجیتال و در مانیتورهای معمولی به صورت آنالوگ می باشند. یکی از کارهای کارت گرافیک تبدیل داده های دیجیتالی تصویر به داده های آنالوگ تصویری برای مانیتور میباشد. در این تبدیل تا حدودی کیفیت تصاویر افت پیدا میکند.
برای جلوگیری از این افت کیفیت شما میتوانید از خروجی های DVI که خروجی دیجیتال تصویری هستند استفاده کنید. به شرطی که مانیتور شما هم دارای ورودی تصویر دیجیتال باشد.به این شکل شما هیچگونه افت کیفیت تصویر نخواهید داشت.
شایان ذکر است که مانیتورهای دیجیتال دارای شفافیت بالاتری نسبت به مانیتورهای معمولی دارند علاوه بر اینکه قیمت آنها نیز بالاتر می باشد .در واقع اين پورت براي وصل كردن به LCD و همچنين مانتورهايي كه داراي اين پورت ميباشند تعبيه شده است.
ممنون از همه بچه هایی که تا الان کمک کردن
اخرین سوال من هم این بود که من یه ذره تو کارای کامپیوتر مبتدی هستم و میخواستم ببینم فرض کنید الان من همه قطعات رو گرفتم
شما مقاله یا سایتی رو نمیشناسین که در مورد اینکه قطعات رو چطوری تو کیس بگذاریم و سیم ها و اینارو به چی وصل کنیم تا نصب ویندوز و کار کردن با اون رو توضیح داده باشه ؟ اگه میشناسین مطلبش رو اینجا پست کنید و اگرم عکس و از این جور چیز ها داشت ادرسش رو بدین
ممنون![]()
منظورتون اسمبل و نصب ویندوز هستممنون از همه بچه هایی که تا الان کمک کردن
اخرین سوال من هم این بود که من یه ذره تو کارای کامپیوتر مبتدی هستم و میخواستم ببینم فرض کنید الان من همه قطعات رو گرفتم
شما مقاله یا سایتی رو نمیشناسین که در مورد اینکه قطعات رو چطوری تو کیس بگذاریم و سیم ها و اینارو به چی وصل کنیم تا نصب ویندوز و کار کردن با اون رو توضیح داده باشه ؟ اگه میشناسین مطلبش رو اینجا پست کنید و اگرم عکس و از این جور چیز ها داشت ادرسش رو بدین
اسمبل نمیدونم چیه ولی منظروم اینه که قطعات رو در کیس قرار بدیم این کار رو من بلد نیستم اگه کسی بلده بنویسه یا اگه سایتی رو میشناسه که اینکار رو با تصویر نشون میده ادرسش رو بده
اگه اسمبل سیستم زو بلد نیستید با فیم آموزشی و... نمیشه یاد گرفت بنا براین خودتون اینکارو نکنید
ممکنه به قطعات آسیب برسه قطعاتتون گرونه و اگه آسیب ببینه ضرر میکنید
بدید یک نفر که این کارو بلده
به یه مغازه دار بدم چقدر طور میکشه اینکار رو بکنه ؟
یعتی اگه گفت برو 2 ساعت دیگه بیا و تو این 2 ساعت قطعات دست دوم توش گذاشت چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)