خوب اینا رو خودم ساختم و خیلی چیز های دیگه که بدرد بازی هایی مثل جی تی ای بخوره رو ساختم ...
توی نت نیست..
اینم سایتمون هست که داریم جی تی ای تهران رو می سازیم..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینا رو خودم ساختم و خیلی چیز های دیگه که بدرد بازی هایی مثل جی تی ای بخوره رو ساختم ...
توی نت نیست..
اینم سایتمون هست که داریم جی تی ای تهران رو می سازیم..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب سایتی بود !!!!
پس چرا تا حالا ندیده بودم.......................................
بازی رو میفروشید دیگه؟؟
بیشتر ادیته یا ساخت؟
با چه موتوری؟؟
بازی رو درصورتی که بتونیم مجوز رو بگیریم تو فروشگاه ها پخش می کنیم و اگه مجوز ندن از ترکیه مجوز می گیریم و می فروشیم و اگه بازم نشد اینترنتی می فروشیم..
کارمون ساخت هست و کمتر از ادیت استفاده می کنیم..
تازه بخشی های مهم سایتی که بهتون معرفی کردم برای اعضای معمولی غیر قابل دسترس هست .منظود اون بخش هایی هست که مدل ها رو برای دانلود می ذاریم (از ماشین های ایرانی گرفته تا شخصیت های ایرانی مثل مهران مدیری و زن چادری و ...)
در مورد بخش اموزش هم خیلی کامل هست ..
هر اموزشی بخواید هست و کسی که از جی تی ای سر در نمیاره با رفتن به بخش اموزش سایت راحت می تونه بازی رو ادیت کنه..
از پرویز هم عذر خواهی می کنم بخاطر اینکه بحث به اینجا کشید..تا اخر امروز یه تاپیک می زنم و اونجا ادامه می دیم..
سلام..
پرویز می تونی از ماشین های ایرانی هم توی بازیت استفاده کنی؟
اگه می تونی بگو تا من بهت کمک کنم...
متاسفانه ماشین باید بیشتر lowcount باشند
ممنونم میشم که یک تاپیک دیگه بزنید
منظورت از lowcount همون lowpoly هست؟حجمشون تا چه حد باید باشه؟
lowcount همون lowpoly حجم در حدود 200 کیلوبایت برای زمان ایجاد ماشین ها در خیابان
واسه این نمیشه از مدل highpoly استفاده کرد چون گیم استودیو کم میاره؟
بعدشم مگه نمیشه مشین ایرانی درست کرد ولی lowpoly باشه؟
کیان جان uv-mapping در واقعه برای همین شی lowpoly ایجاد شده ..بزودی موتور اضافه خواهد شد +به تکچرچ
راستی از کم بیاره منظوره اینکه نه اینکه frame rate میاد پایین بلکه موقعی ساخته میشه یک تاخیر 1 ثانیه داره که جالب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)