تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 150

نام تاپيک: هفته 36 لیگ برتر انگلیس

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مسلما طرفداران چلسی تو این تاپیک بی منطق بودن رو به بالاترین حد رسوندن : دی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

حال میکنم با جفتتون ، خوشم میاد از رو هم نمیرید .
    یه بار این تاپیک رو از اول نگاه کنید ببینید کدومیکی از حرفهاتون منطقیه بعد بیایید واسه من دم از منطق بزنید .
    البته اینجا اوج منطقتون رو براتون ردیف میکنم برید حالشو ببرید
    میدونی از چی خوشم میاد... از این خوشم میاد که یه جمله از من تو این تاپیک پیدا نکردی که غیر منطقی باشه!

من هنوز سر حرفم هستم ... اگه 2 تا بازی چلسی تو این فصل رو میدیدی نمیگفتی ایوانوویچ الکی انتخاب شده!

همین بازی چلسی با تاتنهام رو نگاه کنی نیمه اول ایوانوویچ نبود و فریرا به جاش بازی میکرد گرت بیل از تاتنهام سمت راست چلسی رو به اتوبان تبدیل کرده بود ولی نیمه دوم ایوانوویچ که اومد کاملا سمت چپ تاتنهام رو بست ... هر چند بعدش تری اخراج شد و دیگه نمیشد دفاع رو جمع کرد!

من تو این تاپیک از طرفداران منچستر فقط حسین جان (pcforlife) رو منطقی میبینم ... بقیه هر وقت تعصبات الکی رو کنار گذاشتن میتونیم با هم بحث کنیم ...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه .
    حال میکنم با جفتتون ، خوشم میاد از رو هم نمیرید .
    یه بار این تاپیک رو از اول نگاه کنید ببینید کدومیکی از حرفهاتون منطقیه بعد بیایید واسه من دم از منطق بزنید .
    البته اینجا اوج منطقتون رو براتون ردیف میکنم برید حالشو ببرید
    البته یه سری از اونارو من نباید می گفتم چون بالاخره هر کسی از اینکه به تیمش توهین بشه نارحت میشه.به هر حال اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام.
    حالا اینارو ول کنید بحث ما الان سر تیم منتخب لیگ هستش. من خودم بازی ها لیگ انگلیس رو سعی می کنم هر هفته دنبال کنم. اگه بازیو نتونم ببینم حتما توی اینترنت یه سری اطلاعات در مورد بازی ها می گیرم.
    توی این لیست اولا در مورد دربازه بان جو هارت دربازه بان خیلی خوبیه. درسته پیترچک و ون در سار فوق ستاره هستن ولی این فصل یه مدت مصدوم بودن و کلا اون چنان بازیشون به چشم نیومد. در مورد دفاع ها حداقل از بین تری و فردیناند و ویدیچ یه دونشون باید جزو دو تا دفاع وسط برتر باشن چون مثل همیشه این فصلم خیلی خوب بودن. حداقل نبودن تری به نظر می رسه به خاطر اون مسائل اخلاقی باشه. توی دافع راستم ایوانوویچ خوب بود. در اصل پستش دافع وسطه ولی آنجلوتی این فصل اکثر بازی ها اونو دفاع راست گذاشتش و خیلی خوب بازی کردش. در زمینه حمله شاید اون چنان خوب نباشه چون در اصل دفاع راسته ولی سانترهای خیلی خوبی می کنه در زمینه دفاع که واقعا عالیه هر کسی مقابل او باشه سخت می تونه ازش رد بشه و قدرت بدنی خیلی بالایی داره. تازه اگه نگاه کنید توی تیم ملی صربستان هم الان فیکس هست و اتفاقا در پست دفاع وسط بازی می کنه.دفاع چپم احتمالا اشلی کول به خاطر مصدوم بودن و همین طور مسائل اخلاقی توی لیست نیست. بازی با آرسنال که همه یادشونه که چه جوری بازی می کرد. کلا این چند سال اخیر حداقل جزو 3 دفاع چپ برتر دنیا بوده.ولی با توجه به مصدوم شدن زیاد اشلی کول انتخاب اورا مناسب بود.
    توی پست هافبکم در مورد فابرگاس و میلنر حرفی نیست. ولی دیگه اینو اکثرا قبول دارن که باید جای فلچر باید لمپارد باشه و این دیگه یه چیز واضح هستش.در مورد والنسیا هم درسته تاثیر گذار بود خیلی بازیکن خوبی هست ولی این فصل بازیکن از اون بهتر هم بودش مثل لنون-مالودا-بلیمی و...
    انتخاب ها ممکنه هر جا فرق داشته باشه.الان به این سایت برید تا تیم منتخب فصل رو زده. توی این لیست جالبه بلیمی که در اصل یه مهاجمه به عنوان یه هافبک امتیاز خیلی بالایی داره و بعد از رونی و دروگبا در مکان سوم هستش. این سایت براساس میانگین امتیاز بازیکن در کل فصل تیم منتخب رو انتخاب می کنه. تیم منتخب این سایت تا به الان رو می تونید از اینجا ببنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن این لینک هم مربوط به لیگ انگلیس هست و شما می تونید آمار مربوط به هر تیم مثل گلزنان و دقایق بازی و... رو ببنید:
    کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

البته یه سری از اونارو من نباید می گفتم چون بالاخره هر کسی از اینکه به تیمش توهین بشه نارحت میشه.به هر حال اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام.
    حالا اینارو ول کنید بحث ما الان سر تیم منتخب لیگ هستش. من خودم بازی ها لیگ انگلیس رو سعی می کنم هر هفته دنبال کنم. اگه بازیو نتونم ببینم حتما توی اینترنت یه سری اطلاعات در مورد بازی ها می گیرم.
    توی این لیست اولا در مورد دربازه بان جو هارت دربازه بان خیلی خوبیه. درسته پیترچک و ون در سار فوق ستاره هستن ولی این فصل یه مدت مصدوم بودن و کلا اون چنان بازیشون به چشم نیومد. در مورد دفاع ها حداقل از بین تری و فردیناند و ویدیچ یه دونشون باید جزو دو تا دفاع وسط برتر باشن چون مثل همیشه این فصلم خیلی خوب بودن. حداقل نبودن تری به نظر می رسه به خاطر اون مسائل اخلاقی باشه. توی دافع راستم ایوانوویچ خوب بود. در اصل پستش دافع وسطه ولی آنجلوتی این فصل اکثر بازی ها اونو دفاع راست گذاشتش و خیلی خوب بازی کردش. در زمینه حمله شاید اون چنان خوب نباشه چون در اصل دفاع راسته ولی سانترهای خیلی خوبی می کنه در زمینه دفاع که واقعا عالیه هر کسی مقابل او باشه سخت می تونه ازش رد بشه و قدرت بدنی خیلی بالایی داره. تازه اگه نگاه کنید توی تیم ملی صربستان هم الان فیکس هست و اتفاقا در پست دفاع وسط بازی می کنه.دفاع چپم احتمالا اشلی کول به خاطر مصدوم بودن و همین طور مسائل اخلاقی توی لیست نیست. بازی با آرسنال که همه یادشونه که چه جوری بازی می کرد. کلا این چند سال اخیر حداقل جزو 3 دفاع چپ برتر دنیا بوده.ولی با توجه به مصدوم شدن زیاد اشلی کول انتخاب اورا مناسب بود.
    توی پست هافبکم در مورد فابرگاس و میلنر حرفی نیست. ولی دیگه اینو اکثرا قبول دارن که باید جای فلچر باید لمپارد باشه و این دیگه یه چیز واضح هستش.در مورد والنسیا هم درسته تاثیر گذار بود خیلی بازیکن خوبی هست ولی این فصل بازیکن از اون بهتر هم بودش مثل لنون-مالودا-بلیمی و...
    انتخاب ها ممکنه هر جا فرق داشته باشه.الان به این سایت برید تا تیم منتخب فصل رو زده. توی این لیست جالبه بلیمی که در اصل یه مهاجمه به عنوان یه هافبک امتیاز خیلی بالایی داره و بعد از رونی و دروگبا در مکان سوم هستش. این سایت براساس میانگین امتیاز بازیکن در کل فصل تیم منتخب رو انتخاب می کنه. تیم منتخب این سایت تا به الان رو می تونید از اینجا ببنید:
    کد:
    در ضمن این لینک هم مربوط به لیگ انگلیس هست و شما می تونید آمار مربوط به هر تیم مثل گلزنان و دقایق بازی و... رو ببنید:
    کد:
    وحید جان هم توی انجمن گیم و هم اینجا یکی از آدم حسابی های فروم هستی .
    ولی این دلیل نمیشه که لیست بازیکنهای منتخبت رو تایید کنم (شوخی )

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض درخواست لمپارد از منچستریها : حرفتان را در زمین بزنید.

ستاره انگليسي چلسي تنها به ديدارهاي پيش روي تيمش فكر مي كند.

سايت گل- فرانك لمپارد، بازيكن تيم چلسي، به بازيكنان تيم منچستر هشدار داد كه حرف زدن در مورد قهرماني اهميتي ندارد.

هفته گذشته، الكس فرگوسن، سرمربي تيم منچستر گفته بود كه از اين مسئله متعجب است كه چطور بازيكنان چلسي فشار رقابت نزديك قهرماني ليگ برتر را تحمل مي كنند.

آبي ها در حالي به مصاف با استوك سيتي رفت كه منچستر يك روز قبل موفق شده بود تاتنهام را 3-1 شكست دهد اما شاگردان كارلتو نه تنها هيچ تزلزلي از خود نشان ندادند، بلكه موفق شدند 7-0 به پيروزي برسند و بار ديگر به صدر جدول بازگردند.

لمپارد تاكيد كرد كه تنها چيزي كه برايش اهميت دارد، اتفاقاتي است كه در زمين رخ مي دهد، نه مطالبي كه در روزنامه ها منتشر مي شود.

او در مصاحبه با ديلي استار گفت:" صحبت كردن اهميتي ندارد. تنها مسئله مهم حفظ تمركز در تمرينات و مسابقات است. ما بايد با نگرش درستي وارد بازي شويم و نتايج خوبي به دست بياوريم. اكنون اختلاف در صدر ميلي متري است و حرف زدن دردي را دوا نمي كند."

چلسي اين هفته به آنفيلد مي رود تا در مقابل ليورپول قرار بگيرد و همان روز منچستر يونايتد در ورزشگاه لايت، ميهمان ساندرلند است.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان هم توی انجمن گیم و هم اینجا یکی از آدم حسابی های فروم هستی .
    ولی این دلیل نمیشه که لیست بازیکنهای منتخبت رو تایید کنم (شوخی )
    خواهش می کنم لطف داری
    در موردم تیم منتخب کلا یکمی سخته. درسته ما فوتبال رو زیاد دنبال می کنیم ولی همه بازی ها رو که نمی تونیم ببینیم. مثلا ما بازی هایی تیم هایی مثل بیرمنگام ندیدیم که بتونیم اظهار نظر کنیم که جو هارت حقش بوده باشه یا نه. تازه توی اون لیست که برای سایت uk.eurosport گذاشتم یه بازیکن دیگه از تیم بیرمنگام به نام جانسن هم در پست دفاع وسط بود. اصلا ما بازی های این بازیکن رو دیدم که بتونیم اظهار نظر کنیم؟
    ولی به طور کلی لیگ انگلیس جوری هستش که بازیکنان خوب در اون خیلی پیدا میشه. الان مثلا تیم ملی انگلیس در پست هافبک راست یا چپ خیلی بازیکن هست که می تونه باشه و انتخاب اون خیلی سخته مثل:لنون-رایت فیلیپس-جو کول-والکات-میلنر-اشلی یانگ-داوونینگ و ....
    انتخاب تیم منتخب لیگ هم مثل همین سخته.
    ولی بیشتر این بحث ها به خاطر این پیش اومد که لمپارد توی این لیست نبود. اگه لمپارد رو می ذاشتن این بحث ها پیش نمی اومد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

امروز یه آمار خیره کننده از این فصل منچستریونایتد تو سایت باشگاهش دیدم که یاد حرف گزارشگر انگلیسی بعد از بازی یونایتد سیتی تو دیدار برگشت جام اتحادیه که با برتری 3 - 1 منچستر و گل دقیقه 91 رونی به پایان رسید افتادم...گزارشگره گقت:

...But Manchester United NEVER Ever EVER Give Up
    این جمله واقعا صحت داره! آمار زیر رو ببینید:

15 دقیقه ابتدای بازی: 11 گل
    دقیقه 15 تا 30: 9 گلی
    دقیقه 30 تا 45: 19 گل
    دقیقه 45 تا 60: 23 گل
    دقیقه 60 تا 75: 20 گل
    15 دقیقه پایانی بازی: 34 گل

27 گل از این 34 گل در 10 دقیقه پایانی زده شده.
    18 گل از این 27 گل در 5 دقیقه پایانی زده شده.
    10 گل از این 18 گل در دقیقه 90 و وقت های اضافه شده بازی به ثمر رسیده!

قربون همتون
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 28-04-2010 at 18:06.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ولی به طور کلی لیگ انگلیس جوری هستش که بازیکنان خوب در اون خیلی پیدا میشه.
    دقیقا!
    ولی بیشتر این بحث ها به خاطر این پیش اومد که لمپارد توی این لیست نبود. اگه لمپارد رو می ذاشتن این بحث ها پیش نمی اومد

میگم قبول دارین نانی هم میتونست تو این لیست باشه؟ به نظر من امسال هیچ بازیکنی به اندازه نانی تو منچستر و حتی به جرات میتونم بگم لیگ برتر پیشرفت نداشت... به نظر من مقدار پیشرفتش از رونی هم بیشتر بوده... ویدئو زیر رو دانلود کنید که مربوط به نانی هستش!:
    کد:
    این فصل با اینکه فصل فوق العاده ای نبود و تو اف ای کاپ و چمپیونز لیگ حذف شدیم، ولی فصل خوبی بود از نظر بازیکن پروری تو یونایتد... اون هم فقط با رفتن رونالدو ایجاد شد... واقعا با وجود جوون هایی مثل رافائل، گیبسون، اوانز، ماچدا و شکوفایی نانی و رونی و خرید های جدید، من به یونایتد فصل بعد خیلی امیدوارم... خیلی دوست دارم مثل سال 99 یک بار دیگه سه جام رو ببریم... به خصوص اینکه شاید فصل بعد آخرین فصل فرگوسن تو یونایتد باشه و خودشو بازنشسته کنه...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

میگم قبول دارین نانی هم میتونست تو این لیست باشه؟ به نظر من امسال هیچ بازیکنی به اندازه نانی تو منچستر و حتی به جرات میتونم بگم لیگ برتر پیشرفت نداشت... به نظر من مقدار پیشرفتش از رونی هم بیشتر بوده...
    تایید میشه ... نانی این فصل خیلی نسبت به فصل قبل بهتر بوده ... گلهای قشنگ هم کم نزده ! یک گل قشنگ هم به چلسی تو کامیونیتی شیلد زد ... یه جورایی مثه اولای حضور رونالدو در منچستره!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یه ابر ضد حال واسه طرفداران لیگ انگلیس به خصوص طرفداران چلسی :

بازی لیورپول - چلسی پخش نمیشه! چرا؟ چون با دیدار حساس(!) پرسپولیس - استیل آذین و شاهین-استقلال همزمانه!

خلاصه هممون سر کاریم! هفته پیش یکی از بچه ها گفت این بازی هم پخش نمیشه من باور نکردم!

بالطبع از پخش بازی ساندرلند- منچستر هم خبری نیست!
    Last edited by MORINIO; 28-04-2010 at 20:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •