امیدوارم پیش از شروع جام ملت های آسیا همین داورایی که رفتن بشینن کتاب قانون داوری فیفا رو از بر کنن و بیخیال جزوات جناب عنایت بشن!![]()
امیدوارم پیش از شروع جام ملت های آسیا همین داورایی که رفتن بشینن کتاب قانون داوری فیفا رو از بر کنن و بیخیال جزوات جناب عنایت بشن!![]()
بن همام: داوران در کانون توجه جهانی قرار دارند
دوحه: محمد بن همام رییس کنفدراسیون فوتبال از داوران و کمک داوران حاضر در جام ملتهای آسیا خواست تا به تلاش برای برآورده کردن استانداردهای بالایی که از آنها انتظار میرود ادامه دهند. بن همام در مراسم افتتاح دوره آمادهسازی برای داوران در جام ملتهای 2011 در هثل W دوحه بر نیاز نشان دادن یک وجهه خوب از فوتبال آسیا تاکید کرد. او خطاب به شرکتکنندگان در این دوره گفت: «من امیدوارم که همه بازیکنان و همه تیمها تصمیمات را همان گونه که هستند، بپذیرند، نه کمتر و نه بیشتر. این وظیفه شماست، قضاوت در میدان.»
رییس ایافسی افزود: «کل جهان از طریق شما به فوتبال آسیا نگاه خواهد کرد و من مطمئنام که با وجود تمام تلاش ایافسی در طول تمام این سالها و تلاش و تعهد از طرف شما، شما ایافسی و طرفداران فوتبال در آسیا را مایوس نخواهید کرد. همین طور فدراسیونها و تیمهای ملی را.»
بن همام ادامه داد: «دلم میخواهد از شما و همه مقاماتی که برای این رقابتها مسئولاند، قدردانی کنم. میخواهم از تمام تلاش شما تشکر کنم و منتظرم تا یک جام ملتهای بسیار موفق را ببینم.»
بن همام همچنین از داورانی که تابستان گذشته در جام جهانی نماینده آسیا بودند، تمجید کرد: «این مسابقات در دستان شماست و همچنین در دستان کسانی که ما را در جام جهانی نمایندگی کردند. من واقعاً از آنها قدردانی میکنم و امیدوارم که به عملکرد خوبشان ادامه دهند.»
این بهنوش بختیاری نیستش که میگن و ... راستی من خیلی نو کف داشتن اطلاعات بیشتر هستم
دوستان اینجا یا تو پخ بیشتر راهنمایی بکنن
سایت گل- طبق معمول گرفتار افراط و تفریط هستیم. افراط ایرانی خودش را خیلی دست بالاتر از آن که هست، میگیرد و اعتقاد دارد "هنر نزد ایرانیان و بس" و تفریط وطنی خودش را دست کم میگیرد و به طعنه وضعیت تمام ارکان زندهگیاش را با ماشین ملیاش یعنی پیکان مقایسه میکند. در فوتبال هم ما از این تفکرات دور نیستیم. گاهی بدون توجه به تمام ضعفها و عقبماندهگیمان فکر میکنیم هنوز قدرت اول آسیا هستیم و توقع شکست دادن پرتقال و مکزیک داریم و گاهی آنقدر توی سر خودمان میزنیم که مالدیو و نپال را هم برتر از خودمان میدانیم. اما فوتبال ما تابع دیگر شرایط ماست و نمیتواند جدا از آنها باشد. ما از همین الان روی نامهای مثل اریکسون و زیکو عیب میگذاریم و شکستهایشان را لیست و شماره میکنیم، بدون اینکه یادمان باشد که خودمان در چه وضعیتی هستیم و واقعا چهقدر جامعه و زیر مجموعهاش فوتبالمان، توانایی پذیرایی از مربیان بزرگ دنیا را دارد. این یک جا ما هم مثل سازمان تربیت بدنی و مدیران غیرفوتبالی عامیانه فکر میکنیم همهچیز با پول حل است و همین که سر کیسه را شل کنیم، میتوانیم بزرگترین مربیان خارجی را به ایران بیاوریم و خیلی زود فوتبالی که اسپانیا و آلمان در جامجهانی به نمایش گذاشتند را نشان چشمهای حسود جهانیان بدهیم. هرگز نمیشود که زمین بازی ما گِل و مرداب باشد، مدیرانمان سابقهی ورزشی و فوتبالیشان دو سه ساله باشد، مربیانمان فرسنگها دور از علم روز دنیا و بازیکنانمان تحت آموزشهای غلط باشند اما سرمربی تیمملیمان در سطح اول جهان باشد و بتواند یک تنه تمام عقبماندهگیهای ما را چاره کند و نتیجه بگیرد. وقتی ما سه بر صفر مغلوب برزیل شدیم و چند روز بعدش ژاپن یک بر صفر آرژانتین را برد، دوباره قلمهایمان تیز شد که بیچاره بودن خودمان را فریاد بزنیم و یادآور بشویم که ژاپن با مربی درجه یکی مثل زاکهرونی چه کرد و ما با میانمایهای به اسم قطبی، به خوردن سه گل افتخار میکنیم. اما یک لحظه همان روزنامهنگاران نگاهی به خودشان نینداختند و به خود نگفتند ژاپن کشوریست که روزنامه آساهیاش تیراژ میلیونی دارد و روزنامههای پرتیراژ ما به شمارهگانشان به صد هزار نسخه هم نمیرسد. تیمملی ما، متعلق به ماست. این تعلق فقط در بازخواست نتایج درخشان از تیم خلاصه نمیشود. ما ملت که از روزنامهنگار، پزشک، صنعتگر، کشاورز و ... تشکیل شدهایم، ابتدا هر کدام باید ببینیم در زمینهی شغلی خودمان با کشورهای پیشرفته چهقدر فاصله داریم و بعد از فوتبالمان توقع داشته باشیم، فاصلهها را از میان بردارد و بهترینها را مهیا کند و بینظیرترین نتایج را بگیرد. نمیشود همهگی در کار خود وامانده باشیم اما از یک نفر یا یک مجموعه توقع غلبه بر تمام مشکلات و قهرمانی در تمام عرصهها را داشته باشیم؛باید باورمان بشود که سوپرمنها و شوالیهها و باقی ابرمردها افسانههایی هستند که محل زیستشان نه در یک جامعهی مدرن، که داخل قصههای قدیمیست. بیایید اسم تمام تیمهای آسیایی را لیست کنیم و هر کدام ببینیم در زمینهی شغلیمان در آسیا نفر چندم هستیم و بعد از فوتبالمان و میانمایهی فعلی و مربی بزرگ فردا انتظار معجزه و صد تا یکی کردن پلهها را داشته باشیم.
خلعتبری: ایران می تواند قهرمان شود
خلعتبری، ستاره تیم ذوب آهن، معتقد است که تیم ملی ایران شرایط قهرمانی در جام ملت های آسیا را دارد.
خلعتبری بازیکن باشگاه ذوب آهن اصفهان است. ذوب آهن به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسید و در فینال مقابل سئونگنام ایلهوآ کره جنوبی شکست خورد. خلعتبری معتقد است که هم تیمی هایش می توانند قهرمان آسیا باشند: « ایران بازیکنان باهوش و با استعدادی دارد. تیم ما پتانسیل قهرمانی را دارد. ما بازیکنان باتجربه ای داریم.همچنین بازیکنان جوانی داریم که جویای نامند و انرژی زیادی دارند. این برای قهرمانی در دوحه کافیست.
خلعتبری در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا گفت: « ایران تیمی سازمان یافته است و می تواند همه تیم ها را ببرد. به نظر من تیم ما شرایط خوبی دارد».
ایران در گروه D با عراق، مدافع عنوان قهرمانی، کره شمالی و امارات هم گروه است.
(AFC)
تيم ملي سپاهاني تر شد/ محسن بنگر جای مدافع راهآهن را گرفت
در حالی که تیم ملی فوتبال کشورمان ظهر روز پنجشنبه هفته جاری برای حضور در پانزدهمین دوره رقابتهای فوتبال جام ملتهای آسیا راهی قطر خواهد شد، امروز سه شنبه افشین قطبی محسن بنگر مدافع تیم فوتبال سپاهان را جایگزین ابوذر رحیمی مدافع تیم فوتبال راه آهن کرد.
ابوذر رحیمی در گفتگو با خبرنگاران ضمن تایید این خبر گفت: آقای قطبی امروز با من تماس گرفت و اعلام کرد محسن بنگر را جایگزین من کرده است. از شنیدن این خبر شوکه و غافلگر شدم چون تصور نمی کردم با این شرایط از تیم ملی کنار گذاشته شوم.
رحیمی خاطرنشان کرد: با این حال برای تصمیم آقای قطبی احترام قائلم و امیدوارم تیم ملی فوتبال کشورمان بتواند در رقابتهای جام ملت های آسیا موفق عمل کند. من از آمادگی بسیار بالایی برخوردار بودم و خوشحال بودم که می توانم در رویداد بزرگی چون جام ملت های آسیا برای تیم ملی بازی کنم اما این فرصت به من دادن نشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دايي بهترين گلزن و تيم ملي صاحب بيشترين برد و گلزده
ايران ركورددار بهترينهاي تاريخ جام ملتها
از روز جمعه پانزدهمين دوره رقابتهاي جام ملتهاي آسيا آغاز ميشود. مروري بر عملکرد تيم ملي ايران در دورههاي برگزار شده نشان ميدهد که فوتبال ايران از سابقه بزرگي در فوتبال آسيا برخوردار بوده و به پشتوانه همين سابقه درخشان، در قطر هم تمامي 15 حريف ايران به ديده احترام به تیم ایران نگاه ميکنند.
تيم ملي فوتبال ايران در رقابتهايي که برگزار شده تا به حال موفق شده به سه عنوان قهرماني دست يابد که از اين حيث ايران در کنار تيمهاي عربستان سعودي و ژاپن پرافتخارترين تيمهاي آسيا هستند اما عربستان به خاطر سه عنوان نايب قهرماني در وضعيت بهتري در مقايسه با ايران و ژاپن قرار دارد.
با اين حال ديگر آمارها کاملا به سود فوتبال ايران است. علي دايي بهترين گلزن تاريخ فوتبال ملي جهان با 14 گلي که در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا به ثمر رسانده بهترين گلزن تمامي ادوار تاريخ اين رقابتهاست. پس از علي دايي لي دونگ کوک بازيکن تيم ملي کره جنوبي با 4 گل کمتر از کاپيتان سابق تيم ملي ايران در جايگاه دوم قرار دارد. ضمن اينکه او با به ثمر رساندن 4 گل در يک بازي در ديدار تاريخي ايران برابر کره جنوبي که با نتيجه 6 بر دو به سود مردان مايلي کهن به پايان رسيد، بهترين آمار را در بين تمامي گلزنهاي تاريخ اين رقابتها در اختيار دارد.
يکي ديگر از نکات جالب در مورد دايي اين است که او با 8 گلي که در جام ملتهاي 96 به ثمر رساند، بيشترين گل را در تاريخ اين رقابتها در يک دوره از مسابقات به ثمر رسانده است. در سال 2007 که آخرين دوره جام ملتهاي آسيا هم به حساب ميآيد سه بازيکن عراقي، ژاپني و عربستاني با 4 گل عنوان بهترين گلزن را کسب کردند و علي کريمي هم در سال 2004 در کنار اعلا هوبيل از بحرين با 5 گل در رده نخست بهترين گلزنان قرار گرفتند.
مهدي مهدوي کيا کاپيتان تيم ملي ايران در رقابتهاي جام ملتهاي 2007 هم با 4 حضور در سالهاي 96، 2000، 2004 و 2007 بيشترين حضور را در اين رقابتها داشته است. لي نينگ از چين و عدنان التالياني از کويت هم وضعيتي مشابه با مهدي مهدوي کيا دارند.
نکته جالب توجه ديگر به تعداد بردهاي ايران باز ميگردد. در شرايطي که عربستان به عنوان پرافتخارترين تيم اين رقابتها 18 برد در کارنامه خود دارد، تيم ملي ايران با 31 برد بهترين شرايط را در ميان تمامي تيمهاي آسيايي در کل ادوار تاريخ جام ملتها ثبت کرده است.
اين در حالي است که تيم ملي ايران در تمامي دوران حضورش در اين رقابتها 106 گل به ثمر رسانده که از اين حيث هم فوتبال ايران با اختلافي فاحش نسبت به ساير تيمهاي آسيايي در رده نخست ايستاده است. پس از ايران، کره جنوبي با 27 گل زده کمتر در جايگاه دوم قرار دارد.
نکته جالب توجه ديگر اينکه هر سه عنوان قهرماني تيم ملي ايران در جام ملتهاي آسيا با مربيان ايراني کسب شده است. محمود بياتي، محمد رنجبر و سرانجام حشمت مهاجراني مربيان ايراني بودند که توانستند به همراه تيم ملي ايران در سالهاي 1968، 1972 و 1976 با تيم ملي ايران قهرمان آسيا شوند.
نکته جالب توجه ديگر آنکه پس از قهرماني عربستان در سال 1974 که با هدايت خليل الزياني به دست آمد هيچ مربي آسيايي ديگر نتوانسته تيمي را در قاره کهن به قهرماني برساند.
مربيان ايراني در رده ملي پرافتخارترين مربيان قاره آسيا در رقابتهاي جام ملتها هم به حساب ميآيند و پس از ايران که با سه مربي بومياش به قهرماني در آسيا رسيده دو مربي کرهاي هم اين افتخار را داشتند که در دو دوره نخست تيم ملي کره جنوبي را قهرمان آسيا کنند.
بيشترين گل زده در يک بازي هم به بازي ايران برابر يمن شرقي باز ميگردد که در سال 1976 تيم ملي ايران موفق شد با نتيجه 8 بر صفر اين تيم را از پيش رو بردارد.
همه اين آمارها از قدرت فراوان فوتبال ايران در سالهاي گذشته خبر ميدهد و حالا پانزدهمين دوره جام ملتهاي آسيا پيشروي تيم ملي است. اين بار قطبي است که ميتواند پس از سالها سنت شکني کند و ضمن کسب عنوان قهرماني در آسيا نام خود را به عنوان اولين مربي بومي به ثبت برساند که توانسته پس از 27 سال يک تيم آسيايي را قهرمان آسيا کند.
سليماني: عنايت به جاي داوران، به فكر سفرهاي خارجياش بود
يدالله سليماني در مورد استعفاي مسعود عنايت گفت: ايشان در اظهاراتي گفت بودند كه فقط 10 تا 15 سفر خارجي داشتند و به همين دليل ناراحت بودند؛ اما عملكردش به هيچ وجه قابل دفاع نيست. او در پاسخ به انتقادهاي محسن تركي عنوان ميكند، داوران ما به دليل قضاوت ضعيفشان در جام ملتها نيستند.
وي ادامه داد: داوران ايران همواره در مسابقات خارجي بهتر از بازيهاي داخلي سوت زدهاند چرا كه در خارج استرس ندارند. در كجاي دنيا داوري كه 9 ساعت پرواز داشت و 15 روز خارج از ايران بود، براي قضاوت يك مسابقه انتخاب ميشود؟ به بخشي زاده گفتم با اين شرايط بهتر است بازي مس كرمان و ذوب آهن اصفهان را سوت نزني؛ اما گفت عنايت جواب تلفنم را نداد. به او گفتم با ارسال يك پيامك خود را راحت ميكردي. در هيچ دنيا اينگونه به داور قضاوت نميدهند.
سليماني با انتقاد از شيوه مديريت مسعود عنايت در كميته داوران، گفت: در اين كميته يك نفر تمام داوران را چينش ميكرد؛ از داوران بازي جوانان تا ليگ برتر. عنايت حتي روي چينش داوري در ليگ برتر تسلط نداشت. مگر ميشود كشورهايي مانند سنگاپور، بحرين و سوريه در جام ملتها داور وسط داشته باشند؛ اما فوتبال ايران بدون داور باشد؛ آن هم در حالي كه فوتبال ما با اين كشورها قابل قياس نيست؟
وي افزود: تمامي كشورهاي عربي براي استفاده از داورانشان لابي ميكنند؛ اما عنايت به جاي آنكه به فكر داوران ما باشد و از حق آنها دفاع كند، فقط به سفرهاي خارجي خود بود.
سليماني در مورد اينكه وي يكي از نامزدهاي رياست كميته داوران است، گفت: تا زماني كه پيشكسوتاني مانند رضا غياثي در ايران حضور دارند، نميتوانم چنين سمتي را قبول كنم. آنها اشراف بيشتري نسبت به من دارند.
(فارس)
اميدوارم فوتبال موجب نااميدي مردم نشود
يحييزاده در خصوص تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در جام ملتهاي آسيا گفت: اميدوارم فوتبال بيش از اين موجب نااميدي مردم نشودو در اين بازيها كه از چند روز ديگر شروع ميشود، دچار ضعف و ناكامي نشويم زيرا در اين صورت براي ارتقا آن و جايگاه آن تا چند سال خبري نخواهد بود. ما دچار گسست ميشويم و احساس ضعف شديد در اين رشته ميكنيم. در اين صورت نميتوانيم خود را جمع كنيم. بازيهاي ايران در قطر سرنوشت فوتبال ايران را رقم ميزند. شب قدر ورزش ايران روزهايي است كه ايران در قطر اين مسابقات را برگزار ميكند. اميدوارم بعد از چند ناكامي، فوتبال بتواند از خود اقتدار نشان دهد و جايگاه واقعي خود را در آسيا نشان دهد.
(فارس)
ترکی و فغانی داوران چهارم بازی های اول و دوم
داوران بازی های اول تا چهارم جام ملت های آسیا 2011 قطر معرفی رسما معرفی شدند.
7 ژانویه - 17 دی
قطر - ازبکستان، استادیوم خلیفه، ساعت 19:45
داور: یوئیچی نیشیمورا (ژاپن)
کمک اول: تورو ساگارا (ژاپن)
کمک دوم: توشیوکی ناگی (ژاپن)
داور چهارم: محسن ترکی (ایران)
8 ژانویه - 18 دی
کویت - چین، استادیوم الغرافه (16:45)
داور: بنیامین ویلیامز (استرالیا)
کمک اول: بنیامین ویلسن (استرالیا)
کمک دوم: هاکان آناز (استرالیا)
داور چهارم: علیرضا فغانی (ایران)
9 ژانویه - 19 دی
ژاپن - اردن، استادیوم قطر اسپورتس، ساعت 16:45
داور: عبدالمالک (سنگاپور)
کمک اول: جفری گوه (سنگاپور)
کمک دوم: هاجا مایدین (سنگاپور)
داور چهارم: والنتین کووالنکو
عربستان - سوریه، استادیوم الریان، ساعت 19:45
داور: کیم دونگ جین (کره جنوبی)
کمک اول: جئونگ هائه سانگ (کره جنوبی)
کمک دوم: جانگ جونگ مو (کره جنوبی)
داور چهارم: عبدالله بلیده (قطر)
نظر شخصی:خاک ....
استقبال باشكوه هواداران از ورود تيمها به دوحه
تيم ملي سوريه هنگام ورود به دوحه، پايتخت قطر، در روز سهشنبه با استقبال باشكوه هواداران روبرو شد.
صدها هوادار فوتبال به خيابانها آمدند و قبل از سوار شدن فوتباليستها به اتوبوس و رفتن به هتل، آنها را مورد تشويق و تمجيد قرار دادند.
روز سهشنبه كويت، قهرمان جام خلیج همیشه فارس، و تيم ملي ژاپن وارد قطر شدند و با استقبال هواداران روبرو شدند.
كويت 8 ژانويه - 18 دي ماه - اولين ديدارش را در برابر چين برگزار خواهد كرد.
با آمدن اين تيمها به قطر در روز سهشنبه، تعداد تيمهاي حاضر در قطر به عدد 7 رسيد. عراق، مدافع عنوان قهرماني اولين تيمي بود كه به قطر آمد.
5 ژانويه - 15 دي - تيم اردن قرار است وارد قطر شود. درحالي كه كره جنوبي، استراليا و بحرين، همگروهي هاي اردن يك روز بعد وارد قطر خواهند شد. همچنين امارات كه اولين بازياش در تاريخ 11 ژانويه - 21 دي ماه - در برابر كره شمالي خواهد بود، آخرين تيمي است كه وارد قطر ميشود. تاريخ ورود آنها 7 ژانويه - 17 دي ماه - است، روزي كه بازي افتتاحيه بين تيمهاي قطر و ازبكستان برگزار ميشود.
تيمهاي قطر، ازبكستان، عراق، ژاپن، چين، كويت و سوريه در حال حاضر در دوحه هستند.
Last edited by Kianoosh; 05-01-2011 at 17:06.
ای کاش این گلف کاپ رو اصلاح میکردیروز سهشنبه كويت، قهرمان گالف كاپ
-----------------------------------------------
چطور با یک دفاع چپ و پنج دفاع وسط به جام ملتها میرویم؟
سرمربی تیم فوتبال راهآهن پس از خط خوردن ابوذر رحیمی از تیم ملی گفت: «مربیان تیم ملی در تصمیمگیریها کارهای نیستند و واقعا لعنت به این فوتبال که همه در آن دم از پاکی میزنند اما وضعیتش تاسفبار است!»
مهدی تارتار که از خط خوردن ابوذر رحیمی بازیکن تیم فوتبال راه آهن از تیم ملی به شدت ناراحت است گفت: «شک نکنید که در خط خوردن بازیکن تیم راه آهن و جایگزین شدن بازیکن تیم سپاهان شک و شبههی زیاد وجود دارد. ابوذر رحیمی در پست دفاع چپ بازی میکند که تیم ملی در این پست تنها یک بازیکن دارد و در کمال تعجب رحیمی از تیم ملی خط میخورد و در حالی که تیم ایران چهار مدافع وسط دارد، محسن بنگر که در پست وسط بازی میکند، به تیم دعوت میشود!»
او ادامه داد: «اگر دفاع چپ تیم ملی در جام ملتها آسیب ببیند، افشین قطبی چه کسی را میخواهد جایگزین او کند؟ آن وقت این تیم از وجود پنج مدافع وسط بهره میبرد. متاسفم که یک بازیکن مظلوم و بیحاشیه از یک باشگاه بیحاشیه و بیکس در این شرایط از تیم ملی خط میخورد. خانواده این بازیکن با هزار ذوق و شوق برای بدرقهاش به تهران آمده بودند. آنها حتی آش پشت پای فرزندشان را هم پخته بودند. اگر یک مدافع چپ به جای او به تیم ملی دعوت میشد، من حرفی نمیزدم؛ کاری هم به محسن بنگر ندارم اما دقت داشته باشید که یک بازیکن از باشگاه راه آهن در این مقطع خط خورده و یک بازیکن از سپاهان به تیم ملی دعوت میشود. من مسببان این تصمیم را به خدا واگذار میکنم.»
تارتار در پایان گفت: «ما تا بیست روز فقط باید روی روح و روان این بازیکن کار کنیم و ممکن است صدمه ببیند. آنهایی که از فوتبال پاک حرف میزنند، این شرایط را نمیبینند؟ واقعا لعنت به این فوتبال که همه در آن دم از پاکی میزنند و وضعیتش چنین است.»
دعوت قطبی از نیكی كریمی و قاضیانی برای سفر قطر
افشین قطبی اعضای بنیاد دل شیر را به جام ملت های آسیا دعوت كرد!
خبر نوشت: سرمربی تیم ملی كه تمایل زیادی داشت اعضای این بنیاد حداقل یكی از بازی های تیم ملی را از نزدیك تماشا كنند، در مراسم خداحافظی كوچكی كه قبل از اعزام به قطر با آنها برگزار كرد نیكی كریمی، مصطفی زمانی و هنگامه قاضیانی را برای تماشای یكی از بازی های تیم ملی دعوت كرد.
او رو به اعضا گفت: «من خیلی دوست دارم شما به قطر بیاید. منتهی می دانم همه شما كار دارید. به همین خاطر در صورتی كه تیم ملی به نیمه نهایی یا فینال جام ملت ها رسید من از شما دعوت می كنم تا برای تماشای بازی تیم ملی بیایید دوحه.»
سه بازیگر مطرح سینمای ایران هم بعد از دعوت قطبی اعلام كردند در صورتی كه این اتفاق بیفتد و ایران به مراحل پایانی برسد حتما كارهای خود را انجام می دهند تا برای تماشای بازی تیم ملی به قطر بروند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)