واقعاً نمي شه اين دوتا رو با هم مقايسه كرد
واقعاً نمي شه اين دوتا رو با هم مقايسه كرد
خوب بالاخره dedicated servers هم براي gears 3 تائيد شد و ديگه شاهد لگ هاي موجود در گيرز 2 نيستيم!
اين واقعا يكي از بهترين خبر هاي ممكن براي اين بازي بود كه يكي از ضعف هاي عمده نسخه دوم رو بهبود دادن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاویر جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با وجود اینکه gears of war نسخه اولش واسه pc اومد دیگه سریهای بعدیش انحصاری شد؟اگر انحصاریه خب پس باید از همون نسخه اولیش انحصاری می بود ! من حدس میزنم واسه این اینکار و کردن که واسه pc خیلی سرعت کپی رایت غیر مجاز زیاده و زود همه گیر میشه ولی خب کاش از همون اولش اینکارو می کردن که الان گیمرهای pc حسرت از دست دادن ایچنین بازهایی رو نمی خوردن.در کل سیاست جالبی دارن واسه تولیداتشون![]()
کاملا مشهوده که بازی از لحاظ بصری پیشرفت داشته .
رنگها خیلی واقعی تر از نسخه 2 هستن .
کاش برای pc میومد با نسخه ی اولش خیلی حال کردم .
مرسی پیمان جون خیلی زیبا بودن
عجب چمنایی: دی
خون باز هم زیباست کلا من میمیرم واسه خونه این بازی: دی
اون والپیپری ها هم باحالن...همینارو یه مدت دیگه خفن تر و تر و تمیز تر میذارن تو GW .لازم شد دوباره اکانت گیم والپیپرز بگیرم: دی
موافقماين واقعا يكي از بهترين خبر هاي ممكن براي اين بازي بود كه يكي از ضعف هاي عمده نسخه دوم رو بهبود دادن!
بازیی به این بزرگی که صب تا شب ملت تو لایو دارن بازیش میکنن خیلی باید بی نقص تر باشه.
باگ ها تو بخش مولتیم امیدوارم رفع بشن... بعضی وقتا بدون اسلحه میشدی باس فقط فرار میکردی : دی یا میدیدی یکی تو کنج دیوار داره هی خودشو میکوبه به دیفال: دی وقتی با رفقا بازی میکردیم روده بر میشدیم از خنده و هی عکس میگرفتیم: دی اما با غریبه چون باعث باخت میشد خیلی اعصاب خوردی داشت...
عظمتو دارین؟: دی
مرسی مسودی گیفا جالبی بودن...بخصوص سومی: دی
wowwwwwwwwwwww
خداي من اين ماركوس هم هر روز قدرتمند تر ميشه....عجب تصاويري....
اون كاراكتر زن هم مثل اينكه خيلي زور داره....تنهايي يه لوكست رو برده بالا...
Last edited by Layken; 20-08-2010 at 15:57.
بهترین سیاست رو پیاده کردنچرا با وجود اینکه gears of war نسخه اولش واسه pc اومد دیگه سریهای بعدیش انحصاری شد؟اگر انحصاریه خب پس باید از همون نسخه اولیش انحصاری می بود ! من حدس میزنم واسه این اینکار و کردن که واسه pc خیلی سرعت کپی رایت غیر مجاز زیاده و زود همه گیر میشه ولی خب کاش از همون اولش اینکارو می کردن که الان گیمرهای pc حسرت از دست دادن ایچنین بازهایی رو نمی خوردن.در کل سیاست جالبی دارن واسه تولیداتشون![]()
این کارو کردن تا pc بازها تجربه اولین نسخه رو بدست بیارن تا واسه انجام نسخه ی دومش برن xbox بخرن......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)