تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 674 اولاول ... 3910111213141516172363113513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا از حسین عزیز تشکر خیلی زیاد می کنم. مثل همیشه خیلی زحمت کشید.
    به نظر من اگر این توضیحات که گفتن درست باشه می تونه امسال pes نسبت به شماره قبلی خیلی بهتر باشه. مخصوصا اگه چیزایی مثل 1000 انیمیشن کاملا جدید -درست شدن داور و دورازه بان ها-گزارشگر کاملا جدید حقیقت داشته باشه که عالیه.
    Last edited by vahidgame; 04-05-2010 at 18:24.

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راست میگید.
    اونقدر به بودن آنالوگ و کاربردش تو بازی های مختلف عادت کردیم برامون آزادی عمل و گردش آزادانه در مسیر دلخواه کارکتر عادی شده.
    غافل از اینکه دست اندرکاران این سری گویا امسال تازه چیزی به نام آنالوگ رو کشف کردن و پی به قابلیت چرخش 360 درجه اون در محورهای مورد نظر بازیکن بردند.
    همین خودش اگه بهش عمل بشه و شعار و تبلیغ نباشه خیلی تحول خوبی میتونه باشه . دیگه حالت حرکت ریلی رو یه خط صاف رو امیدوارم شاهد نباشیم.
    علاوه بر این مورد که کپی برداری کردن میزان خستگی رو هم از فیفا کپی کردن . یادمه پارسال سیباس میگفت ما هر چی که ببینیم خوبه توی بازی اضافه میکنیم بزارین بقیه بگن کپی کردن مهم اینه که گیمرها و طرفداران بازی رو خوشحال کنیم .

از بین مطالبی که امروز کونامی در مورد نسخه 2011 منتشر کرده بخشی که بصورت خبری هستش حتما توی بازی قرار داره و نمیشه گفت وعده توی خالی مثل مستر لیگ آنلاین یا جام لیبرتادورس یا اضافه کردن 1000 انیمیشن جدید و یا تغییراتی که در مورد آزادی عمل ایجاد کردن ( اما در مورد کیفیتش از الان نمیشه قضاوت کرد ) و چند مورد دیگه اما مواردی که حالت کیفیتی داره رو نمیشه از الان قضاوت کنیم چون ممکنه مثل پارسال اغراق کرده باشن .

4. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اولا از حسین عزیز تشکر خیلی زیاد می کنم. مثل همیشه خیلی زحمت کشید.
    به نظر من اگر این توضیحات که گفتن درست باشه می تونه امسال pes نسبت به شماره قبلی خیلی بهتر باشه. مخصوصا اگه چیزایی مثل 1000 انیمیشن کاملا جدید -درست شدن داور و دورازه بان ها-گزارشگر کاملا جدید حقیقت داشته باشه که عالیه.
    خدا کنه امسال دیگه سره کار نذارن ، اگر بازی نرم بشه مثه فیفا خیلی حال میده ! {wining Eleven 11 رو PS1 نرم تر از PES های الان هست }

PES یه جذابیت خاصی داره و کلآ فوتبال های کنامی یه حسه خاصی رو به گیمر منتقل می کنن ، البته این چند ساله اخیر ... !

ان شاالله که این سری خوب میشه

6. 3 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

حسین جان تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــکر فراوان

من از وقتی که پلی استیشن 1 اومد آرزوم این بود که pes با fifa با هم یکی بشن تا یه بازی خیلی خوب داشته باشیم چون همیشه فیفا یه چیزهای خوبی داشت که پیس نداشت و برعکس
    اگر امسال یه سری چیزها رو از فیفا کپی کنه میتونیم منتظر یه بازی خوب باشیم

اینم لینک مستقیم از این ویدئو با پسوند flv با حجم تقریبا 5 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Mehdi.ss; 04-05-2010 at 23:55.

8. 6 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض دانلود تیزر بازی

دانلود تیزر تریلر بازی با لینک مستقیم

دانلود با فرمت flv و حجم 11 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

هی ميخوام باور کنم که امسال درست ميشه اما بازم نميتونم

12. 4 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این درسته که در pes 2011 استفاده از لباس سوم بطوری عادی شده؟؟؟
    واینکه در سایت ویکی پدیا اعلام کرده بود که یکی از مود هاش مستر لیگ آنلاینه !! اگه میشه در موردش توضیحی بدید.
    ممنون

14. این کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

هی ميخوام باور کنم که امسال درست ميشه اما بازم نميتونم
    اگه منظور شما از درست شدن اینه که این نسخه خودشو به فیفا برسونه که مسلما اینطور نخواهد شد .
    الان pes از اولین شماره نکست به این طرف نرخ پیشرفت خوبی داشته اما نسخه اول این نسلش بقدری بی کیفیت ساخته شد که با وجود پیشرفتهای خوبی که هر سال داره بازم هنوز نتونسته اعتبار اولیه خودشو توی نسل کارنت بدست نیاورده و هنوز به اون جایگاه نرسیده .
    اگه به نسخه 2008 بازی نمره 4 رو بدیم هر نسخه 1 نمره به کیفیت بازی اضافه شده و با محقق شدن مواردی اخیر میشه نمره 7 رو به نسخه 2011 داد . از اون طرف اولین نسخه فیفا نمره 7 رو به راحتی میگیره و هر سال با نرخ رشد کمتری حدود نیم نمره میشه به امتیاز کیفی این بازی اضافه کرد .
    این بازی با وجود پیشرفتهای زیادی که این بازی از نسخه 2008 تا الان داشته و حتی با وجود محقق شدن مواردی که در اخبار منتشر شده اخیر داشتیم باز هم به اعتقاد من بجز بخش گرافیک استاندارهای لازمه یک بازی فوتبال نکست جن رو دارا نیست نه در زمینه گیم پلی اعم از شناوری بازی و تنوع انیمیشن های فراخور یک بازی نکست و نه در بخش های کم اهمیت تر .

حالا جدای از این بحثها به نظر من توی نسخه 2011 یک فوتبال نسبتا قابل قبولی رو میتونیم شاهد باشیم چون کونامی روی بعضی از موارد کلیدی متمرکز شده مثلا آزادی عمل ( هرچند که باید در عمل ببینیم این وعده ها تا چه حدی محقق میشه ) همینطور انیمیشن های کچپر شده در جهت شناور ساختن بازی ( این مورد هم هنوز برای کار بیشتر خیلی جا داره من مطمئنم توی آخرین نسخه فیفا چند هزار انیمیشن وجود داره اما 1000 انیمیشن جدید برای سال دومی که کونامی سراغ موشن کپچر رفته بد نیست و تا حدوی میشه لمسشون کرد ) و همینطور محدود سازی دویدنهای غیر طبیعی بازیکنان از طریق نمودار خستگی ( بر اساس این سیستم با یک بازیکن نمیشه کل میدون رو دوید و همه رو جا گذاشت هر بازیکن پا به توپ با توجه به فیزیک و قدرت بدنی مختص خودش فقط میتونه با حداکثر سرعت یک فاصله محدودیو طی کنه و بعد از طی کردن این مسافت دچار خستگی و افت قدرت بدنی میشه و توپو از دست میده ) .

به هر حال باید منتظر بمونیم تا حدود 5 ماه دیگه ببینیم کونامی تا چه حد در این موارد موفق عمل میکنه .

در ضمن اولین گیم پلی بازی در تاریخ 3 ژوئن قراره منتشر بشه .

این درسته که در pes 2011 استفاده از لباس سوم بطوری عادی شده؟؟؟
    واینکه در سایت ویکی پدیا اعلام کرده بود که یکی از مود هاش مستر لیگ آنلاینه !! اگه میشه در موردش توضیحی بدید.
    ممنون
    لباس سوم رو من جایی ندیدم که اضافه شده باشه .
    کلا ویکی پدیا مرجع معتبری نیست اما اگه توی صفحه قبل نگاه کنید میبینید که توی اخبار کونامی اومده که مستر لیگ امسال به شکل آنلاین خواهد بود و گفته شده گیمرها تیمهاشونو برای رقابت با هم میتونن تجهیز کنن .
    هنوز معلوم نیست این طرح و برنامه تا چه حد به گیمر آزادی میده و اونو محدود نمیکنه اما اگر به این شکل باشه که بجای یک کاربر چند کاربر بتونن همزمان توی این مود شرکت کنند واقعا عالی و جذاب میشه این ایده یکی دو ساله پیش توی ذهن من بود و یکی از آرزوهای من در این بازی به حساب میومد . شما حساب کنید دیگه راحت نمیتونید با پرداخت پول هر بازیکنیو بخرید چون گیمرهای دیگه هم هستن که اون بازیکن رو بخوان بنابراین یک رقابت شونه به شونه بین گیمرها برای تصاحب ستارگان جهان بوجود میاد واقعا خیلی هیجان انگیزه فقط خدا کنه آفلاین هم بشه این بخشو چند نفره بازی کرد اینجوری میشه با یکی از فامیلا یک مستر لیگ جذاب رو استارت زد .
    Last edited by 4039; 05-05-2010 at 01:19.

16. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در ضمن اولین گیم پلی بازی در تاریخ 3 می قراره منتشر بشه .
    خوب حسین جان الان دو روز از این تاریخ اعلام شده گذشته...!

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب حسین جان الان دو روز از این تاریخ اعلام شده گذشته...!
    ببخشید ژوئن منظورم بود الان درستش میکنم فکرم خیلی خسته شده دچار اشتباه میشم .

20. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •