تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 148

نام تاپيک: از این دو تا اسپیکر edifier کدومش صداش قویتره و کیفیتش مطلوبتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها من DA 5000 pro گرفتم .بعضی آهنگا رو اندر تمز پخش میکنه که به عمق و استخوان آدم مرسه ول بعضیارو نه با این که همشود 192k هستن.
    حالا می خواستم ببینم چرا؟ اسپیکرم خوب نیست؟
    کارت صدام مشکل داره؟( از این 5.1 ها معمول روی مادربوردمه)
    نرم افزارا هم که استفاده کردمjet aoudio media player gom player winamp هست که gom player بهتر جواب داد.
    ولی هنوز انگار صدا خفست و بیسش حال نمیده با این که بعضی آهنگ ها رو میترکونه واقعا.

مشکل کجاست به نظر شما؟
    اگه کارت صدای مجزایی بخری مطمئنا کیفیت صدات بهتر میشه به خصوص رو چند کانال... البته بعضی از مادربوردها هستن که خودشون چیپ صدای قوی و خوبی دارن در اون صورت شاید کمتر نیاز به کارت صدا باشه... در هر حال ویندوز مدیاپلیر از خیلی دیگه از پلیرها استاندارد های قوی تری رو رعایت می کنه مضافا اینکه برای اینکه صدا از خفگی در بیاد شاید بهتر باشه کمتر با اکولایزرها بازی بشه و سعی کنید همه تنظیمات رو حالت استاندارد قرار بدید اینجوری لذت موسیقی گوش دادن رو تو دراز مدت بهتر متوجه می شید ولی اگه دنبال تغییر تنظیمات باشید فقط برای مدت کوتاهی با سیستم حال می کنید!.

داره خودمونی میشه rezayusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تو گیم نت

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام Edifier-C2 بگیرم
    میخواستم بدونم Bass & Volume کنترل جداگانه داره یا نه ؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

میخواستم بدونم Bass & Volume کنترل جداگانه داره یا نه ؟
    منظورتون رو درست متوجه نشدم؟ یعنی هر کدوم یه ریموت داشته باشه؟

داره خودمونی میشه rezayusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تو گیم نت

پيش فرض

منظورتون رو درست متوجه نشدم؟ یعنی هر کدوم یه ریموت داشته باشه؟
    نه فقط دکمه جدا داشته باشه
    یعنی هر کدوم رو بشه جدا تنظیم کرد...

داره خودمونی میشه alivolvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببخشيد بد موقع وارد بحث شدم.
    پيشنهاد من به همه دوستان غول اديفاير يعني S730 هست.
    من تازه خريدم.
    عاليه. شيشه هاي خونه رو در حد وحشتناكي ميلرزونه. دختر بچه كنار شيشه ها باشه ميترسه.
    تمام اجزاي پهن (مثل ويترين، بوفه، سينك ظرفشوئي! و لوازم شيشه اي نسبتن پهن) رو ميلرزونه.
    همسايه هاي حداكثر ميتونند 1 ساعت تحملش كنند !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام من اسپیکر واسه کامپیوترم میخوام بین دو مدل ادیفایر c2 , m3500 موندم کدومو انتخاب کنم از یک طرف زیبایی c2 منو

گرفته و از طرف دیگه چون مادربردم صدای hd ساپورت میکنه موندم اگه c2 بگیرم نتونم از تمام امکانات مادربرد استفاده کنم. در کل آیا

صدای 5.1 یا 7.1 برای کامپیوتر کارایی داره و استفاده میشه یا جنبه دکور داره. چون از قیافه مدل m 3500 خوشم نیومد. لطفا نظر بدین

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با سلام من اسپیکر واسه کامپیوترم میخوام بین دو مدل ادیفایر c2 , m3500 موندم کدومو انتخاب کنم از یک طرف زیبایی c2 منو

گرفته و از طرف دیگه چون مادربردم صدای hd ساپورت میکنه موندم اگه c2 بگیرم نتونم از تمام امکانات مادربرد استفاده کنم. در کل آیا

صدای 5.1 یا 7.1 برای کامپیوتر کارایی داره و استفاده میشه یا جنبه دکور داره. چون از قیافه مدل m 3500 خوشم نیومد. لطفا نظر بدین
    سلام.

بین این دو کدوم براتون ارجحیت داره؟:

1: گیم.فیلم
    2:موزیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام بین این مدل اسپیکرهاکدوم بهتره برای خرید لاجیتک z323 -- z523 --- z506 و ادیفایر c2 و c3 . کیفیت ساخت کدوم بهتره

شفافیت و کیفیت صدا در کدام مدلهابهتره . این قابلیت 360 درجه بودن صدا در لاجیتک آیا صدای سه بعدی ایجاد میکند ومثل یک 5.1

کانال است . کلا در مقام مقایسه بین ادیفایر و لاجیتک کدام بهتر است برای خرید لطفا مقایسه شود. متشکرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با سلام بین این مدل اسپیکرهاکدوم بهتره برای خرید لاجیتک z323 -- z523 --- z506 و ادیفایر c2 و c3 . کیفیت ساخت کدوم بهتره

شفافیت و کیفیت صدا در کدام مدلهابهتره . این قابلیت 360 درجه بودن صدا در لاجیتک آیا صدای سه بعدی ایجاد میکند ومثل یک 5.1

کانال است . کلا در مقام مقایسه بین ادیفایر و لاجیتک کدام بهتر است برای خرید لطفا مقایسه شود. متشکرم
    شما سوالی رو که پرسیدم مشخص کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بیشتر با سیستم موزیک گوش میدم تا فیلم و بازی اما میخوام شفافیت صدای عالی داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •