تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

این یارو تبه کاره هم که هر وقت من صداشو میشنیدم یا روغن مایع لادن می لفتادم چرا که همین صدا

صدائی هست که تو تبلیغات لادن ازش استفاده میشد
    آقای یاکیده از بهترین دوبلور های ایران هستن که تو خیلی از تبلیغات هم صداشونو مشنویم.
    چند وقت پیش هم یه فیلم سینمایی ازش دیدم...

2. این کاربر از SPY.07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این کیکاووس یاکیده فوق العادست بازی کردنش . هم صداش تکه هم بازیش . من راستش اولین نقشی که ازش دیدم تو فیلم آتش بس بود که از همونجا عاشقش شدم و اینجا هم که گل کاشته . تو بحث صدا هم که فکر کنم همتون دیگه اون برنامه لذت نقاشی از شبکه 4 رو یادتونه که با صدای ایشون چقدر زیبا شده بود.

4. این کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هوش سیاه واقعا جالبه

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

نمیدونم چرا جدیدا من هر فیلمی میبینم (مخصوصا ایرانی) طرف دار نقش منفی های فیلم هستم و کلی با کاراشون حال میکنم
    نمیدونم چرا همه فیلما آخرش نقش منفی میمیره یا میگیرنش
    کاش یه فیلمی هم میساختن که آخرش نقش منفی بره دنبال خوشیش با پولایی که به دست آورده
    Last edited by satttanism; 17-05-2010 at 00:07.

7. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

این کیکاووس یاکیده فوق العادست بازی کردنش . هم صداش تکه هم بازیش . من راستش اولین نقشی که ازش دیدم تو فیلم آتش بس بود که از همونجا عاشقش شدم و اینجا هم که گل کاشته . تو بحث صدا هم که فکر کنم همتون دیگه اون برنامه لذت نقاشی از شبکه 4 رو یادتونه که با صدای ایشون چقدر زیبا شده بود.
    آقای یاکیده از بهترین دوبلور های ایران هستن که تو خیلی از تبلیغات هم صداشونو مشنویم.
    در عالی بودن کار دوبله آقای یاکیده که شکی نیست اما به نظر من بهتر بودن بازیگری رو تجربه نمیکرد . بیشتر صداش برای بیننده جذابه . بازیگریش در حد بسیار معمولیه .

9. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

میگم یه سوتی !
    اینا برای پیدا کردن جمشید میتونستن برن تو آرشیو مترو و همون ساعتی که امید رفت دنبال پسر پلیسه رو ببینن !
    کار بسیار ساده
    چرا به ذهنشون نرسید ؟

11. 3 کاربر از XirowN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

اینکه ایشون بهترین هستند و چنین و چنان بحثی نیست . تا اونجا که من سریال دیدم و به این رسیدم تو سریال

از کسانی استفاده میشه که چهره سینمائی معروفی نداشته باشند وگرنه تهیه کننده گان سریال های خارجی

مگه کم پول خرج میکنند ؟ نمی تونند مثلا تو سریال های مختلف زیاد از برد پیت رابرت دنیرو رابرت رد فورد

ال پاچینو مل گیبسن و ...................... خیلی های دیگه استفاده کنند ؟ پس با اینک اینها نیستند

سریال با شکست روبه رو نمی شه سریال لاست .. 24 .. فرار از زندان .. و خیلی های دیگه نه از بهترین

هنر پیشه ها و نه از بهترین صدا ها توش خبریه پس رازی در اون هست که باید بهش توجه کرد ....

و اما مطلب بعدی به نظرتون یه تبه کار تو خیابون اروم و بی صدا رفت و امد می کنه با یه ماشین معمولی یا

اینکه تو شهری که هر از گاه می بینی تو پیاده رو عابری و یا توماشینی شخصی با کراوات رنگ تیره و سنگین

در عبوره چطور میشه که طرف خیلی باهوش و ذکاوت معرفی میشه که همه جا دنبالش هستند ای

بابا با یه کراوات گل بهی با رنگ موی انچنانی و کت تک فلان رنگ میره تو یه بانک و سفارش میلیاردی میده ؟

شما همین الان با این تیپ برو بیرون ببین چنذ نفر حتی تو بالای شهر تهران زیر چشمی نگات میکنند ؟

برای اینکه اب و تاب سریال رو ببرن بالا بجای محتوای فیلم من فکر میکنم گاف فیلم رو دارن بیشتر میکنند با

این کارشون یه خورده معمولی تر اگه میشه از رنگ و لعابش اگه کم میکردند به نظر من تو یه قسمت گاف های

دو رقمی نمی دادند کدوم تبه کاری ولخرجی میکنه ؟ اقا وارد سایت شه یه سند رو زده سند رو باید عوض

بشه و دوباره بر گشت بشه به جای سند قبلی با طرف هم 50 میلیون حرف زدند نصف کار انجام شده سند

اومده بیرون هنوز عوض نشده و عودت داده نشده 50 میلون یارو رو دادند بهش من داشم شاخ در می اوردم

من نمی دونم با چه واحده پولی دو بسته اش میشه 50 میلون تومان دو تا گاف گنده تو یه سکانس کوچیک

هنوز کار تموم نشده پول داده شد و با چه واحدی اون دوبسته پول شد 50 میلون من که دارم اینو میبینم

چطوری باید باور کنم ؟

13. 4 کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    سیرجان

پيش فرض

اینکه ایشون بهترین هستند و چنین و چنان بحثی نیست . تا اونجا که من سریال دیدم و به این رسیدم تو سریال

از کسانی استفاده میشه که چهره سینمائی معروفی نداشته باشند وگرنه تهیه کننده گان سریال های خارجی

مگه کم پول خرج میکنند ؟ نمی تونند مثلا تو سریال های مختلف زیاد از برد پیت رابرت دنیرو رابرت رد فورد

ال پاچینو مل گیبسن و ...................... خیلی های دیگه استفاده کنند ؟ پس با اینک اینها نیستند

سریال با شکست روبه رو نمی شه سریال لاست .. 24 .. فرار از زندان .. و خیلی های دیگه نه از بهترین

هنر پیشه ها و نه از بهترین صدا ها توش خبریه پس رازی در اون هست که باید بهش توجه کرد ....

و اما مطلب بعدی به نظرتون یه تبه کار تو خیابون اروم و بی صدا رفت و امد می کنه با یه ماشین معمولی یا

اینکه تو شهری که هر از گاه می بینی تو پیاده رو عابری و یا توماشینی شخصی با کراوات رنگ تیره و سنگین

در عبوره چطور میشه که طرف خیلی باهوش و ذکاوت معرفی میشه که همه جا دنبالش هستند ای

بابا با یه کراوات گل بهی با رنگ موی انچنانی و کت تک فلان رنگ میره تو یه بانک و سفارش میلیاردی میده ؟

شما همین الان با این تیپ برو بیرون ببین چنذ نفر حتی تو بالای شهر تهران زیر چشمی نگات میکنند ؟

برای اینکه اب و تاب سریال رو ببرن بالا بجای محتوای فیلم من فکر میکنم گاف فیلم رو دارن بیشتر میکنند با

این کارشون یه خورده معمولی تر اگه میشه از رنگ و لعابش اگه کم میکردند به نظر من تو یه قسمت گاف های

دو رقمی نمی دادند کدوم تبه کاری ولخرجی میکنه ؟ اقا وارد سایت شه یه سند رو زده سند رو باید عوض

بشه و دوباره بر گشت بشه به جای سند قبلی با طرف هم 50 میلیون حرف زدند نصف کار انجام شده سند

اومده بیرون هنوز عوض نشده و عودت داده نشده 50 میلون یارو رو دادند بهش من داشم شاخ در می اوردم

من نمی دونم با چه واحده پولی دو بسته اش میشه 50 میلون تومان دو تا گاف گنده تو یه سکانس کوچیک

هنوز کار تموم نشده پول داده شد و با چه واحدی اون دوبسته پول شد 50 میلون من که دارم اینو میبینم

چطوری باید باور کنم ؟
    ببخشید دوست عزیز اما کیفر سادرلند و دیگر بازیگرای فیلم از بهترین صداها برخوردار هستند و بازی های خوبی هم ارائه می دهند(کیفر سادرلند به خاطر صدایش در بازی "ندای وظیفه 5" هم دوبله گفت)
    شما در سریال 24 و فرار از زندان نمی توانی بگویی کسی نقشش را خوب بازی نکرد یا صدای خوبی نداشت

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان سوالی برای من پیش اومده

این آقای هوش سیاه وسط خیابون اینترنت از کجا میاره؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان سوالی برای من پیش اومده

این آقای هوش سیاه وسط خیابون اینترنت از کجا میاره؟
    خب بالاخره ایشون که مثل آب خوردن به سیستم بانکی نفوذ میکنه نمیتونه یه اینترنت بی سیم استفاده کنه ...
    ولی خب در عمل اگه بخواهیم حساب کنیم با یه خونه اون اطراف که بصورت بی سیم شیر شده یا از یه دستگاه قوی دور برد برای استفاده از اینترنت استفاده میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •