تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 17 اولاول ... 391011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 163

نام تاپيک: منچستر يونايتد 3 - بايرن مونيخ 2 / صعود بایرن و خداحافظی شیاطین با لیگ قهرمانان اروپا

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به رسم ادب صعود بایرن رو به طرفدارای بایرن تبریک میگم... اینکه دیشب هم اینترنت نیومدم بابت این بود که حجم ADSL تموم شده بود و تازه امروز شارژش کردم که دوستان طبق معمول و خیلی راحت راجع به من پیش داوری کردن...

یک سری مطالبی رو تو این چند وقته اخیر تو بخش ورزشی دیدم و خوندم که با اینکه گفتنشون صحیح نیست و شاید بعد از این پستم خیلی ها که از نبودن پست های من تو بخش ورزشی بی نهایت خوشحال میشن، شروع کنن به توهین و تحقیر من... ولی خیالی نیست... حرف و حنای این آقایون نه واسه من ارزشی داره و نه رنگی!... مخاطب من کسانی هستند که به خاطر احترام به انجمن و عضو هاش تا حالا چیزی نگفتن... حرف و نظر اونا واسه من مهمه...

واقعا برای بعضی از آقایون تو بخش ورزشی متاسفم...واقعا متاسفم...
    شخصا به این نتیجه رسیدم که کلا گفتگو تو این بخش تا زمانی که به این صورت باشه، به هیچ وجه ارزشی نداره... تا زمانی که آقایان به بهانه کری خوندن و حرف های به زعم خودشون منطقی، بیان توهین، تهمت، پیش داوری و تحقیر رو به هم عضوی های خودشون تو این فروم وارد کنن، واقعا وارد شدن به این بحث ها منطقیه؟

وقتی بعضی از آقایون میان تو تاپیک بازی ای به اینو اون توهین میکنن و راجع به همه چی حرف میزنن الا بحث فنی اون بازی و جالبتر اینه که میبینی اون فرد طرفدار هیچ کدوم از طرفین اون مسابقه نیست، واقعا عاقلانه است که بیای با اون راجع به اون بازی صحبت کنی...؟ خنده دار اونه که وقتی ازش می پرسی شما کدوم تیم رو دوست داری جواب میده: "من از دو تیم به خصوص تیم حذف شده و یا بازنده متنفرم! یعنی کلا به نیت تحقیر و تخریب دارم پست میدم...!"

تا زمانی که بعضی از آقایون فرق 20 میلیون و 90 میلیون رو از هم تشخیص ندن و با ادعای سرشار خودشون، خطای دید و حافظه و بی دقتی رو عامل حرف های بی پایه و اساس خودشون بدونن این بحثا فایده ای داره؟
    جالبه که میان از ذوق برد تیمشون (عجیبه که طرفدار یه تیمی هم هستند!) برابر یه تیم تشکیل شده از نیمکت ذخیره! چهار پنج تا تاپیک پیروزی میزنن ولی موقع تنها باختشون تو لیگ نمیان واسه خاطر خبررسانی و اون ستاره های بالای آواتورشون هست، یه تاپیک از برای خدا درست کنن...!
    آقایون قبل از مسابقه تیمشون میان و دم از احترام و ادب و حفظ حریم و حرمت میزنن، اما بعد از نتیجه گیری مثبت تیمشون، خیلی راحت شعارهاشون که سر سوزنی بهش اعتقاد نداشتن رو فراموش میکنن و به طرفداران سایر تیم ها با دوز کم و زیاد حمله میکنن... تو این حدفاصل اگه یه نفر بیاد به تیمشون انتقاد کنه، نهایتا خود اون فرد برای سالم موندن محیط انجمن، کوتاه میاد...
    بالاخره حذف شدن یا باخت هم یک طرف فوتباله، شیرینی پیروزی و صعود و حتی کری خوندن هم مال هواداران تیم مقابل. اما به نظرتون واقعا عادیه که بارسلون میاد میبره و صعود می کنه و دو روز هم میگذره و تاپیکش کلا 105 پست داره، بعد واسه منچستر، یک روز هم نگذشته که منچستر برده و صعود نکرده، اونموقع الان تاپیکش 119 پست داره و داره میره بالا؟

جالبه، وقتی صعود رو به طرفدارای حریف تبریک میگی، میگن ببین چه سریع پا پس کشید... عرضه کری خوندن نداره و کم آورده... طرف میاد کری میخونه، میگن حداقل جسارت داشته باش صعود رو به ما تبریک بگو!
    حالا واسه همین بازی دیشب هم اگه یکی بیاد بگه که: "طرفدارای بایرن صعودتون مبارکتون باشه، ولی شما کلا با گل آفسایدتون به فیورنتینا و اخراج رافائل و گل تو خونه حریف صعود کردید و البته دیشب هم به یونایتد باختید، طرفدارای بایرن که بماند، طرفدارهای تیم معلوم الحال اسپانیایی، هم میریزن روی سرو کله اون طرف و انواع....... تحویلش میدن... کاش خدا به هر تیمی که برد میده، جنبه بردش رو هم بده... حالا میخواد اون تیم منچستر باشه و یا اون تیم بایرن و بارسا... یکی از دوستان تو پست های قبلی گفت اینجا شده کلوپ طرفدارای بارسا... ولی به نظر من این بخش ورزشی شده کلوپ تخریب کنندگان سایر تیم ها غیر از بارسا!
    متاسفانه اونقدر از این موارد هست، که حد نداره. همین مشکلات هستش که وقتی من چند وقت پیش به یکی از دوستای منچستریم که عضو فرومه دعوت کردم که تو نظرسنجی چمپیونز لیگ شرکت کنه، برداشت گفت که اونجا همیشه جنگ و دعوا و تنش وجود داره!! همین تنش ها هستش که شخصا علاقه ای به پست دادن ندارم... وقتی تیم آدم شکست میخوره یا حذف میشه، آدم میتونه پست بده و گفتگو کنه... ولی وقتی بهش توهین بشه، باید چی کار کنه؟ پیشاپیش، منتظر سخره و توهین و تحقیر آقایون هستم.
    ببخشید پرحرفی کردم...
    قربون کسانی که می فهمن و یک طرفه قضاوت نمی کنند...
    یاعلی

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

منچستر روي بچگي كردن رافائل باخت اگر منچستر 10 نفره نميشد محال بود ببازه
    البته من طرفدار هيچكدومشون نبودم ولي اگه منچستر ميومد بالا بيشتر حال ميكردم

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

از برد بایرن و کلا تیمهای آلمانی در رقابت با رقبای بریتانیائیشون خوشحال میشم

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرحبا به شرف و غیرت بروبچه های بایرن............ طرف هیچکدوم نیستم اما بروبچه های مونیخ تونستن نشون بدن منچستر هیچی نیست

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب pcforlife یه سری حرفات واقعا درسته. حالا این مطالبی که گفتی منظورت من که نبودم؟
    ولی یادش بخیر هفته پیش این موقع بود که یه چیز خیلی جالب گفتی که از شنبه به خاطر بازی چلسی و منچستر من اینجا نیام چون احتمالا چلسی میبازه بعدش تازه از صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان هم مطمئن بودی. من که هفته پیش بهت توضیح دادم. پیش بینی ها رو حال کردی
    Last edited by vahidgame; 08-04-2010 at 15:35.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روبن: در حد و اندازه های مسی نیستم

ستاره هلندی باشگاه بایرن پس از درخششش در جریان دیدار دیشب تیمش مقابل یونایتد با فروتنی تمام صحبت می کند.

سایت گل- بایرن مونیخ دیشب موفق شد تا در ورزشگاه اولدترافورد به لطف گلزنی اولیچ و روبن از سد یونایتد عبور کرده و به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد و در ماههای اخیر نیز بارها ناجی تیمش بوده است.

در پایان این دیدار، ستاره هلندی باشگاه بایرن در پاسخ به سوالی که در مورد مقایسه او و مسی مطرح شده بود، گفت:« مسی در دنیای دیگری است. او بدون شک بهترین بازیکن فوتبال دنیاست.»

زمانی که از روبن در مورد عملکرد تیمش پس از دریافت 3 گل از یونایتد سوال شد، روبن پاسخ داد:« ذهنیت ما این بود که بازی را بدون عجله دنبال کنیم.ما زمان کافی را در اختیار داشتیم، به ویژه بعد از گل اولمان.»

بعد از به ثمر رسیدن اولین گل بایرن در دقایق پایانی نیمه اول که توسط اولیچ به ثمر رسید، بایرن تنها به یک گل دیگر برای صعود به مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیاز داشت.

تیم آلمانی در نیمه دوم بازی عملکرد به مراتب بهتری را به نمایش گذاشت و در نهایت روبن توانست گل مورد نیاز باواریایی ها را به ثمر برساند. ستاره سابق چلسی توانست با بهره گیری از پاس تماشایی ریبری، موجبات صعود تیمش را فراهم آورد.

در پایان این گفتگو روبن در پاسخ به سوالی در مورد شانس تیم آلمانی برای راهیابی به دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« یکی از دوستانم برایم پیغامی ارسال کرد:"شما مسیر مادرید را پیدا کرده اید"»

بایرن در دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می بایست مقابل لیون قرار بگیرد. دیدار رفت دو تیم روز بیست و یکم آوریل برگزار می شود و برنده دو دیدار رفت و برگشت می بایست در فینال به مصاف یکی از دو تیم بارسلونا و اینتر برود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/8

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

این رو نگی چی بگی من که توقع ندارم بیای جلو من گریه کنی ولی برو یواشکی یه گوشه تا میتونی گریه کن !
    گریه کنم!!
    خیلی با حال بود تو نمیدونی طرفدار منچستر بودن یعنی چه نمیدونم چند سالته اما مطمنم تعداد جامهای که مابردیم نه تنها بیشتر از سن تو بلکه از سن باقی بچه های فروم باشه
    تا ده سال دیگه همیشه اینجور هر سال خوشحال بشید تازه یکم منچستری بودن رو درک می کنید

ما کمبود نداریم که گریه کنیم همیشه که مانباید قهرمان بشیم بایرنم تیمه چلسه هم تیمه ... بیچاره ها اینهمه پول خرج میکنن طرفدار دارن که یکیش شما باشید ما از خوشحالی شما خوشحال میشیم همونجور که باقی تیمها رو هر از گاهی خوشحال میکنیم وقتی که متوجه بشیم اگه ببریمتون دچار اختلال روحی میشید
    حس نوع دوستی کجا رفته سازمان ملل و حقوق بشر و جشن عاطفه ها! ما در قبال همه شما مسئولیم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گریه کنم!!
    خیلی با حال بود تو نمیدونی طرفدار منچستر بودن یعنی چه نمیدونم چند سالته اما مطمنم تعداد جامهای که مابردیم نه تنها بیشتر از سن تو بلکه از سن باقی بچه های فروم باشه
    تا ده سال دیگه همیشه اینجور هر سال خوشحال بشید تازه یکم منچستری بودن رو درک می کنید

ما کمبود نداریم که گریه کنیم همیشه که مانباید قهرمان بشیم بایرنم تیمه چلسه هم تیمه ... بیچاره ها اینهمه پول خرج میکنن طرفدار دارن که یکیش شما باشید ما از خوشحالی شما خوشحال میشیم همونجور که باقی تیمها رو هر از گاهی خوشحال میکنیم وقتی که متوجه بشیم اگه ببریمتون دچار اختلال روحی میشید
    حس نوع دوستی کجا رفته سازمان ملل و حقوق بشر و جشن عاطفه ها! ما در قبال همه شما مسئولیم
    این حرفا یعنی که داری گریه می کنی اشکال نداره
    کلا که حرفایی که شما می زنی خیلی جالبه.اگه کسی جواب نمیده به خاطر اینه که حرفای شما مسخرست.
    حرفای شما احتمالا به عنوان april fool ورزشی انتخاب شده

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

این حرفا یعنی که داری گریه می کنی اشکال نداره
    کلا که حرفایی که شما می زنی خیلی جالبه.اگه کسی جواب نمیده به خاطر اینه که حرفای شما مسخرست.
    حرفای شما احتمالا به عنوان april fool ورزشی انتخاب شده
    دوستان منچستری ...
    به حرفای این یوزر توجه نکنید ...
    مهم نیست ... بالاخره بازی بردو باخت داره ...
    مهم اینه که ما هر سال حداقل یه جام می گیریم و تیمایی هستند که چندین سال هم بدون جام بودن

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

انسان رو برق يا هر چيز ديگه اي خواست بگيره اما جَو نگيره : دي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •