به رسم ادب صعود بایرن رو به طرفدارای بایرن تبریک میگم...اینکه دیشب هم اینترنت نیومدم بابت این بود که حجم ADSL تموم شده بود و تازه امروز شارژش کردم که دوستان طبق معمول و خیلی راحت راجع به من پیش داوری کردن...
یک سری مطالبی رو تو این چند وقته اخیر تو بخش ورزشی دیدم و خوندم که با اینکه گفتنشون صحیح نیست و شاید بعد از این پستم خیلی ها که از نبودن پست های من تو بخش ورزشی بی نهایت خوشحال میشن، شروع کنن به توهین و تحقیر من... ولی خیالی نیست... حرف و حنای این آقایون نه واسه من ارزشی داره و نه رنگی!... مخاطب من کسانی هستند که به خاطر احترام به انجمن و عضو هاش تا حالا چیزی نگفتن... حرف و نظر اونا واسه من مهمه...
واقعا برای بعضی از آقایون تو بخش ورزشی متاسفم...واقعا متاسفم...
شخصا به این نتیجه رسیدم که کلا گفتگو تو این بخش تا زمانی که به این صورت باشه، به هیچ وجه ارزشی نداره... تا زمانی که آقایان به بهانه کری خوندن و حرف های به زعم خودشون منطقی، بیان توهین، تهمت، پیش داوری و تحقیر رو به هم عضوی های خودشون تو این فروم وارد کنن، واقعا وارد شدن به این بحث ها منطقیه؟
وقتی بعضی از آقایون میان تو تاپیک بازی ای به اینو اون توهین میکنن و راجع به همه چی حرف میزنن الا بحث فنی اون بازی و جالبتر اینه که میبینی اون فرد طرفدار هیچ کدوم از طرفین اون مسابقه نیست، واقعا عاقلانه است که بیای با اون راجع به اون بازی صحبت کنی...؟ خنده دار اونه که وقتی ازش می پرسی شما کدوم تیم رو دوست داری جواب میده: "من از دو تیم به خصوص تیم حذف شده و یا بازنده متنفرم! یعنی کلا به نیت تحقیر و تخریب دارم پست میدم...!"
تا زمانی که بعضی از آقایون فرق 20 میلیون و 90 میلیون رو از هم تشخیص ندن و با ادعای سرشار خودشون، خطای دید و حافظه و بی دقتی رو عامل حرف های بی پایه و اساس خودشون بدونن این بحثا فایده ای داره؟
جالبه که میان از ذوق برد تیمشون (عجیبه که طرفدار یه تیمی هم هستند!) برابر یه تیم تشکیل شده از نیمکت ذخیره! چهار پنج تا تاپیک پیروزی میزنن ولی موقع تنها باختشون تو لیگ نمیان واسه خاطر خبررسانی و اون ستاره های بالای آواتورشون هست، یه تاپیک از برای خدا درست کنن...!
آقایون قبل از مسابقه تیمشون میان و دم از احترام و ادب و حفظ حریم و حرمت میزنن، اما بعد از نتیجه گیری مثبت تیمشون، خیلی راحت شعارهاشون که سر سوزنی بهش اعتقاد نداشتن رو فراموش میکنن و به طرفداران سایر تیم ها با دوز کم و زیاد حمله میکنن... تو این حدفاصل اگه یه نفر بیاد به تیمشون انتقاد کنه، نهایتا خود اون فرد برای سالم موندن محیط انجمن، کوتاه میاد...
بالاخره حذف شدن یا باخت هم یک طرف فوتباله، شیرینی پیروزی و صعود و حتی کری خوندن هم مال هواداران تیم مقابل. اما به نظرتون واقعا عادیه که بارسلون میاد میبره و صعود می کنه و دو روز هم میگذره و تاپیکش کلا 105 پست داره، بعد واسه منچستر، یک روز هم نگذشته که منچستر برده و صعود نکرده، اونموقع الان تاپیکش 119 پست داره و داره میره بالا؟
جالبه، وقتی صعود رو به طرفدارای حریف تبریک میگی، میگن ببین چه سریع پا پس کشید... عرضه کری خوندن نداره و کم آورده... طرف میاد کری میخونه، میگن حداقل جسارت داشته باش صعود رو به ما تبریک بگو!
حالا واسه همین بازی دیشب هم اگه یکی بیاد بگه که: "طرفدارای بایرن صعودتون مبارکتون باشه، ولی شما کلا با گل آفسایدتون به فیورنتینا و اخراج رافائل و گل تو خونه حریف صعود کردید و البته دیشب هم به یونایتد باختید، طرفدارای بایرن که بماند، طرفدارهای تیم معلوم الحال اسپانیایی، هم میریزن روی سرو کله اون طرف و انواع....... تحویلش میدن... کاش خدا به هر تیمی که برد میده، جنبه بردش رو هم بده... حالا میخواد اون تیم منچستر باشه و یا اون تیم بایرن و بارسا... یکی از دوستان تو پست های قبلی گفت اینجا شده کلوپ طرفدارای بارسا... ولی به نظر من این بخش ورزشی شده کلوپ تخریب کنندگان سایر تیم ها غیر از بارسا!
متاسفانه اونقدر از این موارد هست، که حد نداره. همین مشکلات هستش که وقتی من چند وقت پیش به یکی از دوستای منچستریم که عضو فرومه دعوت کردم که تو نظرسنجی چمپیونز لیگ شرکت کنه، برداشت گفت که اونجا همیشه جنگ و دعوا و تنش وجود داره!! همین تنش ها هستش که شخصا علاقه ای به پست دادن ندارم... وقتی تیم آدم شکست میخوره یا حذف میشه، آدم میتونه پست بده و گفتگو کنه... ولی وقتی بهش توهین بشه، باید چی کار کنه؟ پیشاپیش، منتظر سخره و توهین و تحقیر آقایون هستم.
ببخشید پرحرفی کردم...
قربون کسانی که می فهمن و یک طرفه قضاوت نمی کنند...
یاعلی