تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 30 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 294

نام تاپيک: هفته 31 لالیگا / ال کلاسیکو 160 / بارسا برد و به صدر بازگشت!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض یادداشت ویژه- ال کلاسیکو برای بارسلونا، قهرمانی برای رئال مادرید

تفاوتی که بازی امشب با بقیه بازیهای لالیگا دارد این است که بارسا نمی خواهد به رئال کمک کند و خودش یکی از شانس های قهرمانی است و رئال به راحتی نمی تواند از سد این تیم بگذرد.

سایت گل- باز هم ال کلاسیکو و دیدار جذاب دو تیم در ورزشگاه برنابئو که تیم میهمان حریف ناقابلی است به نام بارسلونا! تیمی که آخرین بازی اش مقابل آرسنال یک بازی رویایی بود و با مالکیت 71 درصدی توپ آماری قابل تقدیر از خود به جای گذاشت. در زمین آرسنال و مقابل تیمی که کارش فوتبال زیبا و مالکیت توپ و بازی روی زمین است تیمی اگر حتی 50 درصد مالکیت توپ را از آن خود کند باید به افتخارش کف زد و بارسلونا دست به کاری بزرگ در خانه آرسنال زد.

واما امشب. بارسلونا تیمی است که همه بازیکنانش برگشته اند. ابراهیموویچ احتمالا به بازی می رسد(!)، ژاوی، اینیستا و بارسلونا با یک تیم کامل مقابل مادرید ظاهر خواهد شد. اما اگر قرار بر شرط بندی باشد خیلی ها روی رئال مادرید شرط خواهند بست چون در بازیهای داخلی آن تیمی که درخشیده رئال مادرید است اما باید به این نکته فکر کرد که آیا یکه تازیهای رئال در لالیگا واقعی است و کم رمقی بارسا غیر واقعی؟ تیمی که در ورزشگاه امیراد مقابل آرسنال 71 درصد مالکیت توپ دارد چرا در بازیهای داخلی باید مقابل تیم های پایین جدولی این طور به مشکل برخورد کند. تفاوت در کجاست؟

مساله این است که اختلافی میان کاتالانها و اسپانیایی ها وجود دارد و وقتی همچین اختلافی وجود دارد یعنی همه علیه بارسلونا و این کار این تیم را مشکل می کند. نتیجه اش می شود اینکه تیم ها مقابل رئال مادرید حمله می کنند و دفاعشان را باز می گذارند تا این تیم چهارتا چهارتا گل بزند و مقابل بارسلونا با یک بازی کاملا بسته و با حداکثر انگیزه حاضر می شوند و این می شود یک تقابل سیاسی و قومیتی. این یک اصل است که تیم هایی که شانس قهرمانی ندارند دوست دارند که در انتخاب قهرمان نقش داشته باشند. تفاوتی که بازی امشب با بقیه بازیهای لالیگا دارد این است که بارسا نمی خواهد به رئال کمک کند و خودش یکی از شانس های قهرمانی است و رئال به راحتی نمی تواند از سد این تیم بگذرد. هر دو تیم انگیزه های ورزشی و سیاسی و قومی دارند و به همین دلیل این بازی یک شهرآورد غیر متعارف است.

رئال می گوید تکلیف قهرمانی در این بازی مشخص نمی شود چون در بازیهای بعدی لالیگا برای این تیم شانس و کمک وجود دارد اما بارسا می داند که بقیه بازیها هم برای آنها یک ال کلاسیکوی دیگر است. به نظر من در این بازی یا بارسلونا پیروز می شود و یا بازی با نتیجه تساوی به پایان می رسد اما این تیم رئال مادرید است که شانس قهرمانی اش بیشتر است.

اگرچه خودم اندکی بیشتر دوست دارم که بارسلونا قهرمان شود به خاطر ثبات بیشتر و تداوم کاری این تیم. رئال بیشتر یک تیم ویترینی است که البته بازهم نحوه بازی این تیم قابل تقدیر و دوست داشتنی است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/10

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مصاحبه با رونالدو: حداقل از مسی قدبلندترم

ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی در صحبتهایی به آنالیز شرایط دیدار حساس تیمش در سانتیاگو برنابئو پرداخته است.

سایت گل- حدود 30 دوربين و بيش از 50 خبرنگار، در کمپ محل تمرين رئال حاضر هستند. کريس رونالدو، در کنفرانسي خبري شرکت مي کند و از داربي حساس اسپانيا مي گويد. کريس معتقد است:« همه از من و مسي صحبت مي کنند ولي بازي شنبه شب، يک دوئل تن به تن نيست.»

* ال کلاسيکو، مهمترين ديدار اين فصل براي رئال است. نه؟
    ** بله. مي تواند اين طور باشد، چرا که هر دو تيم، امتياز برابري داريم و تيم پيروز مي تواند امتياز بيشتري براي کسب قهرماني در لاليگا داشته باشد. ولي هنوز ديدارهاي زيادي تا پايان فصل باقي است و بايد به پيروزي در تمام اين ديدارها فکر کنيم و نه فقط ال کلاسيکو که ديدار بسيار خاصي است.

* خيلي ها اين ديدار را دوئل مسي- کريس مي دانند. به نظر تو بهترين بازيکن حال حاضر دنياي فوتبال کيست؟
    ** بزرگتر من هستم، دست کم از نظر قد. از نظر هيکل هم همين طور. از اين بابت مطمئنم (مي خندد). فکر مي کنم که مسي فصلي خارق العاده را سپري مي کند. او گلهاي زيادي را به ثمررسانده و نمايشهاي خيره کننده اي دارد و مطمئنم که جزو بهترين بازيکنان کنوني و تاريخ دنياي فوتبال است. من هم به خوبي کار مي کنم. اين اولين فصل حضورم در اسپانياست و بسيار هم راضي هستم. مي خواهم به همين ترتيب ادامه دهم و مطمئنم که سال آينده هم من هم يکي از بهترينها خواهم بود.

* تو چه توانايي هايي داري که مسي از آنها بي بهره است؟
    ** همه در مورد من و مسي صحبت مي کنند ولي قرار نيست که تنها ما دو نفر بازي کنيم. شنبه يک دوئل فردي نيست. من فقط مي خواهم به رئال کمک کنم تا جامهاي قهرماني کسب کند و قطعا مسي هم همين طور فکر مي کند. ما خيلي با هم فرق داريم. او خوب کار مي کند و من هم همينطور. اکنون بايد به همين آمادگي ادامه داد.

* آيا به مسي اجازه خواهيد داد که توپ اين ديدار را هم به براي يادگاري به خانه ببرد؟
    ** فکر نمي کنم. در دنياي فوتبال همه چيز ممکن است ولي اميدوارم که من اين توپ را به خانه ببرم.

* بارسا بهترين تيم دنياست؟
    ** پارسال بله، ولي امسال بايد ببينيم. تيمي که بيشترين جام را کسب کند، بهترين است. در پايان فصل خواهيم ديد. اگر بارسا در چمپيونز و لاليگا قهرمان شود، قطعا بهترين خواهد شد ولي بازيهاي زيادي باقي است.

* فکر مي کني بازي شنبه، بازي مرگ و زندگي است؟
    ** نه. بازي زيبا و ويژه و پرمسؤوليتي خواهد بود ولي مهمترين بازي عمرم نخواهد بود. اين آخرين باري نخواهد بود که مقابل بارسا قرار مي گيرم. نهايت سعي ام را به کار مي گيرم که بازي خوبي را ارائه داده، به تيم کمک کنم، گل بزنم و پاس گل بدهم. اميدوارم که بتوانيم از بارسا پيشي بگيريم.

* پس زمان مناسبي است که کريس ثابت کند که گرانقيمت ترين بازيکن دنياست. نه؟
    ** من نبايد چيزي را به کسي ثابت کنم. در طول اين مدت نشان داده ام که خريداري ام کار اشتباهي نبوده. اين کار را مقابل بارسا نيز انجام خواهم داد.

* حالت ايده آل در اختيار داشتن مالکيت توپ و ميدان است.نه؟
    ** واقعيت اين است که تيمي که مالکيت توپ را در اختيار داشته باشد، شرايط ارائه يک بازي بهتر را خواهد داشت؛ آنها فرصت بيشتري خواهند داشت و خطرات بيشتري را خلق مي کنند. ترجيح مي دهم که توپ بيشتر در اختيار ما باشد، چرا که به ما انگيزه بيشتري مي دهد. قطعا بازي برابري خواهد بود.

* چطور توپ را از بارسا خواهيد گرفت؟
    ** با دويدن و تحت فشار قراردادن بازيکنان بارسا و با ارائه يک عملکرد قابل قبول. اگر ندويم، مطمئنا نمي توانيم توپ را از بازيکنان بارسا بگيريم.

* بهترين ويژگي بارسا و بهترين ويژگي رئال چيست؟
    ** بهترين خصوصيت بارسا، کار گروهي آنها و بهترين ويژگي رئال، اشتياق زياد آنهاست.

* مدعي اصلي پيروزي در ال کلاسيکو را کدام تيم مي داني؟ آيا پيروزي در اين ديدار، براي قهرماني در لاليگا سرنوشت ساز است؟
    ** مدعي مي بايست ادعايش را در زمين مسابقه ثابت کند. هميشه مي بايست فکر کني که تو مدعي پيروزي هستي. پيروزي در ال کلاسيکو، گام بزرگي براي قهرماني است. تيم پيروز روحيه بيشتري دارد. اگر ببريم، نمي توانيم کار را تمام شده بدانيم، چرا که هنوز بازيهاي زيادي باقي است و بايد در همه به پيروزي رسيد.

* اگر شکست بخوريد، اين به منزله آسيب و ضربه بزرگي براي رئال خواهد بود؟
    ** در اين صورت شايد سال بدي براي ما رقم بخورد، چرا که براي تيمي مثل رئال بسيار بد است که عنواني را کسب نکند ولي مطمئنم که به پيروزي خواهيم رسيد.

* حاضري در ال کلاسيکو ببازيد و در عوض در لاليگا قهرمان شويد؟
    ** بله. حاضر به انجام اين معامله هستم، اگر گارانتي کنيد. اگر بتوانيم مقابل بارسا به برتري برسيم و بعد در ديدارهاي بعد شکست بخوريم چه مي شود؟پس قهرماني در لاليگا بهتر است.نه؟

* گوتي اعلام کرده که در پايان رقابتهاي اين فصل، رئال را ترک خواهد کرد. چه نظري داري؟
    ** اکنون زمان مناسبي براي صحبت در اين رابطه نيست، چون بازي مهمي را پيش رو داريم که مي تواند سرنوشت قهرماني تيم را مشخص کند. در اسپانيا صحبتهاي زيادي مي شود ولي من نگران چيزي نيستم. اميدوارم که گوتي پيش ما بماند ولي خود او بهتر مي داند که چه بايد بکند.

* فصل گذشته تو در رئال نبودي ولي رئال در برنابئو با نتيجه 6 - 2 مغلوب بارسا شد. آيا در رختکن رئال فکر انتقام وجود دارد؟
    ** اين بازي مسابقه اي کاملا متفاوت با حضور بازيکناني متفاوت و لحظات و شرايطي متفاوت است. حس انتقام نيست. ما اشتياق زيادي داريم و مي دانيم که اين بازي ممکن است سرنوشت ساز باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/10

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ارقام در دربي 160

19: اين رقم مربوط مي شود به تعداد قهرماني هاي بارسلونا در لاليگا، البته با استناد به آمار فدراسيون فوتبال اسپانيا كه لاليگا قبل از 1922 را قبول ندارد.
    عدد 19 گويا عدد مورد علاقه بارسلونا است. اين تيم به همين تعداد رختكن نيوكمپ را بازسازي و براي تعمير اين ورزشگاه بزرگ پروژه تعريف كرده است.

رئال مادريد نيز از عدد 19 بي نصيب نيست و از تاريخ تاسيس باشگاه تاكنون 19 بار رئيس عوض كرده است.
    بارسلونا در سال 1899 و رئال مادريد در سال 1902 تاسيس شده و اين برگ برنده هواداران بارسلونا است تا هميشه باشگاه خود را قديمي‌تر توصيف كنند.

عدد 30: دو تيم رئال مادريد و بارسلونا از 159 بازي انجام شده به 30 تساوي دست پيدا كرده‌اند.
    بالاترين تعداد هواداران آسيب ديده و مجروح پس از درگيري هاي خياباني پس از ال دربي به مرز 30 نفر مي‌رسد و 30 هوادار بارسلونا در سال 1928 توسط جوخه اعدام ارتش سازماندهي شده ژنرال فرانكو اعدام شدند.

اين دو تيم تاكنون 24 بازي دوستانه و به نوعي غير رسمي برگزار كرده‌اند.
    اين ديدارهاي دوستانه معمولا در آمار و ارقام رسمي رقابت‌هاي بين دو تيم لحاظ نمي‌شود و به همين خاطر معمولا در آمار ارائه شده ارقام متناقضي ديده مي‌شود و چون نتايج به دست آمده در بازي هاي دوستانه به سود بيشتر به سود رئال مادريد بوده روزنامه هاي مادريدي اصرار عجيبي در رسمي جلوه دادن اين بازي‌ها دارند.

در سال‌هاي 1936 تا 1939 به خاطر جنگ‌هاي داخلي در اسپانيا و جنگ خانمان‌سوز سيويل هيچ بازي برگزار نشد.
    در آن سه سال اتفاقات تلخي براي باشگاه بارسلونا رخ داد و شايد مهمترين آنها به رگبار بستن 6 بازيكن بارسلونا توسط سربازان ژنرال فرانكو باشد.

عدد 6: براي رئال مادريد هرگز عدد خوبي نيست و شكست 6 بر 2 برابر بارسلونا آنهم در برنابئو شايد براي اهالي مادريد آخر دنيا و پايان زمان بود اما عدد 6 آنقدرها هم بد نيست و براي رئال مادريد گاهي يادآور برخي خاطرات خوش نيز هست.
    رئال مادريد 6 بار به بهانه هاي مختلف ميهمان پادشاه بوده و آنها كه با فرهنگ مردم اسپانيا آشنايي دارند مي دانند كه ميهمان پادشاه اسپانيا بودن براي مردم چه ارزشي دارد.

اين دو تيم در سال 1916 به تساوي 6 بر 6 رسيده‌اند.
    از ديگر 6 هاي جالب در تاريخ بازي اين دو تيم مي شود به نتيجه 8 بر 2 اشاره كرد، جايي كه رئال مادريد با اختلاف 6 گل در سال 1935 برابر بارسلونا به پيروزي رسيد.
    از طرفي براي آنكه حق مطلب در مورد عدد 6 ادا شده باشد بد نيست بدانيد كه تنها 6 درصد گل‌هاي رد و بدل شده بين دو تيم در 10 دقيقه ابتدايي بازي به ثمر رسيده است.

رئال مادريد در پيروزي هاي عجيب برابر بارسلونا سابقه اي بيش از اين حرف‌ها دارد، به عنوان مثال رئال مادريد در سال 1943 و در بازي برگشت از جام حذفي اسپانيا كه به نوعي بازي شماره 57 دو تيم در تاريخ فوتبال باشگاهي اسپانيا محسوب مي شود موفق شده بارسلونا را با نتيجه 11 بر يك شكست دهد.

اگر همه بازي ها حتي دوستانه و حذفي و اروپايي را در كنار يكديگر قرار دهيم، تعداد تساوي ها از مرز 30 گذشته و به 45 مي‌رسد، پيروزي هاي بارسلونا نيز به مرز 91 رسيده و رئال مادريد در كل به 89 پيروزي مي رسد اما معمولا در اين اطلاعات آماري بازي هاي لاليگا را مد نظر قرار مي دهند.
    تنها گل دقيقه يك در ال دربي كلاسيكو را رئال مادريد در سال 1940 توسط آلونسو به ثمر رسانده است.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام .
    میشه یه توضیحی در مورد تونل افتخار بدین ؟! این رسم باشگاه بارسا هست یا تیمای اسیانیا این کارو میکنن ؟! بعد به انگلیسی چی میشه این تونل افتخار؟ (هر چی نوشتم جواب نداد!!)؟؟
    این رسم فقط مختص دوتیم بارسا و رئال مادریده و به این گونه هستش که اگر قبل از بازی برگشت ال کلاسیکو بین دوتیم قهرمانی یکی از اون دو تیم قطعی شده باشه و اون بازی فقط تشریفاتی باشه تیم حریف برای تیم قهرمان تونل افتخار به مثل عکس زیر که برای دو فصل پیشه تشکیل میده ( انگلیسیشو نمیدونم چی میشه )

Last edited by Ezel; 10-04-2010 at 12:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

[/COLOR] اینم یک خبر
    كريس 119 كيلومتر بر ساعت، ليونل 95 كيلومتر بر ساعت
    در مقايسه انجام شده توسط بخش آمار و ارقام فدراسيون فوتبال اسپانيا رونالدو اوضاع بهتري نسبت به مسي دارد
    کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد سرعت 119 کيلومتر بر ساعت را در هنگام حمله ثبت کرده است.
    اين عدد رويايي به اين دليل به دست آمده که اين بازيکن 5 متر را با سرعت ميانگين 18 کيلومتر طي مي‌کند و در فرمول مخصوص به محاسبه سرعت کلي افراد چنين عددي به دست مي‌آيد.
    بر اين اساس سرعت مسي 95 کيلومتر در ساعت تخمين زده مي‌شود.
    دانشگاه لاکرونيا در بخش ورزش مسئول صدور اين اطلاعات رسمي است و فدراسيون فوتبال اسپانيا حق انتشار آنها را خريداري کرده است.
    در تحقيقات به عمل آمده، مشخص شده ليونل مسي در 80 درصد دقايق بازي موفق بوده اما رونالدو تنها در 66 درصد دقايق بازي موفق عمل کرده است.
    در ديگر بخش تحقيقات منتشر شده مي‌شود به مقايسه جالب ميان رونالدو و مسي در مورد تشخيص لحظه‌اي موقعيت گل اشاره کرد.
    در اين تحقيق آمده است: رونالدو در 75 درصد از موقعيت‌هاي ناگهاني به دست‌آمده براي گلزني بدرستي تشخيص داده و واکنش منطقي داشته اما ليونل مسي در تشخيص ناگهاني موقعيت گل تنها تا مرز 61 درصد توانايي دارد.
    دوئل امشب رونالدو و مسي مي‌تواند اساس اين مقايسه‌ها را رد کند. ديدار رئال مادريد و بارسلونا ساعت 00:30 بامداد يکشنبه برگزار مي‌شود

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این رسم فقط مختص دوتیم بارسا و رئال مادریده و به این گونه هستش که اگر قبل از بازی برگشت ال کلاسیکو بین دوتیم قهرمانی یکی از اون دو تیم قطعی شده باشه و اون بازی فقط تشریفاتی باشه تیم حریف برای تیم قهرمان تونل افتخار به مثل عکس زیر که برای دو فصل پیشه تشکیل میده ( انگلیسیشو نمیدونم چی میشه )

نه اين فقط مختص رئال مادريد و بارسا نيست بلكه مختص كل اسپانياست
    پارسال اوساسونا براي بارسا دست زد در آخرين هفته لاليگا
    ---------------
    دوستان از خبرگذاري فارس خواهشا خبر نذاريد يا هر خبرگذاري ديگه كه بازم منبعش خبرگذاري فارسه همه ي نوشته هاش دروغه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زلاتان به بازی نمیرسه؟

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد سرعت 119 کيلومتر بر ساعت را در هنگام حمله ثبت کرده است.
    این یعنی بیشتر از 30 متر بر ثانیه.یعنی کل طول زمین فوتبال در 3 ثانیه
    چرت بابا باورنکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چرت بابا باورنکنید
    سلام
    اولا" بگم که همون اول که نمیشه 119 کیلومتر در ثانیه که آخه باید شتاب بگیره طرف
    مگه یادت نیست تو همین چند خفته قبل بود که رونالدو یک استارت خفن زد و کلا" دهن گزارشگر وااااااااا مونده بود

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

چرت بابا باورنکنید
    ::
    و در فرمول مخصوص به محاسبه سرعت کلي افراد چنين عددي به دست مي‌آيد.
    کاتالونیا تقدیم میکند

Last edited by B L A S T E R; 10-04-2010 at 13:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •