تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 21 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 207

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید HP DV6-2300

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

خيلي مي خوره تو سرش به شخص اگه بخواي بفروشي مي توني تا 1400000 بفروشي
    اما فكر نمي كنم بخواي به فروشگاه بفروشي فكر نمي كنم بيشتر از 1 بتوني بفروشي.
    از جايي كه ازش خريدي بپرس. قيمتتو و شرايط لپ تاپتو بگو شايد تونستم كمكت كنم واست مشتري پيدا كردم.
    يه لپ تاپ ريفر 40 تا 60% قيمتش كمتره نسبت به لپ تاپ معمولي.چه برسه به لپ تاپ دسته 2
    اگه ازش راضي هستي و مشكلت فقط پولشه سعي كن از جاي ديگه پول بگيري چون نمي صرفه فروختن وسايل برقي و جايگزين كردنش بعدا
    Last edited by lovelord2020; 24-05-2010 at 18:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره مشکل فقط پوله .
    لپتاب توپیه . دوسش دارم. . ولی حیف که زندگی این حرفها حالیش نیست.
    میخوام به شخص بفروشم چون مغازه ها می زنند تو سرش .حالا چند روز دیگه صبر می کنم ببینم کسی پیدا میشه یا نه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

سعي كن پول از جاي ديگه تهيه كني من امروز از يكي از دوستام قيمت گرفتم.اگه بهت بگم گفته چند مي ارزه خودتو مي كشي

حالا فروختي بگو يه سري اطلاعات در مورد اين سري به دوستان بدم.
    منم دارم يكي با كانفيگ مشابه مي گيرم .البته امروز بايد تماس بگيرم ييينم مي تونن مدل مشابهي پيدا كنن البته با يه يه سري تفاوت هاي اساسي (نه در كانفيگ)

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند گفته؟
    خوب شما اطلاعاتتو بگو من یک کاریش می کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

700
    اطلاعاتمو بعدا به دوستان مي گم.
    2300 مدل نيست يه سري لپ تاپه.مدلاي خاورميانه شامل 2360 2370 2380 ميشه كه 13اينچي هستن
    در مورد جعبه هم هيچ مدل سفارشي جعبش اونجوري نيست براش جعبه طراحي مي شه
    مدلاي سفارشي از بهترين قطعات ساخته مي شن
    پسوند مدلاي سفارشي bto هستش نه Cto
    ....
    و خيلي چيزا ديگه كه باعث مي شه اين مدل از وجاهت مناسبي برخوردار نباشه
    اگه دوستاني كه دارن ازش راضي هستن مربوط به كانفيگ خيلي بالاي لپ تاپه نه كيفيت منتاژ بسيار خوب اچ پي
    در مورد اين مدل حرف و حديث زياده.خيلي از وارد كننده ها و حتي همون شركتي كه ادعا كرده به سفارش اون اين مدل زده شده هم ازش تعريف نكردن
    در مورد سفارشي بودن يه مدل خاص واسه يه منطقه هم تمام نمايندگي هاي خاور ميانه خواستن يه مدل مخصوص فقط واسه اون منطقه اين شركت توليد كنه كه هنوز موفق نشدن به چنين كاري
    اون سري bto كه خودم اورده بودم هم جعبش عين بقيه dv6ها بوده نه ....
    و و و ....

6. 2 کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-اولا من چند جا قیمت گرفتم قیمت ها بین 1100 تا 1300 متغیر بود .
    -تو سایت hp این مدل را با این شماره (2300) نام گذاری کرده همانطوری که مثلا 2170 نامگزاری شده. فقط مدل های 2300 در رم با هم تفاوت دارند اون عدد های 2370 2380 هم ربطی به این مدل ندارند و در گروه Compaq Presario دسته بندی شدند.
    -در مورد جعبه ها چیزی نمیدونم.
    -مدل های BTO (BUILD TO ORDER) اونایی هستند که کاملا سفارشی طراحی می شوند مثلا میگن ما فلان کارت گرافیک رو برای این لپتاب می خواییم و کارخانه هم میاد مدارهای مادربرد را تغییر میده تا اون کارت گرافیک قابل نصب باشه. ولی مدل cto(Configure to Order) وقتی است که مثلا تو سایت گفته این لپتاب تا 16 گیگ ساپورت می کنه ولی به طور معمول 4 گیگ میزارن روش ولی یکی میاد میگه که برای من رم 16 گیگ بزارین در واقع کار خاصی انجام نشده و این کار فقط در ایران قابل انجام نیست. البته به طور معمول. وگرنه خودتون همین جا هم می تونید اونارو افزایش بدید.

8. 2 کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

مرسي اقا حميد

مي شه لينك بدي از كانفيگ 2300 تو سايت اچ پي و اينكه اين مدل به سفارش يه شركت ايرانيه!
    اگه اين كارو كني من هم لپ تاپتو 1.5 ور مي دارم هم Envy15‌ خودمو مي دم بهت.

در مورد رم هم مي شه بگي كدوم شركت مي تونه 2 تا رم 4 گيگ بذاره جاي 2 تا 2گيگ اينجا؟

تمام مدلاي اچ پي علاوه بر اسم تجاري يه اسم ديگه هم دارن داخل پرانتز مثل dv6-2020ev داخل پرانتزشم (vj688ea)
    مال 2300 چيه ؟

2170 كه شما گفتي جز سري dv6-2100 هستش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم سري هاي خاور ميانه:

کد:

اينم سايت اچ پي خاور ميانه كه باز سري هارو دسته بندي كرده :

کد:

قيمتايي كه بهت دادن خيلي خوبه حتما بفروش 1300000 عاليه
    مي توني تا 2ماه ديگه سري جديد اچ پي بگيري با اين پول البته نه با رم 8

(اين بحث شبيه بحثاي فنيمون با دوستاو همكارامون شده كه تا سر حد يه كارگر سواد همو زير سوال مي بريم هيچ كدومون هم كوتاه نمي ايم كه روشمون تو كار يه سري اشكالات داره اما اين بحثا هيچ زمان تموم نمي شه چون اطلاعاتمون تكميل و اصلاح مي شه با اينكه شبيه ميدون جنگ مي مونه اما واسه ما كلي تجربست)
    به اقا حميد جسارت نشه اگه شبيه كل كل شده يه جورايي من دارم ياد مي گيرم در محضر دوستان. همين.

10. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسي اقا حميد

مي شه لينك بدي از كانفيگ 2300 تو سايت اچ پي و اينكه اين مدل به سفارش يه شركت ايرانيه!
    اگه اين كارو كني من هم لپ تاپتو 1.5 ور مي دارم هم Envy15‌ خودمو مي دم بهت.

در مورد رم هم مي شه بگي كدوم شركت مي تونه 2 تا رم 4 گيگ بذاره جاي 2 تا 2گيگ اينجا؟

تمام مدلاي اچ پي علاوه بر اسم تجاري يه اسم ديگه هم دارن داخل پرانتز مثل dv6-2020ev داخل پرانتزشم (vj688ea)
    مال 2300 چيه ؟

2170 كه شما گفتي جز سري dv6-2100 هستش :

کد:
    اينم سري هاي خاور ميانه:

کد:

اينم سايت اچ پي خاور ميانه كه باز سري هارو دسته بندي كرده :

کد:

قيمتايي كه بهت دادن خيلي خوبه حتما بفروش 1300000 عاليه
    مي توني تا 2ماه ديگه سري جديد اچ پي بگيري با اين پول البته نه با رم 8

(اين بحث شبيه بحثاي فنيمون با دوستاو همكارامون شده كه تا سر حد يه كارگر سواد همو زير سوال مي بريم هيچ كدومون هم كوتاه نمي ايم كه روشمون تو كار يه سري اشكالات داره اما اين بحثا هيچ زمان تموم نمي شه چون اطلاعاتمون تكميل و اصلاح مي شه با اينكه شبيه ميدون جنگ مي مونه اما واسه ما كلي تجربست)
    به اقا حميد جسارت نشه اگه شبيه كل كل شده يه جورايي من دارم ياد مي گيرم در محضر دوستان. همين.
    سلام
    جناب lovelord منظور شما از این حرف ها چیه و چی رو میخواید ثابت کنید؟
    من فکر میکنم تو این مدت شما زیاد با فروشنده ها برخورد داشتید و صحبت فروشنده ها رو شما تاثیر گذاشته
    من خودم اینطوری شده بودم

میخواید بگید این مدل تقلبیه
    شما مدل 2020 رو یادتون میاد بعید میدونم کانفیگ این مدل رو بتونی رو سایت hp پیدا کنی
    شما وارد سایت hp بشید برید قسمت support & driver در جستجوی که داره بنویسید pavilion 2300 اولین خطی که میاد 2300 رو شناسایی میکنه و پسوند cto رو هم داره میتونید درایورهای اون رو دانلود کنید
    وقتی شما serial و product دستگاه رو وارد و گارانتی رو فعال میکنید این چه معنی میتونه داشته باشه
    همین serial و product رو میتونید رو برنامه hp assistant که رو ویندوز نصبه ببینید
    ویندوز بالا میاد و شما خودت اون رو register میکنی
    تمام برنامه های hp روش نصبه و براحتی با سرور hp ارتباط برقرار میکنه و همه چیز رو اپدیت میکنه
    اون شرکت وارد کننده هم که میبینی ازش تعریف نمیکنه برای اینه که دیگه 2300 موجود نداره و میخواد چیز دیگه ای رو بفروشه
    در مورد کارتن دستگاه من اطلاع کافی ندارم ولی دو تا فیلم تو یوتوب و یه سایت دیگه دیدم که دقیقا کارتنش مثل همین بود این رو هم مطمئنم کارتن قبلا باز نشده بود دقیقا اون رو بازرسی کردم و جلوی خودم اون رو باز کردن
    این رو هم بگم که 2300 خیلی نایاب شده و اکثر اون به فروش رسیده
    تا این لحظه من که خیلی راضی بودم به شخصه من تنها نقطه ضعفی که تو این دستگاه میبینم مانیتورش هست که همه dv6 ها از همین مانیتور استفاده میکنن با dv6 دوستم مقایسه کردم
    نه عزیز من فکر نمیکنم hp اعتبار خودش رو به بازی بگیره
    Last edited by hesamp; 27-05-2010 at 01:35.

12. 2 کاربر از hesamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

نه اين مدل تقلبي نيست دوست عزيز
    من كي اينو گفتم
    اون شركت وارد كننده مدعي بود كه به سفارش اونه اين مدل بعد خودش گفت بدرد نمي خوره و به من توشيبارو پيشنهاد داد كه اقا حميدم گفت ممكنه مي خواسته اون كاركاردهه رو بهم قالب كنه...

من فقط مي خوام بدونم چرا 2300 انقدر پشت سرش حرف و حديثه.من با فروشنده هاي زيادي سرو كار ندارم نهايتا 3 4 تايي كه باهاشون كار مي كنم و مشتري خودمن.اما تقريبا همه جا بد گفتن ارش كه دليلشو نمي دونم مشكل شركتا چيه با اين مدل.اكثرشون هم در مورد كارتون اين مدل پرسيدن گفتن جعبه شو ديدي و گفتن مگه مي شه اين جوري باشه جعبه ي همچين برندي كه من بهشون حق ميدم

كانفيگ 2020 رو يادمه ديده بودم تو سايت اچ پي

در مورد كارتون حرفي نمي زنم چون به هيچ وجه قابل قبول نيست اون وضعيت.حد اقل واسه من قابل قبول نيست
    در مورد خوب بودن اين سري هم نمي شه شك كرد سي پي يو و رم و گرافيك و ... كه اچ پي توليد نمي كنه
    بهترين كانفيگ موجود تو بازار ايرانه با اين قيمت و اين برند مشهور

در مورد اون شركتي هم كه گفت يه مدل سفارشي امريكايي با كانفيگ 2300 مي اره واسم هم بگم همين الان گفت نمي تونه
    جالب اينجاست گفته بايد 50 تا سفارش بده انگار تاحالا با اچ پي كار نكرده و نمي دونه حد اقل سفارش 50 تاييه شايدم نمي تونه بفروشه !

در هر صورت من پشيمون شدم از لپ تاپ عوض كردن همين 4 تا كافيمه

مانيتورشم به اون بدي ها نيست كه همه دوستان مي گن
    قابل قبوله

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

راستي من نخواستم چيزي رو ثابت كنم اطلاعاتي بود كه تو اين 2 ماه از اين مدل به دست اوردم و اينجا گفتم كه دوستان هم بدونن اگه انقدر سنگين بود ببخشيد منو به بزرگي خودتون
    (اسمم هم مسعود هست)

14. 2 کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

انم كانفيگ 2020
    کد:

16. 2 کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •