تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 35 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 350

نام تاپيک: Sleeping Dogs

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

چرا دوربین اینقد نزدیک بدن پلایره ؟ نمیشه برد عقب تر ؟
    خیلی نزدیکه آدم اصلا جلوشو نمیبینه
    اولش اینجوری هست یعنی دوربین پشت شونه هاش هست..
    بعدش میری جلو دوریبن میاد عقب تر و تمام قد نشون میده..البته بعدش shift رو نگه داری یواش حرکت میکنه و مثل اول دوربین نزدیکتر میشه..

راستی توی این بازی کسی میدونه ماموریت های اصلی کدومه ؟ اون لوگو سبز هست یا آبی ؟ آخه من چند تامرحله رفتم ولی هنوز از 21 مرحله اصلی یکیش هم پر نشده نوشته ::: 0/21 من میخوام اول فقط ماموریت اصلی و داستانی بازی رو برم..

در ضمن این square enix چی هست ؟ آخه تو just cause 2 که سازنده avalanche studio بود و ناشر هم eidos ..پس square enix چی بیده ؟
    Last edited by ali_agha1981; 27-08-2012 at 14:01.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

راستی توی این بازی کسی میدونه ماموریت های اصلی کدومه ؟ اون لوگو سبز هست یا آبی ؟ آخه من چند تامرحله رفتم ولی هنوز از 21 مرحله اصلی یکیش هم پر نشده نوشته ::: 0/21 من میخوام اول فقط ماموریت اصلی و داستانی بازی رو برم..
    من هنوز در حدی بازی نکردم که اینو بدونم ولی معمولا توی بازیا سبز ماموریت اصلیه و آبی فرعی

در ضمن این square enix چی هست ؟ آخه تو just cause 2 که سازنده avalanche studio بود و ناشر هم eidos ..پس square enix چی بیده ؟
    square enix یه شرکت معمولی و البته کوچیک بود که کم کم داره صاحب قدرت میشه و خیلی ارتقا پیدا کرده
    یکی از جالب ترین کاراش اینه که بازی هایی که بی صاحاب میشه و میگیره دستش و بقیه شو میسازه
    دقیقا مثل این بازی یا دئوس ایکس و تام رایدر و هیتمن و ...
    چند سالی میشه که این شرکت امتیاز شرکت eidos رو خریده و الان شرکت eidos زیر مجموعه ی شرکت square enix هست.
    به خاطر همینه که توی اون بازی که گفتی لوگوی این شرکتو میبینی

3. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

مراحل به رنگ های آبی و سبز هستند که سبز مربوط میشه به جاسوسی کردنش بین خلافکارا و آبی میشه مرحله هایی که از طرف خود پلیس داده میشه مثل قتل های سریالی.

5. 4 کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بازی تا الان که برام راضی کننده نبوده ... پشیمون شدم 6تومن پولشو دادم

آخه من موندم این کساییکه میان اینجا و از بازی اینقد تعریف میکنن واقعا دیدگاهشون نسبت به یه گیم چیه ؟

دلمو به گیم پلی اکشن خوش کنم یا رانندگی

هیچ کدوم جذاب نیس ...

تازه فهمیدم چرا اکتیویژن ساخت بازی رو متوقف کرده بود چون واقعا ضعیف عمل کرده و انگار اسکوارانیکس به خودش کوچیکترین زحمتی برای بهتر شدن بازی نداده

یادش بخیر دو ورژن قبلی بازی تو زمان خودش واقعا عالی بود ولی این ...

7. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

آخه من موندم این کساییکه میان اینجا و از بازی اینقد تعریف میکنن واقعا دیدگاهشون نسبت به یه گیم چیه ؟
    به عنوان یکی از طرفداراش دیدگاه حرفه ای دارم نسبت به گیم .شما دیدگاهتون چیه ؟
    +
    من بازی رو نزدیک 160 تومن گرفتم و از خریدش هم اصلا پشمیون نیستم ( جدا بخاطر 6 تومن ناراحتین ؟؟)
    گیم پلی بازی یکی از بهترین سندباکس ها تا به الان بوده . گیم پلی بسیار متنوعی داره ، هم بخش هایی که اسلحه دارین هم بخش هایی که بازی سبک فایتینگ داره ، بخش های تعقیب و گریز ، بخش های پارکور و ... همه عالی کار شدن . تنها مشکل این بازی گرافیکش و البته مشکل رانندگی بازی در اوایل کار هست که اونم نمیتونیم اشکال اسمشو بزاریم ! سبک رانندگی بازی مثله GTA IV نیست که یه چیزی بین شبیه ساز و ارکید باشه ، رانندگی بازی کاملا ارکید هستش .(مثله Saints Row)
    از وسط های بازی هم به رانندگی بازی عادت خواهین کرد .
    +
    نمره ای که IGN به بازی داده (85) یا نمره 80 ای که GameSpot داده هم گواه این هست که بازی حداقل 6 تومن میارزه !!!
    تازه فهمیدم چرا اکتیویژن ساخت بازی رو متوقف کرده بود چون واقعا ضعیف عمل کرده و انگار اسکوارانیکس به خودش کوچیکترین زحمتی برای بهتر شدن بازی نداده
    اتفاقا همین دو هفته پیش هم بود که اسکوار اعلام کرد اکتیویژن باید خل میبوده که این بازی رو از دست داده !
    راستی توی این بازی کسی میدونه ماموریت های اصلی کدومه ؟ اون لوگو سبز هست یا آبی ؟ آخه من چند تامرحله رفتم ولی هنوز از 21 مرحله اصلی یکیش هم پر نشده نوشته ::: 0/21 من میخوام اول فقط ماموریت اصلی و داستانی بازی رو برم.
    فقط سبزا اصلین و بخش داستانی بازی همون بخش سبزه . مراحل ابی رو میشه بعده اتمام بازی هم انجام داد
    +
    کسی میدونه چجوری باید Face های بالاتر رو به دست آورد ؟ مثلا Face 2 .
    راهش اینه که مراحل فرعی رو برین و البته ماساژ هم تاثیر گذار هستش !!!

9. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شاید جاش اینجا نباشه اما تو قسمت مشکلات نصب و اجرا چیزی ندیدم در موردش
    دوستان من این بازی رو خریدم
    نصبش هم کردم
    ولی اجرا نشد ؛ تا روش کلیک میکردم سریع یه پنجره باز و بسته میشد ، فقط همین
    نسخه 3 دی وی دی بود اصلا هم کرک تو هیچ کدوم دی وی دی ها نبود
    بعدش انواع کرک رو دانلود کردم با آپدیت 1.4 و ... کپی کردم بازم همون آش و همون کاسه
    یه پنجره باز و بسته میشه تو نیم ثانیه
    چیکار کنم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من بازی رو نزدیک 160 تومن گرفتم و از خریدش هم اصلا پشمیون نیستم ( جدا بخاطر 6 تومن ناراحتین ؟؟)
    خب من مث شما پول خیلی زیاد ندارم که 160تومن بدم واسه بازی ... ما وضعمون داغونه داداش 6تومن واسمون خیلیه

گیم پلی بازی یکی از بهترین سندباکس ها تا به الان بوده .
    اینو موافقم که یکی از بهترین سند باکس هاس ولی موافق نیستم که گیم پلی خوبی داره ... یعنی به نظرم میتونست خیلی از این بهتر باشه.

سبک رانندگی بازی مثله GTA IV نیست که یه چیزی بین شبیه ساز و ارکید باشه ، رانندگی بازی کاملا ارکید هستش .(مثله Saints Row)
    دقیقا رانندگی منو یاد saints row میندازه. به نظرم اصلا راضی کننده نیس.

از وسط های بازی هم به رانندگی بازی عادت خواهین کرد .
    بازی باید از همون اول برای آدم گیم پلی ش لذت بخش باشه، این که بگیم کم کم عادت میکنیم جالب نیس وگرنه مطمئنا همینطوره که شما میگید.

نمره ای که IGN به بازی داده (85) یا نمره 80 ای که GameSpot داده هم گواه این هست که بازی حداقل 6 تومن میارزه !!!
    نمره ی این سایتا برام ملاک نیس، هر کسی سلیقه ی خودش رو داره، من از کانویکشن خیلی خوشم اومد و سه بار تمومش کردم ولی امتیازش 6 بود این دلیل نمیشه که بازی بدیه.

در کل این بازی میتونست خیلی بهتر از این باشه. وقتی توی بتمن fighting میکنی دیگه این بازی بهت مزه نمیده. وقتی توی gta ماشین میرونی دیگه این بت حال نمیده.
    من که اینجوریم ... البته میدونم که بعدا بهش عادت میکنم و ممکنه واسم لذت بخش باشه، ولی گیم خوب اون بازی ای هست که از همون اول جذبت کنه.

12. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

در کل این بازی میتونست خیلی بهتر از این باشه. وقتی توی بتمن fighting میکنی دیگه این بازی بهت مزه نمیده. وقتی توی gta ماشین میرونی دیگه این بت حال نمیده.
    من که اینجوریم ... البته میدونم که بعدا بهش عادت میکنم و ممکنه واسم لذت بخش باشه، ولی گیم خوب اون بازی ای هست که از همون اول جذبت کنه.
    اینجوری بود که منم بعده GT و FORZA دیگه رانندگی GTA هم بهم حال نمیداد
    نمره ی این سایتا برام ملاک نیس، هر کسی سلیقه ی خودش رو داره، من از کانویکشن خیلی خوشم اومد و سه بار تمومش کردم ولی امتیازش 6 بود این دلیل نمیشه که بازی بدیه.
    نمره میانگین که دیگه معتبره ! متا نمره میانگین رو 82 داده از بیش از 30 نقد . منم نمیگم سلیقه دخیل نیست . سری ME از بهترین های این نسل بود ولی من باهاش نتونستم کنار بیام اما دلیل نمیشد بگم کسایی که این بازی رو دوست دارن دیدگاهشون نسبت به گیم چیه !( میگفتم حسین کلمو میکند ) به خودم میگفتم در این زمینه سلیقه نداری D:

14. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دلمو به گیم پلی اکشن خوش کنم یا رانندگی

هیچ کدوم جذاب نیس ...

یادش بخیر دو ورژن قبلی بازی تو زمان خودش واقعا عالی بود ولی این ...
    منم اولش همینجوری میفکریدم ...یه کم ک بری جلو حال میکنی ....رفته رفته بازی عالی میشه ! مخصوصا داستانش ک خیلی خوب کار شده ...به رانندگیو اینجور چیزام عادت میکنی! ولی دیگه انتظار GTA رو نداشته باش !

16. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مارم دریابید دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •