آقا نمیشه این پادشاه خیابان یک جوری قاطیت کنی محتوا سک3ی که نداشت!محتوای سیا3ی که نداشت
باور کنید بیشتر همه بازی هام روش کار کردم
آقا نمیشه این پادشاه خیابان یک جوری قاطیت کنی محتوا سک3ی که نداشت!محتوای سیا3ی که نداشت
پرویز جان می دونی که دست من نیست وگرنه من که از خدام بود می ذاشتم تو مجموعه.آقا نمیشه این پادشاه خیابان یک جوری قاطیت کنی محتوا سک3ی که نداشت!محتوای سیا3ی که نداشت
مشکل گیم پلی هست شما در نقش یک مافیایی می تونی مردم شهر رو بکشی با پلیس در بیفتی و. ..
میدونم پرنس جان تقصیر خودم بود اگه به جای اینکه طرف پلیس می کردم بعد نمی ذاشتم بتونه مردم یا پلیس بکشه شاید الان بهش مجوز می دادند به پرنس جان بازم تشکر بابت زحماتنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
پرنس جان خبری نشد ؟ خبر جدید ؟!
نه می بینی که شانس ما سه هفته اس می خوریم به تعطیلی ادارات .پرنس جان خبری نشد ؟ خبر جدید ؟!![]()
یاد این جمله افتادم :
من میدونم که موفق نمیشیم گالیور.
آخ گفتی من الان اوضاعم اینجوریه . از بس که به در بسته خوردیم.یاد این جمله افتادم :
من میدونم که موفق نمیشیم گالیور.
خوب همونجور که حدس می زدم گفتند که هنوز بررسیش کامل نشده و تو این هفته تموم می شه اگه خدا بخواد.
شرکت پخش گفت اینا کارشون حداقل یکماه طول می کشه من باور نکردم.
خودشون که می گفتن یک هفته ای ردیفه. هیچوقت به این اداره جات اطمینان نمی شه کرد.
خوب بالاخره یک خبر خوب . مجموعه مجوز گرفته ولی هنوز حاظر نبود . شنبه یکشنبه باید برم بگیرم.
یک توصیه دارم برای کسانی که دارند بازی می سازند و می خوان تجاریش کنند از همین الان برین پروانه ساخت بازیتون رو بگیرید. بعد اینها خودشون شما رو به بنیاد معرفی می کنند و راحتتر می تونید تسهیلات بگیرید. در بعضی مواقع هم شما رو به شرکتهای پخش کننده ارجاع می دهند .
خیلی دستت مرسی پرنس جان جبران کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)