تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 13 از 49 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

چه ربطی داره . من در کل فصل دارم میگم. همین پارسال مثلا مسی فقط گل نمی زد و آنری و اتوئو هم خیلی خوب گل می زدن. امسال هم همیجوری هست. تازه مثلا بازی دیشب مسی گل نزد. ولی شما مثلا رونی رو نگاه کنید هر باز منچستر گل میزنه. مسی نباشه جاش بازیکن هست ولی رونی نباشه شما جاش کی رو می خواین بذارین؟
    فصل قبل بارسا منسجم تر از الانش بود ...
    مسی گل نمی زنه ؟؟؟ ... بازی با والنسیا که هتریک کرد .. اگه نبود بعید میدونم بارسا میتونست بیشتر 1 امتیاز بگیره ...
    بازی با ساراگوسا هم هتریک کرد و یه پنالتی گرفت ... اگه نبود بارسا شاید می باخت یا مساوی فوقش !
    بازی های دیگه هم بوده ...
    در مورد رونی .. دوست من رونی مهاجم نوک هست و کارش گل زدن هست ... حتی اگه تمام گل های یونایتد رو هم بزنه کسی نباید به یونایتد خرده بگیره چون حدود 80 - 90 درصد گل های رونی روی کار های تیمی بوده !
    اما مسی به عنوان یه وینگر winger وظیفی اصلیش گلزنی نیست ...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من جواب میدم ولی تاپیک دیگه کم کم داره منحرف میشه.

ااا.این جمله قدر واسه من اشناست.
    شما همون نبودی که سال پیش می گفتی منچستر به رونالدو وابسته است ؟
    فکر کنم جوابت رو گرفتی.
    من نبودم چون فکر کنم پارسال هنوز این جا عضو نشده بودم چرا قبول نمی کنید منچستر هر سال یه بازیکنش خیلی تاثیر گذار هست. سال های قبل رونالدو بود حال هم رونی هستش. مسی هم به نظرم توی بارسا تاثیرش زیاد هست ولی تو بارسا بازیکنانی مثل اینیستا و ژhوی و دنیل آلوز و ... هم خیلی تاثیر دارن

فصل قبل بارسا منسجم تر از الانش بود ...
    مسی گل نمی زنه ؟؟؟ ... بازی با والنسیا که هتریک کرد .. اگه نبود بعید میدونم بارسا میتونست بیشتر 1 امتیاز بگیره ...
    بازی با ساراگوسا هم هتریک کرد و یه پنالتی گرفت ... اگه نبود بارسا شاید می باخت یا مساوی فوقش !
    بازی های دیگه هم بوده ...
    در مورد رونی .. دوست من رونی مهاجم نوک هست و کارش گل زدن هست ... حتی اگه تمام گل های یونایتد رو هم بزنه کسی نباید به یونایتد خرده بگیره چون حدود 80 - 90 درصد گل های رونی روی کار های تیمی بوده !
    اما مسی به عنوان یه وینگر winger وظیفی اصلیش گلزنی نیست ...
    من نمیگم مسی گل نمی زنه ولی قبول کنید که تاثیر رونی توی منچستر خیلی بیشتر از مسی هستش. بارسلونا حتی وقت ها اینیستا هم مهاجم گوشه میذاره و میتونه جای مسی اگه نباشه بذاردش.توی بارسا بازیکنانی بیشتری خیلی تاثیر گذار هستن
    حالا آخر این بحث ها به چی می خوام برسیم؟؟؟
    به نظر من یه دو سه هفته صبر کنیم ببینیم چه تیمهایی به نیمه نهایی میرن. حدود 40 روز دیگه هم فکر کنم معلوم بشه چه تیمی هایی فینال رفتن. اون موقع من در خدمت شما هستم
    Last edited by vahidgame; 25-03-2010 at 23:43.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شما یه بار میگی یه منچستر و یه رونیو اگه منچستر رونی رو نداشت ال میشد بل میشد...، الان میگی رونی تو منچستر تاثیر گذاره... برادر من تاثیر گزار یه بحثه، اینکه کل قدرت یه تیم رو دوش یه نفر باشه یه بحثه دیگه...
    ضمنا یه بار بشین پست های خودت رو تو این تاپیک بخون، ببین خداوکیلی چند بار زدی زیر حرفایی که خودت زدی...!
    حالا بیخیال...
    آقا یه چیزی بگم... بهتر بگم یه سوال...
    دیروز تو سایت یوفا بودم یه خبری رو دیدم... زده بود مسابقات یورو 2012 در تل آویو... دقیقا نفهمیدم منظورش چیه... مگه یورو 2012 تو لهستان و اوکراین نیست؟؟ اینم لینک خبر...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی
    پ.ن: این جمله آخریم کلا مرتبط به تاپیک نبود... شرمنده...

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

عقل میگه بارسلونا

ولی دل میگه چون رئال حذف شده "لیون" یا "زسکا"

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

عقل میگه بارسلونا

ولی دل میگه چون رئال حذف شده "لیون" یا "زسکا"

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

مثل فابرگاس که اونم از آکادمی پایه بارسا بوده و به آرسنال میره در آرسنال محور تیم میشه
    اگه اون آکادمی بارسا فابرگاس رو میخواست و بازیکن خوبی بود مثل مسی نگه میداشتش نه اینکه قبولش نکنه و بفروشدش. (مسی و سسک هم بازی بودن)

سسک بدون شک از کشفهای آرسن ونگره که 16 سالگی اومد آرسنال و کنار بازیکنایی مثل پاتریک ویرا و رابرت پیرس و گیلبرتو سیلوا به اینجا رسیده نه آکادمی بارسا.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اون آکادمی بارسا فابرگاس رو میخواست و بازیکن خوبی بود مثل مسی نگه میداشتش نه اینکه قبولش نکنه و بفروشدش. (مسی و سسک هم بازی بودن)

سسک بدون شک از کشفهای آرسن ونگره که 16 سالگی اومد آرسنال و کنار بازیکنایی مثل پاتریک ویرا و رابرت پیرس و گیلبرتو سیلوا به اینجا رسیده نه آکادمی بارسا.
    این حرف درسته. بارسلونا خیلی خوب بازیکن پرورش میده و فابرگاس هم همین جور هست ولی با این تفاوت که ونگر توی اون نقش خیلی زیادی داشتش که به این جا برسه.
    حالا این بازیکنانی که شما گفتی باید تیری هانری هم بهش اضافه کنی. هانری(یا آنری) واقعا برای باشگاه آرسنال یه اسطوره هستش. این چیزی که می خوام بگم به این تاپیک هم شاید ربط داشته باشه. به نظر من باید از تیری هانری در بازی بارسلونا و آرسنال هوادارن آرسنال استقبال خیلی گرمی ازش بکنن. واقعا شاید تا چند دهه دیگه همچنین مهاجمی آرسنال پیدا نکنه.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

آقا میگم همینجوری پیش بریم شلوغ ترین تاپیک p30 میشه ها ... این بحث ها رو بزاریم واسه بعد از دور رفت مرحله 4/1 ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اشکال از شماست که میخوای پیکه رو در کنار 3 تا غول دفاعیه دنیا یعنی فردیناند و ویدیچ و اورا ببینی..معلومه که نمیشه....دفاع راست هم که نمیتونست باشه..شما میگی میدان داده نشد بگو ببینیم جای کدوم یکی از این 3 تا باید میذاشتیم؟؟از کدوم یکی از این 3 تا بهتر بود؟
    تازه پیکه 3 ساله که تو منچستر بوده و تازه یه ساله تو بارسا...شاید بهتر شدنش تقویت توی منچستر باشه و در کنار فردیناند باشه...پیکه که سهله..خود جناب ویول هم میومد توی این دفاع با این بازیکنا جایی نداشت..اوانز خودمونم الان هیچ دست کم از پیکه نداره و به خوبی جای فردیناند مصدوم رو پر کرد..
    دوست عزیز من هم اعتراض نکردم که چرا به پیکه میدان داده نشد بلکه بحث من بر سر کیفیت بازیکنان آکادمی پایه بارسا بود ( هرچند که دوست داشتم این پیکه ای که الان میبینیم رو در منچستر نگه میداشت سر الکس)

داره خودمونی میشه Soheil_Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Berlin , Germany

پيش فرض

Manchester United

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

شما یه بار میگی یه منچستر و یه رونیو اگه منچستر رونی رو نداشت ال میشد بل میشد...، الان میگی رونی تو منچستر تاثیر گذاره... برادر من تاثیر گزار یه بحثه، اینکه کل قدرت یه تیم رو دوش یه نفر باشه یه بحثه دیگه...
    ضمنا یه بار بشین پست های خودت رو تو این تاپیک بخون، ببین خداوکیلی چند بار زدی زیر حرفایی که خودت زدی...!
    حالا بیخیال...
    آقا یه چیزی بگم... بهتر بگم یه سوال...
    دیروز تو سایت یوفا بودم یه خبری رو دیدم... زده بود مسابقات یورو 2012 در تل آویو... دقیقا نفهمیدم منظورش چیه... مگه یورو 2012 تو لهستان و اوکراین نیست؟؟ اینم لینک خبر...
    کد:
    یاعلی
    پ.ن: این جمله آخریم کلا مرتبط به تاپیک نبود... شرمنده...
    یورو 2012 در لهستان و اوکراین.

کد:

حداقل ملزومات واگذاری میزبانی یورو 2016 که فرانسه ، ایتالیا و ترکیه نامزدش هستند.(البته به تنهایی) و نروژ و سوئد تواما>>

2 استادیوم 50 هزار نفری
    3 استادیوم 40 هزار نفری
    4 استادیوم 30 هزار نفری

علاوه بر این 19 فاکتور دیگر دخیل هستند.
    Last edited by malaki_mall; 26-03-2010 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •