بچه ها من گوشیم S8300 Ultra Toch دارم...
یه بازی خوب می خواستم...
بچه ها من گوشیم S8300 Ultra Toch دارم...
یه بازی خوب می خواستم...
شما هيچ كدوم از بازيهايي كه توي اين تاپيك گذاشته شدن رو دان كردي؟ اونايي كه با رزولشن 240*400 بودن رو ميگم. اگه دان كردين و مورد پسند نبودن بگيد تا بذارم. اگه اسمي يادتونه ميتونه كمك بزرگي باشه.
من اون بازی که کشتی داره اسمش چیه؟...
اونو میخوام...
اگه بزتری تنکیو...
سایز ۲۴۰*۴۰۰...
سلام . من چنتا بازی حرکتی با سایزه 240*400 میخواستم .... ماشین هم باشه خیلی ممنون میشم ...
خوب اون 2 تا ادرسي كه گذاشته شده رو دانلود كن ديگه
بازيهاي حركتي جاوا اونقدر گسترش پيدا نكردن كه هم بخوايد رزولشن دلخواه رو انتخاب كنيد هم نوعشونو. زياد نيستن اين بازيها. چند تا پيدا كردم كه گذاشتم. اميدوارم راضيتون كنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن توي صفحه اول همين تاپيك يه پك بازي حركتي گذاشتم كه توش نيد فور اسپيد هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ماله صفحه اولی از سایتش پاک شده![]()
عزیزم آی کیو من در اون حد هست که اونو دانلود کنم...
ولی لینک دان خرابه گلم...
ببخشيد داداشي اصلا قصد جسارت نداشتم. معذرت ميخوام. اون پست رو من ندادم. شما فقط يه كار ميتوني بكني. اونم اينكه به كسي كه اون پست رو داده يه pm خصوصي بدي. حتما كمكت ميكنه
بيا عزيز. خودم يه جاي ديگه اپ كردم برات.
ميشه بدونم گوشيت چيه و اين بازيها روي گوشيت به درستي اجرا ميشن يا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)