تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 54 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 535

نام تاپيک: Deus Ex: Human Revolution

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    دوستانی که این بازیو گرفتن چطور بود؟ ارزش داره بخرم؟
    گیم پلی بازی و گرافیکش چطوره؟
    بازی رو 360 چطوره؟
    Last edited by moh3en_sh; 24-08-2011 at 21:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گرافیک معمولی داره اما از هر نظر دیگه فوق العاده هست.گیم پلی هم خیلی خوبه و خیلی آزادی عمل میده من بیشتر مخفی کاری میرفتم شبیه splinter cell شده بود،سیستم کاورش که عین همونه
    در کل به نظر من که یه بازی عالیه

3. این کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی که کلا خیلی راضی کننده به نظر می رسه
    با وجود امتیاز های زیادی که از بازی اومده میانگین امتیاز بازی توی هر سه پلتفرم 8.9 هستش که خیلی عالیه و توی RPG هایی که امسال منتشر شدن فعلا از این نظر اوله!
    امتیاز کاربرای سایتای مختلف هم مثل امتیازی منتقد ها خیلی عالی بوده و کلا بازی در سطحی که انتظار می رفته

5. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب بازی رو امرو خریدم..یه یک ساعتی بازی کردم...

اولش از موسیقیش بگم که یه جورایی حماسی میاد رو کا که ادم فک میکنه داره فیلم های کریستوفر نولان رو میبینه
    گیمر هر لحظه منتظر هستش که یه اتفاقی بیوفته
    این طور که پیش میره داستان بازی جذاب خواهد بود و حس ادامه برای گیمر تو این بازی فقط داستان میشه (البته فک کنم)

در مورد گیم پلی سیستم کاور گیری خوبی داره اما خیلی باید کار کنیم روش تا عادت کنیم کمی سخت و در عین حال نافرم درست شده گیج کنندست و باید تو کارهات تعمل کنی سریع عکس العمل نشون دادن نیاز به مهارت می خواد

سیستم مخفی کاری هم داره که میشه به ارومی نزدیک شدمن شد و Mele کرد که صحنه های سینماتیکی متفاوت از کشتن ملت نشون میده که دو حالت داره در کمال خونسردی بکشی یا با سرو صدا...استفاده از شمشیرهایی که تو پاهاش و دست هاش قرار داده شده

گفتگو ها هم درست مثل یک بازی RPG میشه گفت مس افکت اول شخص تصمیم گیریها که تا حالا انچنان مهم نبوده حالا در ادامه باز توضیح خواهم داد.

7. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

امروز بازی رو تموم کردم.
    در کل بازی خیلی خوبی بود فقط یکمی کوتاه بود،انتظار داشتم طولانی تر باشه.
    داستان بازی خوب بود و یجورایی آدم رو دنبال خودش میکشوند!گیم پلی بازی به نظرم خیلی روون بود و خسته کننده نمیشد.
    گرافیک بازی عالی نیست ولی خوب و قابل و قبوله،صداگزاری بازی هم واقعا عالیه از موزیک تا صدای کاراکتر ها.به شخصه با صدای آدام جنسن خیلی حال کردم!
    با کاور گیری بازی و زوم کردن با اسلجه ها اول مشکل داشتم که بعد 2-3 ساعت بازی برام عادی شدو مشکلی با کاور گیری نداشتم،هک کردن درها و کامپیوتر ها هم جالبه و بعضی موقع ها میتونه راهتون رو خیلی کوتاه تر کنه،هک کردن هم مکانیک ساده ای داره کهباید از گوی آبی برسید به یه گوی سبز!
    طراحی سلاح ها و آپگرید کردنشون هم خیلی خوبه،این آپگرید کردن یه جورایی معتاد کنندس!خود من از 10mm pistol خیلی خوشم اومده بود همش آپگرید میکردمش!
    دوستانی که تموم نکردن و یا نمیخوان از داستان و اینا چیزی ندونن نخونن:
      محتوای مخفی: .......... 
    باس فایت ها خوب بودن ولی بعد از باس سوم به نظرم باس ها ضعیف تر شدن تا قئی تر،زدنشون راحت تر بود.
    توی بعضی از مرحله ها تصمیم ها و انتخاب گزینه درست خیلی مهمه،مثلا میخواید وارد یه ساختمون بشید که نگهبان نمیزاره میتونید باهاش حرف بزنید تا اجازه بده وارد بشید.
    ولی تصیم های طی بازی توی پایان ها تاثیری ندارن،بازی 4 تا پایان داره که 2 تا از پایان ها هرجور بازی کنید میتونید ببینید و 2 تای دیگه هم توی مرحله آخر باید با 2 نفر صحبت کنید تا بتونید این 2 تا پایان رو م انتخاب کنید.درکل هر 4 تا پایان فقط به مرحله آخر بستگی داره.

بازی واقعا خوبی بود و ارزش وقت گذاشتن داره،پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید بازی رو...........
    در کل به بازی امتیاز 9 میدم من.
    Last edited by Leon-117; 25-08-2011 at 17:01.

9. 16 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بابا بزارید بازی بیاد بعدا تموم کنید

من از کجا بخرم ؟

سر کوچه مون همیشه به روز بازیارو میورد ولی اینو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

خوب بالاخره اسکیدرو بازیو کرک کرک بفرمایید اینم کرک

Release name : Deus.Ex.3.Human.Revolution-CRACK.ONLY
    Size : 6MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از MILAD2799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب بازی رو امرو خریدم..یه یک ساعتی بازی کردم...

اولش از موسیقیش بگم که یه جورایی حماسی میاد رو کا که ادم فک میکنه داره فیلم های کریستوفر نولان رو میبینه
    گیمر هر لحظه منتظر هستش که یه اتفاقی بیوفته
    این طور که پیش میره داستان بازی جذاب خواهد بود و حس ادامه برای گیمر تو این بازی فقط داستان میشه (البته فک کنم)

در مورد گیم پلی سیستم کاور گیری خوبی داره اما خیلی باید کار کنیم روش تا عادت کنیم کمی سخت و در عین حال نافرم درست شده گیج کنندست و باید تو کارهات تعمل کنی سریع عکس العمل نشون دادن نیاز به مهارت می خواد

سیستم مخفی کاری هم داره که میشه به ارومی نزدیک شدمن شد و Mele کرد که صحنه های سینماتیکی متفاوت از کشتن ملت نشون میده که دو حالت داره در کمال خونسردی بکشی یا با سرو صدا...استفاده از شمشیرهایی که تو پاهاش و دست هاش قرار داده شده

گفتگو ها هم درست مثل یک بازی RPG میشه گفت مس افکت اول شخص تصمیم گیریها که تا حالا انچنان مهم نبوده حالا در ادامه باز توضیح خواهم داد.
    موسیقی رو کامل موافقم،داستان هم همونطور که حدس زدی خیلی جذابه فقط یه نکته کوچولو بگم این دو مدل کشتن که میگی فقط اون مدل پر سر و صدا در واقع طرف رو میکشه مدل اول فقط بیهوش میکنه که اگه بقیه افراد دشمن پیداش کنن بیدارش میکنن!

کسی می دونه دلیل استفاده افراطی از رنگ زرد تو این بازی چیه؟

14. این کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

یه مصاحبه از سازنده های بازی دیدم که گفتن بودن با این نوع رنگ بندی که بیشتر توش زرد استفاده شده می خواستن بازی به دوره ی رنسانس نزدیک کنن چون فک می کنن شبیه شدن انسان به ربات و نجاتش به وسیله ابزارآلات پیشرفته یه تحول عظیم هستش. (دوره رنسانس هم تمام دانشمندها به می خواستن از بدن انسان سر در بیارن و با ابزار آلات مختلف بتونن بسیاری از بیماری ها رو معالجه کنن)(و البته تو دوره رنسانس تحولی عظیم تو علم به وجود اومد )
    اگه اولین دمو بازی رو دیده باشه متوجه منظورم میشی

16. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه $360$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اره...تو اون مصاحبه میگفت که سال 2025 به بعد علم خیلی پیشرفت میکنه و همه ی وسایل مکانیزه میشن(البته به قول سازندش).ولی من نمیدونم رنگ زرد چه ربطی به دوره ی رنسانس داره!!

18. این کاربر از $360$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •