سلام
دوستانی که این بازیو گرفتن چطور بود؟ ارزش داره بخرم؟
گیم پلی بازی و گرافیکش چطوره؟
بازی رو 360 چطوره؟
سلام
دوستانی که این بازیو گرفتن چطور بود؟ ارزش داره بخرم؟
گیم پلی بازی و گرافیکش چطوره؟
بازی رو 360 چطوره؟
Last edited by moh3en_sh; 24-08-2011 at 21:18.
گرافیک معمولی داره اما از هر نظر دیگه فوق العاده هست.گیم پلی هم خیلی خوبه و خیلی آزادی عمل میده من بیشتر مخفی کاری میرفتم شبیه splinter cell شده بود،سیستم کاورش که عین همونه
در کل به نظر من که یه بازی عالیه
بازی که کلا خیلی راضی کننده به نظر می رسه
با وجود امتیاز های زیادی که از بازی اومده میانگین امتیاز بازی توی هر سه پلتفرم 8.9 هستش که خیلی عالیه و توی RPG هایی که امسال منتشر شدن فعلا از این نظر اوله!
امتیاز کاربرای سایتای مختلف هم مثل امتیازی منتقد ها خیلی عالی بوده و کلا بازی در سطحی که انتظار می رفته
خب بازی رو امرو خریدم..یه یک ساعتی بازی کردم...
اولش از موسیقیش بگم که یه جورایی حماسی میاد رو کا که ادم فک میکنه داره فیلم های کریستوفر نولان رو میبینه
گیمر هر لحظه منتظر هستش که یه اتفاقی بیوفته
این طور که پیش میره داستان بازی جذاب خواهد بود و حس ادامه برای گیمر تو این بازی فقط داستان میشه (البته فک کنم)
در مورد گیم پلی سیستم کاور گیری خوبی داره اما خیلی باید کار کنیم روش تا عادت کنیم کمی سخت و در عین حال نافرم درست شده گیج کنندست و باید تو کارهات تعمل کنی سریع عکس العمل نشون دادن نیاز به مهارت می خواد
سیستم مخفی کاری هم داره که میشه به ارومی نزدیک شدمن شد و Mele کرد که صحنه های سینماتیکی متفاوت از کشتن ملت نشون میده که دو حالت داره در کمال خونسردی بکشی یا با سرو صدا...استفاده از شمشیرهایی که تو پاهاش و دست هاش قرار داده شده
گفتگو ها هم درست مثل یک بازی RPG میشه گفت مس افکت اول شخص تصمیم گیریها که تا حالا انچنان مهم نبوده حالا در ادامه باز توضیح خواهم داد.
امروز بازی رو تموم کردم.
در کل بازی خیلی خوبی بود فقط یکمی کوتاه بود،انتظار داشتم طولانی تر باشه.
داستان بازی خوب بود و یجورایی آدم رو دنبال خودش میکشوند!گیم پلی بازی به نظرم خیلی روون بود و خسته کننده نمیشد.
گرافیک بازی عالی نیست ولی خوب و قابل و قبوله،صداگزاری بازی هم واقعا عالیه از موزیک تا صدای کاراکتر ها.به شخصه با صدای آدام جنسن خیلی حال کردم!
با کاور گیری بازی و زوم کردن با اسلجه ها اول مشکل داشتم که بعد 2-3 ساعت بازی برام عادی شدو مشکلی با کاور گیری نداشتم،هک کردن درها و کامپیوتر ها هم جالبه و بعضی موقع ها میتونه راهتون رو خیلی کوتاه تر کنه،هک کردن هم مکانیک ساده ای داره کهباید از گوی آبی برسید به یه گوی سبز!
طراحی سلاح ها و آپگرید کردنشون هم خیلی خوبه،این آپگرید کردن یه جورایی معتاد کنندس!خود من از 10mm pistol خیلی خوشم اومده بود همش آپگرید میکردمش!
دوستانی که تموم نکردن و یا نمیخوان از داستان و اینا چیزی ندونن نخونن:
محتوای مخفی: ..........
بازی واقعا خوبی بود و ارزش وقت گذاشتن داره،پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید بازی رو...........
در کل به بازی امتیاز 9 میدم من.
Last edited by Leon-117; 25-08-2011 at 17:01.
بابا بزارید بازی بیاد بعدا تموم کنید
من از کجا بخرم ؟
سر کوچه مون همیشه به روز بازیارو میورد ولی اینو نداره![]()
خوب بالاخره اسکیدرو بازیو کرک کرک بفرمایید اینم کرک
Release name : Deus.Ex.3.Human.Revolution-CRACK.ONLY
Size : 6MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موسیقی رو کامل موافقم،داستان هم همونطور که حدس زدی خیلی جذابه فقط یه نکته کوچولو بگم این دو مدل کشتن که میگی فقط اون مدل پر سر و صدا در واقع طرف رو میکشه مدل اول فقط بیهوش میکنه که اگه بقیه افراد دشمن پیداش کنن بیدارش میکنن!
کسی می دونه دلیل استفاده افراطی از رنگ زرد تو این بازی چیه؟
یه مصاحبه از سازنده های بازی دیدم که گفتن بودن با این نوع رنگ بندی که بیشتر توش زرد استفاده شده می خواستن بازی به دوره ی رنسانس نزدیک کنن چون فک می کنن شبیه شدن انسان به ربات و نجاتش به وسیله ابزارآلات پیشرفته یه تحول عظیم هستش. (دوره رنسانس هم تمام دانشمندها به می خواستن از بدن انسان سر در بیارن و با ابزار آلات مختلف بتونن بسیاری از بیماری ها رو معالجه کنن)(و البته تو دوره رنسانس تحولی عظیم تو علم به وجود اومد )
اگه اولین دمو بازی رو دیده باشه متوجه منظورم میشی
اره...تو اون مصاحبه میگفت که سال 2025 به بعد علم خیلی پیشرفت میکنه و همه ی وسایل مکانیزه میشن(البته به قول سازندش).ولی من نمیدونم رنگ زرد چه ربطی به دوره ی رنسانس داره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)