با
دانلود کن رزیوم هم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با
دانلود کن رزیوم هم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که داره کم کم حالم به هم می خوره الان یک 3 ماه می شه سرعت شبانه صبانت 10 تا 15 اینا هست در تبریز در 4 ساعت فقط می تونم یک 400 مگا سریال لاست را دانلود کنم ببین دیگه چه وضعشه اونم اگه 6:40 اینا دیس و ری نکنم باید بشینم برای اکات روزانه تا ادامش را تموم کنم![]()
شما همون ویتامین نیستی که قبلا 3-4 گیگ دانلود میکردی؟
همیشه شعبون یک دفعه هم رمضون
یادش بخیر قبل از اینکه اون تاپیک را ببندن چه دوستایی پیدا کرده بودیم
من مشهدم و هر شب 3.5 گیگ را میگیرم
ولی اینو بگم که معمولا هر دو هفته یک بار بیشتر دانلود نمیکنم
\
چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟// مال منه سرعت 10 کیبو شیا
دو شب پیش من 1.3 گیگ دانلود کردم
ولی دیشب فقط 500 مگ
3.5 گیگ؟؟؟؟؟؟ یعنی با سرعت حدود 200 دانلود میکنی?
این گروهی که میگی کجاست؟؟؟؟؟؟ماکه هر چی میگردیم پیداش نمیکنیم.یه گروه هست توی گروها در مورد صبانت... این چیز میزای بد بد رو باس ببریم اونجا در موردش صحبت کنیم وگرنه دوباره چیزنت گیر میده بهشون مجبورن این تاپیکم پاک کنن...!
سرعتش نمیدونم چنده ؟من که شب بیدار نیستم
ولی دو نکته یکی باید اکانت رپید شیر داشته باشین تا حداکثر سرعت را بده
دیگریش هم تو تاپیک قبلی قبل از اینکه قفل بشه کامل توضیح دادم
بعد اینکه اگه میخواین ببینین چجوری هم تاپیک قبلی را نگاه کنید اونجا کامل گفتم چرا اینجوریه
ممکنه بیشتر تو ضیح بدید(اگه نمیشه لطفا تو pm بگید)
در ضمن فکر کنم سرعت 250 فقط واسه بچه های مشهد بود. چون اونجا اینترنت دو مگ داشت و چون اکانت شبانه واسه همه یکیه بچه های مشهد میتونستد با سرعت 250 دانلود کنند(البته این چیزی که میگم مربوط به چند ماه پیشه که یکی از بچه ها داییم میومد عکس از سرعت و میزان دانلودش میزاشت و ما هم با حسرت نگاه میکردیم)
بازم تو اومدیخوب منم دیدی گفتم چند ماه دیگه
چند ماه حال داد با اون سرعت ( 1 - 2 ماه ) الانم داره حال گیری می کنه خودشم یک جوری حال گیری می کنه که منی که از طرف داران صبانت هستم و 4 سال کاربر دائمیش هستم به صدا در اومدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)