چون پنکوسی از اسکار ها کوچیک تره و تازه وارده این جوری میشه.به اسکار ها خوب غذا بده تا سیر بشن.طوری که نفهمند کوسه را از پارچ در بیار .مثلا شب که چرا غا خواموشه .این کارو کن . تا صبح به هم عادت میکنن.
چون پنکوسی از اسکار ها کوچیک تره و تازه وارده این جوری میشه.به اسکار ها خوب غذا بده تا سیر بشن.طوری که نفهمند کوسه را از پارچ در بیار .مثلا شب که چرا غا خواموشه .این کارو کن . تا صبح به هم عادت میکنن.
دارم 15 20 تا بچه انجل میارم. هوراااااااااااااا
مبارکه![]()
یک عکس بچه هاش بزاردارم 15 20 تا بچه انجل میارم. هوراااااااااااااا
دوستان من آکواریومم زیر اپن هست هنوز پایه ندارهچون پنکوسی از اسکار ها کوچیک تره و تازه وارده این جوری میشه.به اسکار ها خوب غذا بده تا سیر بشن.طوری که نفهمند کوسه را از پارچ در بیار .مثلا شب که چرا غا خواموشه .این کارو کن . تا صبح به هم عادت میکنن.
امشب می خوام بزارم رو پایه
و یک پوستر پتشتش بزنم
به نظر شما جاشون عوض بشه فکر نمی کنن جای دیگه ای هستن و پنگئوسی رو نزنن
چون الان فکر می کنن تانک مال خوشونه
الان تیغ بزنی خونم درنمیاد!!!!
همشون مردن !!!
وقتی آنجل بچه میاره باید دیگه چراغ رو اصلا خاموش نکنی چون قطعا ماهیهای دیگه میخورنشون ولی من دیشب لامپ مهتابی آکواریومم اونقدر روشن بود که اتصالی کرده بود و خاموش شده بود. صبح که پا شدم دیدم ای دل غافل شما بپه آنجل دیدی من ندیدم ! تازه دو سری هم بودن بعد این پستی که دادم 20 30 تا دیگه هم از نر و ماده دیگه هم تو آکواریوم بودن
به هرحال امروز از حرص خودم آب تانک رو عوض کردماز ساعت 9 صبح تا حدود 1ونیم ظهر!!!
از خیر هرچی بچه ماهی گذشتم میخام به کل آکواریومو عوض کنم
من که فقط برام یه دونه اسکار مونده !
نمیدونم چرا همه ماهیام مردن
اگه اینم مرد میخوام بزنم تو کار گیاه خوار
بچه یه نفر درباره گلد فیش توضیح میده ؟ کسی اینجا گلد فیش داره ؟
چرا می میرن؟من که فقط برام یه دونه اسکار مونده !
نمیدونم چرا همه ماهیام مردن![]()
شاید .امتحان کنبه نظر شما جاشون عوض بشه فکر نمی کنن جای دیگه ای هستن و پنگئوسی رو نزنن
چون الان فکر می کنن تانک مال خوشونه
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
من تا حالا حدود 80.000 تومن ماهی ازم مرده تا تازه فوت و فنش دستم اومده .اونم نه کاملمن که فقط برام یه دونه اسکار مونده !
نمیدونم چرا همه ماهیام مردن![]()
Last edited by satrianism; 20-05-2010 at 15:22.
پنگوسی دادم به همونجایی که خریدم
یارو می گفت اسکارهات خیلی وحشی ان که پنگوسه بامبو رو تو دهنشون می گیرن
راست می گفت آخه دستم رو می کنم تو تانک اگر گشنه باشن گاز می گیرن
2 تا اسکار 10 سانتی دارم که 5 ماهی هست که دارم
به نظر شما این وحشی بودنشون به خاطر آماده شدن واسه تخم ریزیه؟
سلام بچه ها کسی از این دونه های سفید چندش آور سر در میاره زیر پرت ها ظاهر میشه ازش مراقبت هم میکنند و لی بعد از یه مدتی غیب میشن .اینا چی هستند؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)