تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 136 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ایران بهترین کشور دنیاست .....خدا یا مردیم از این همه امکانات

2. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

بچه ها تاپيك ف ي ل ت ر شده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها تاپيك ف ي ل ت ر شده؟
    نه من که مشکلی ندارم.

داره خودمونی میشه hamid_07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كارم 2 روز عقب افتاد

قرار بود يكشنبه 16 ام ثبت نام كنم. رفتم اونجا شماره تلفن رو زد تو سيستم گفت شما الان از شركت فن آوا سرويس دارين گفتم نه به خدا من الان نزديك به 6 ماهه اصلا ADSL ندارم بعدشم من اصلا از فن آوا سرويس نداشتم . مانيتور كامپيوترش رو رو به من كرد ديدم زده شركت فن آوا و شماره تلفن ما هم اونجا هست. بعد من هر چي با خودم فكر كردم متوجه قضيه نشدم زنه هم ديد كه من گيج مي زنم يه دفعه بلند شد كمد پشت سرش رو كه پروندها اونجا بود باز كرد و يه پرونده آورد گفت ببين من ديدم نوشته شركت هادي كام بعد فهميدم اون شركتي كه 3 ماه تابستون ازش سرويس داشتم زير مجموعه شركت مادر فن آوا هست. 2 زاريم افتاد ناكسا من مهرماه درخواست جمع آوري داده بودم از اون موقع تا به الان فرم درخواست جمع آوري من رو به مخابرات نداده بودن.

گفت براي اينكه كارت زود راه بيوفته برو فرم درخواست جمع آوري رو خودت از شركت بگير بيار تا برات بزنم تو سيستم منم گفتم باشه.

حالا ساعت چنده ساعت 1 بعد از ظهره ما آدرس شركت فن آوا رو گير آورديم ( شركت خودم هادي كام گفت ما نمايندگي هستيم مدارك دست شركت مادر فن آواست ) خيابون كارگر شمالي نزديك سازمان انرژي اتمي خلاصه با اين ترافيك وحشت ناك دم عيد ساعت 2:45 رسيدم اونجا قضيه رو گفتم اونجا هم يه 15 دقيقه اي وقت تلف شد بالاخره فرم رو گرفتم ( چندتا فرم ديگه هم دادن كه مال مردم بود 3 تا جمع آوري 2 تا دايري خط گفت مي ري مخابرات قربون دستت اينا هم ببر ) علت رو پرسيدم كه چرا تو اين 5 - 6 ماه فرم جمع آوري رو ندادن مخابرات گفت مخابرات شما مشكل داشته نه فرم دايري و نه فرم جمع آوري تو 6 اين ماه قبول مي كرد. گفتم خيلي خوب.

ترافيك خيلي وحشت ناك بود ساعت از 4 گذشت و من نتونستم اون روز خودمو برسونم مخابرات و كارم به فردا موكول شد.

فرداش روز 17 ام مدارك رو بردم گفت خيلي خوب من مي زنم سيستم بايد 24 ساعت بگذره شما فردا بياين.

روز بعد 18 ام رفتم گفت هنوز تاريخ جمع آوري تو سيستم ثبت نشده بايد صبر كني زنگ زد به همكارش گفت يه مشتري هست 3 روزه مراجعه كرده تاريخ جمع آوريش رو بزن سيستم خلاصه يه نيم ساعتي معطل شديم بالاخره فرم ثبت نام رو آورد ما 2 تا امضا زديم. يه CD + دفترچه آموزش + يه تيكه كاغذ 10*5 سانت كه توش يوزرنيم و پسورد + شماره پرونده بود بهم دادن گفت حداكثر 72 ساعت طول مي كشه تا وصل بشه.

امروز كه 19 ام بود فعلا خبري از رانژه نشد فردا هم كه 5 شنبه هست اگر مخابرات تعطيل نباشه امكانش هست رانژه بشه و اگر 5 شنبه ها تعطيل باشن مي ره براي شنبه.

خلاصه قضيه ما هم اينطوري شد
    سلام میخواستم بدونم مرکز مخابرات قدس رفتی امیر آباد منم 5 شنبه درخواست دادم تا امروز که یکشنبه باشه خبری نشده میخواستم ببینم برای شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟

6. این کاربر از hamid_07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من امروز رفتم برای دوستم ثبت نام کنیم مخابرات، گفتن نمیکنیم فعلاً سرعت بیشترم هرچی گفتم بابا هر روز این رئیس دیتا داره میگه به مشاغل خاص بالای 128 میدیم زنه گفت نه کلاً بالای 128 نمیدیم اونم الکی یچیزی گفته.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم مرکز مخابرات قدس رفتی امیر آباد منم 5 شنبه درخواست دادم تا امروز که یکشنبه باشه خبری نشده میخواستم ببینم برای شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟
    نه من اونجا رفتم يه كاري تو فن آوا داشتم. مركز مخابراتي ما بهشتيه.

9. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان ظاهرا هنوز مشکل قطعی من برثراره کسی این مشکل رو نداره ؟
    من وقتی وبگردی میکنم و دانلود میکنم ارتباطم وصله و چراغها هم روشنه و مشکلی نیست حتی توی فریم ویر دستگاه مودم رو که نگاه میکنم نوشته connected ولی متاسفانه وقتی دالنود نمیکنم یا یه مطلبی رو میخونم یا مینویسم و زمان میگذره موقع ارسال یا باز کردن صفحه جدید متاسفانه میبینم که دیسکانکت شدم ولی همچنان ارتباطم برقراره.
    کسی همچین مشکلی رو به غیر از من و اون دوستمون داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز

تبريك مي گم سرويست راه افتاد تعريف مركز مخابراتي مالك اشتر رو زياد شنيدم مركز مخابراتي خيلي خوبيه. دوست من سرويس شما به محض رانژه شدن خط وصل شد؟ منظورم اينكه به محض رانژه شدن خط تلفن شما تونستين كانكت بشين يا نه اول خطتتون رانژه شد بعد از 1 - 2 روز تونستين كانكت بشين؟

من خطم 5 شنبه رانژه شده ولي نمي تونم برم اينترنت ارورر 691 ميده ( يوزر و پسورد غير معتبر ) .

از اينكه تست گذاشتي ممنونم انشالاه كه سرويست خوب برات كار كنه.
    استاد mehrdad38 از اینکه با تأخیر جواب شما را می‌دهم ببخشید.

این ADSL مخابراتی من همان روز اول با مشکل روبرو شد یعنی بعد اینکه دیروز خواستم بقیه‌ی تست سرعت‌ها را بگذارم یک‌دفعه قطع شد.

من هم با 1899 تماس گرفتم و پیغام اعلام خرابی گذاشتم.

اما هیچ‌ کس با من تماس نگرفت و پی‌گیر موضوع نشد ، من هم بعد از ظهر رفتم مرکز مخابراتی مالک‌اشتر و آنجا آنقدر حرف زدم تا آنها هم با کسی تماس گرفتند و شماره تلفن خط ADSL من را گرفتند تا مشکل را مرتفع کنند.

اما مشکل تا امروز صبح هم مرتفع نشد تا اینکه بالاخره همین الان یعنی دوشنبه 24 اسفند 1388 ساعت 1 بعد ظهر خط من وصل شد و من توانستم به شما و بقیه‌ی بچه‌ها اطلاع بدهم.

تا الان که این ADSL مخابراتی برای من خوب نبوده یعنی بیش از یک روز قطع بودم.

ولی هم‌اکنون مشکلی ندارم.

در جواب سؤال دیروز شما که پرسیده بودید : « دوست من سرويس شما به محض رانژه شدن خط وصل شد؟ منظورم اينكه به محض رانژه شدن خط تلفن شما تونستين كانكت بشين يا نه اول خطتتون رانژه شد بعد از 1 - 2 روز تونستين كانكت بشين؟» باید بگویم سرویس من بعد از 1 روز وصل شد. البته خودشان گفته بودند بعد از دو روز وصل می‌شود ولی من بعد از دادن درخواست وقتی آمدم خانه modem را کانفیگ کردم و یک کانکشن با User و Password داده‌شده ساختم ولی نتوانستم کانکت بشوم ، فردای روزی که ثبت قرارداد کرده بودم یعنی دیروز صبح یکشنبه 23 اسفند 1388 دوباره سعی کردم که کانکت بشوم و توانستم به اینترنت متصل بشوم تا 2 ساعت خوب بود که یک‌دفعه مشکلی که بالا گفتم پیش آمد و بیش از یک روز قطع بودم و الان هم که مشکلی ندارم البته فـــعـــلـــاً.

حالا تست سرعت‌های دیروز خود را می‌گذارم :

===========================
    اولین تست از سایت Speedtest.net که تست سرعت دانلود و آپلود را با یک سرور در « لس‌آنجلس آمریکا » انجام دادم.

دومین تست از سایت Speedtest.net که تست سرعت دانلود و آپلود را با یک سرور در « آمستردام هلند » انجام دادم. چون سررهای سایت Enteupload در هلند قرار دارند. من و خیلی از بچه‌های این فروم دانلودهای خود را از Rapidshare و خیلی جاهای دیگر روی این سایت قرار می‌دهند.

==========================

==========================
    سومین آزمایش تست سرعت دانلود با نرم‌افزار مدیریت دانلود IDM که نشان‌دهنده‌ی حداکثر سرعت دانلود است.

اینترنت مخابراتی از مرکز مالک‌اشتر با سرعت اسمی 128 کیلوبیت بر ثانیه حداکثر سرعت دانلودش 14.5 کیلوبایت بر ثانیه است و حداکثر سرعت آپلودش 2.5 کیلوبایت بر ثانیه است .

من که یک جور به‌خصوصی عاشق این سرعت آپلودش هستم مثلاً اگر بخواهم یک کلیپ ویدئویی 100 مگابایتی از خودم روی اینترنت بگذارم ،

به شرطی که دشمنان این مرز و بوم در آن سوی آب‌ها بگذارند ،

و
    به شرطی که آفت به شهر قشنگ تهران نزند مثلاً زلزله‌ای چیزی نیاید ،

و
    به شرطی که پروردگار عالمیان تصمیم به دابل‌کلیک کردن روی آیکون «قیامت» در روی Desktop ویندوز 7‌ سیستم‌‌اش نگیرد ،

و
    به شرطی که چند تا شرط دیگر هم به ثمر ننشیند ،

انشا‌الله نبیره‌ی نوه‌ی دختریم می‌تواند آن کلیپ باستانانی را از جدش ببیند و حظ وافر از آن بَرد و به این بیاندیشد که روزگاری در اواخر قرن چهاردهم هجری شمسی مردم سرزمینش از چه امکانات محیرالعقولی برخوردار بوده‌اند و مثل یک قوم نمک ناشناس قدر مسئولان نابغه‌ی خود نمی‌دانستند و از بامدادان تا شام‌گاهان ناسپاسی می‌کردندو.......

خلاصه اینکه دوستان از این همه نعمت در حال خفه‌شدن هستیم .

تا بعد....

=====================
    Last edited by zelda64; 15-03-2010 at 13:39.

12. 5 کاربر از zelda64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان اینجوری که بوش میاد همه باید بریم سمت اینترنت دوربرد ( ما ه و ا ره ای ) گویا چون هیچ خبر خوشی !!!! قرار نیست بدهند....من که تا اردیبهشت صبر میکنم خطوط 512 به بالا واگذار شد ...که شد خدا پدرشون رو بیامرزه و اگر نشد من یکی دیگه تحمل نمیکنم میرم سمت دوربرد . یعنی چی شورشو در اوردن امروز از صبح تا حالا تا یه استاپ میکنم تا یه نوشته رو بخونم زرتی قطع میشه . کسی دیگه ای این مشکل رو نداره ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مودمت رو حتما درست کانفیگ نکردی. اگر مودم رو روی بریج تنظیم کردی و باز مشکل داشتی بدون مشکل سخت افزاری .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •