ایران بهترین کشور دنیاست .....خدا یا مردیم از این همه امکانات![]()
ایران بهترین کشور دنیاست .....خدا یا مردیم از این همه امکانات![]()
نه من که مشکلی ندارم.
سلام میخواستم بدونم مرکز مخابرات قدس رفتی امیر آباد منم 5 شنبه درخواست دادم تا امروز که یکشنبه باشه خبری نشده میخواستم ببینم برای شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟
من امروز رفتم برای دوستم ثبت نام کنیم مخابرات، گفتن نمیکنیم فعلاً سرعت بیشترم هرچی گفتم بابا هر روز این رئیس دیتا داره میگه به مشاغل خاص بالای 128 میدیم زنه گفت نه کلاً بالای 128 نمیدیم اونم الکی یچیزی گفته.
نه من اونجا رفتم يه كاري تو فن آوا داشتم. مركز مخابراتي ما بهشتيه.
دوستان ظاهرا هنوز مشکل قطعی من برثراره کسی این مشکل رو نداره ؟
من وقتی وبگردی میکنم و دانلود میکنم ارتباطم وصله و چراغها هم روشنه و مشکلی نیست حتی توی فریم ویر دستگاه مودم رو که نگاه میکنم نوشته connected ولی متاسفانه وقتی دالنود نمیکنم یا یه مطلبی رو میخونم یا مینویسم و زمان میگذره موقع ارسال یا باز کردن صفحه جدید متاسفانه میبینم که دیسکانکت شدم ولی همچنان ارتباطم برقراره.
کسی همچین مشکلی رو به غیر از من و اون دوستمون داره؟
استاد mehrdad38 از اینکه با تأخیر جواب شما را میدهم ببخشید.
این ADSL مخابراتی من همان روز اول با مشکل روبرو شد یعنی بعد اینکه دیروز خواستم بقیهی تست سرعتها را بگذارم یکدفعه قطع شد.
من هم با 1899 تماس گرفتم و پیغام اعلام خرابی گذاشتم.
اما هیچ کس با من تماس نگرفت و پیگیر موضوع نشد ، من هم بعد از ظهر رفتم مرکز مخابراتی مالکاشتر و آنجا آنقدر حرف زدم تا آنها هم با کسی تماس گرفتند و شماره تلفن خط ADSL من را گرفتند تا مشکل را مرتفع کنند.
اما مشکل تا امروز صبح هم مرتفع نشد تا اینکه بالاخره همین الان یعنی دوشنبه 24 اسفند 1388 ساعت 1 بعد ظهر خط من وصل شد و من توانستم به شما و بقیهی بچهها اطلاع بدهم.
تا الان که این ADSL مخابراتی برای من خوب نبوده یعنی بیش از یک روز قطع بودم.
ولی هماکنون مشکلی ندارم.
در جواب سؤال دیروز شما که پرسیده بودید : « دوست من سرويس شما به محض رانژه شدن خط وصل شد؟ منظورم اينكه به محض رانژه شدن خط تلفن شما تونستين كانكت بشين يا نه اول خطتتون رانژه شد بعد از 1 - 2 روز تونستين كانكت بشين؟» باید بگویم سرویس من بعد از 1 روز وصل شد. البته خودشان گفته بودند بعد از دو روز وصل میشود ولی من بعد از دادن درخواست وقتی آمدم خانه modem را کانفیگ کردم و یک کانکشن با User و Password دادهشده ساختم ولی نتوانستم کانکت بشوم ، فردای روزی که ثبت قرارداد کرده بودم یعنی دیروز صبح یکشنبه 23 اسفند 1388 دوباره سعی کردم که کانکت بشوم و توانستم به اینترنت متصل بشوم تا 2 ساعت خوب بود که یکدفعه مشکلی که بالا گفتم پیش آمد و بیش از یک روز قطع بودم و الان هم که مشکلی ندارم البته فـــعـــلـــاً.
حالا تست سرعتهای دیروز خود را میگذارم :
===========================
اولین تست از سایت Speedtest.net که تست سرعت دانلود و آپلود را با یک سرور در « لسآنجلس آمریکا » انجام دادم.
دومین تست از سایت Speedtest.net که تست سرعت دانلود و آپلود را با یک سرور در « آمستردام هلند » انجام دادم. چون سررهای سایت Enteupload در هلند قرار دارند. من و خیلی از بچههای این فروم دانلودهای خود را از Rapidshare و خیلی جاهای دیگر روی این سایت قرار میدهند.
==========================
==========================
سومین آزمایش تست سرعت دانلود با نرمافزار مدیریت دانلود IDM که نشاندهندهی حداکثر سرعت دانلود است.
اینترنت مخابراتی از مرکز مالکاشتر با سرعت اسمی 128 کیلوبیت بر ثانیه حداکثر سرعت دانلودش 14.5 کیلوبایت بر ثانیه است و حداکثر سرعت آپلودش 2.5 کیلوبایت بر ثانیه است .
من که یک جور بهخصوصی عاشق این سرعت آپلودش هستم مثلاً اگر بخواهم یک کلیپ ویدئویی 100 مگابایتی از خودم روی اینترنت بگذارم ،
به شرطی که دشمنان این مرز و بوم در آن سوی آبها بگذارند ،
و به شرطی که آفت به شهر قشنگ تهران نزند مثلاً زلزلهای چیزی نیاید ،
و به شرطی که پروردگار عالمیان تصمیم به دابلکلیک کردن روی آیکون «قیامت» در روی Desktop ویندوز 7 سیستماش نگیرد ،
و به شرطی که چند تا شرط دیگر هم به ثمر ننشیند ،
انشاالله نبیرهی نوهی دختریم میتواند آن کلیپ باستانانی را از جدش ببیند و حظ وافر از آن بَرد و به این بیاندیشد که روزگاری در اواخر قرن چهاردهم هجری شمسی مردم سرزمینش از چه امکانات محیرالعقولی برخوردار بودهاند و مثل یک قوم نمک ناشناس قدر مسئولان نابغهی خود نمیدانستند و از بامدادان تا شامگاهان ناسپاسی میکردندو.......
خلاصه اینکه دوستان از این همه نعمت در حال خفهشدن هستیم .
تا بعد....
=====================
Last edited by zelda64; 15-03-2010 at 13:39.
دوستان اینجوری که بوش میاد همه باید بریم سمت اینترنت دوربرد ( ما ه و ا ره ای ) گویا چون هیچ خبر خوشی !!!! قرار نیست بدهند....من که تا اردیبهشت صبر میکنم خطوط 512 به بالا واگذار شد ...که شد خدا پدرشون رو بیامرزه و اگر نشد من یکی دیگه تحمل نمیکنم میرم سمت دوربرد . یعنی چی شورشو در اوردن امروز از صبح تا حالا تا یه استاپ میکنم تا یه نوشته رو بخونم زرتی قطع میشه . کسی دیگه ای این مشکل رو نداره ؟
مودمت رو حتما درست کانفیگ نکردی. اگر مودم رو روی بریج تنظیم کردی و باز مشکل داشتی بدون مشکل سخت افزاری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)