دوست عزیز میدونی تو دانشگاه شیراز چه برنامه ایه؟؟
آخه دوست دارم ++c یاد بگیرم
دوست عزیز میدونی تو دانشگاه شیراز چه برنامه ایه؟؟
آخه دوست دارم ++c یاد بگیرم
والا ما که موندیم چرا پستمون اومد اینجا!!! دستتون درد نکنه واقعا!
عزیزم والا من دانشگاه شیراز رو نمی دونم ولی یکی از دوستام آزاد اونجا می خونه بهشون ++C گفتن
حالا باز شانسه تو هستش دیگه، استاد کی باشه...
حالا چرا ++C به نظرم جاوا یا #C خیلی بهتره (یعنی واقعا بهتره) تازه IT Man (یا IT Zan) باید هم برنامه نویسی بلد باشه هم زبون برنامه نویسی
پس زیاد گیره زبان نباش
یه چیزیم بگم که
++C اساسش ساختگراس
در حالی که #C و جاوا اساسا شیء گرا هستن
![]()
عزیزم به نظرت من با رتبه 9400 منطقه 2 و 23400 کشوری تهران قبولم که بخوام جاوا یاد بگیرم؟؟؟
نمیدونی به جز تهران دیگه کجا جاوا درس میدن که به رتبمون هم بخوره؟؟؟
ممنون از شما![]()
ای بابا
نه شرمنده عزیز جان
زیاد اطلاعی از حدود رتبه واسه دانشگاه ها ندارم، بعیدم می دونم جایی پیدا بشه غیر تهران که جاوا بگن
استاد مام که #C بهمون گفتن مدرکشون رو از دانشگاه صنعتی شریف گرفتن، تازه تمام منابعیم که معرفی کرده بودن زبان اصلی بود
دیگه شرمنده ایشالا یکی ببینه پستت رو بتونه بیشتر کمکت کنه![]()
موقعیت کاری آیتی بهتره یا کامپیوتر ؟
بهتره به سازمان سنجش زنگ بزنید
اینتوری راحت تر جواب می گیرید![]()
سلام
مي خواستم در مورد رشته فناوري اطلاعات (IT )بپرسم كه بازار كارش توي ايران چگونه است ؟؟؟؟
مخصوصا اگه اين رشته را از دانشگاه هاي تهران بگيري ايا بابت كار بعد از پايان تحصيلات ميشه خيالت راحت باشه ؟؟![]()
رشته IT هنوز در کشور فراگیر نشده الان از نظر کاری خیلی خوبه و هم جا واسش استخدام هست، اما تا چهار پنچ سال دیگه هیچ تضمینی نیست!
mehran جان ببخشيد من هر روز سوال مي پرسم بين it و عمران كدوم از نظر بازار كار بهتره ؟؟؟
کلاً بازار کار یه رشته رو نمیشه به طور دقیق تعیین کرد، رشته عمران از نظر علمی بالاتره و حتی اگه بتونی کار گیر بیاری خیلی درآمد خوبی میتونی داشته باشی، اما این چند ساله رشته عمران اشباع شده و ... اما IT رشته ایه که توی این چند ساله خیلی راحت واسه کسایی که IT داشتن کار بوده اما از نظر درآمدی خیلی کمتر از عمرانه. بیشتر به زرنگی خودت بستگش داره که بتونی کار پیدا کنی یا نه. اگه میتونی سریع کار پیدا کنی عمران بهتره، اما اگه میخوای راحت کار پیدا کنی IT.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)