سلام حمید خان
نشنیدم.
ساب هم نمیخام بذارم.از اسپیکر بیس میخام
حالا بدون آمپ JBL-CS3196 به قیمت 40 تومن خوبه یا همون 718 به قیمت 78تومن؟
در کل چی؟
بیس مهمه البته بدون ساب و تو ولوم پایین(20_25)
سلام حمید خان
نشنیدم.
ساب هم نمیخام بذارم.از اسپیکر بیس میخام
حالا بدون آمپ JBL-CS3196 به قیمت 40 تومن خوبه یا همون 718 به قیمت 78تومن؟
در کل چی؟
بیس مهمه البته بدون ساب و تو ولوم پایین(20_25)
Last edited by Faryad0101; 05-05-2010 at 14:18.
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه جفت 718 ex دارم میخوام یه جفت کامپ آلپاین sps-600c هم برا جولو بگیرم این آمپی که شما معرفی کردی و کلا از کاراییش هم خبر داری میتونه خوب 718 و با کامپ جولو رو برا من درایو کنه؟(کامل تغذیه میکنه)
تا قبل این میخواستم pcx 540 بگیرم ولی یه چیزایی شنیدم دل سرد شدم.
سلام مخلصم
والا 4*111 واقعی میده . به نظرم که آمپ خوبیه . به نظرم کلا آمپ برند اینفیتی و جی بی ال بگیری بهتره تا ساند استریم اگر هم کمی دنبال کیفیتی ضمن اینکه کیفیت ساخت خوبی دارند . ساندا بعضیاشون قدرت بیشتر دارند ولی کیفیت ساخت ندارن . هر چند 90درصد اجناس چینییند ولی باز همونا هم درجه دارن
در مورد تغذیه هم من الان که 2 جفت 1073 بستم جرات نمیکنم گین آمپ رو بالای حدود 35-40 درصد بیشتر باز کنم . آره راضیت میکنه ولی حتما از نمایندگی بخر
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما چاکریم
آدرس نمایندگی ش رو میدی تو تهران دیگه؟
این 1073 چند وات rms هست؟
Last edited by isbn; 05-05-2010 at 21:02.
سلام دوست خوبم
آخه اسپیکر که نمیتونه همینطوری الکی و از خودش بیس در کنه
باید یه منبع تغذیه ای داشته باشه یا نه؟
اگه هم اون اندازه ای که لازمه تغذیه نشه خوب نمیتونه بیس بزنه
یعنی توی ولوم های 20 - 25
شما خودت مدل خاصی مد نظرت هست که همچین توانایی داره؟
بعدشم اگه بیس درست حسابی در ولوم های پایین میخوای باید به آمپ فکر کنی تا با دستکاری تنظیمات پخش و آمپ به اون چیزی که دلت میخواد برسی
سلام مخلصم عزیز
1073 صد وات ر ام اس هست ولی واقعیه و تا خیلی بیشتر هم میشه بهش وات داد
والا نمایندگی عکاظ در تهران نمیدونم کجاست . بچه های تهران بتونن کمکتون کنند بهتره
ولی در مورد باندات همین 718 بانده خوبیه
آها راستی آرنولد جان این قضیه مدل 170 تومنی با 200 چیه ؟
از کجا بفهمم کدوم به کیه![]()
سلام امیر خان
چی فکر میکردیم چی شد؟
فکر میکردم آمپ موقعی لازمه که اسپیکر به دیستورت میافته.یعنی تو ولوم پایین که صدا صاف و خوشجیل مشجیله نیازی به آمپ نیست.
مدل هم اینا مد نظرمه:JBL-CS3196 ____718____6902
البته نمیدونم همچین توانایی دارن یا نه!
حالا در کل به فرض اینکه آمپ هم گرفتم اسپیکر تا حدود 100 چی خوبه که بیس پرملاتی داشته باشه؟
دیگه از انتخاب خسته شدم میخام 2-3 روزه یه چیزی بگیرم بره.
سلام عزیز
درسته توی ولوم های پایین نیاز به آمپ اینقدر ها احساس نمیشه
ولی این در حالتی هست که اکولایزر در حالت Flat باشه یعنی همه چی رو حالت عادی باشه
ولی وقتی شما مثلا Bass رو روی +7 (در بعضی پخش ها اینطورین این و همینطوری مثال زدم) قرار میدین این یعنی بیس بیشتر توی اون ولوم و بیس بیشتر هم یعنی نیاز به وات بیشتر و وات بیشتر یعنی کم آورد پخش و در نتیجه دیستروت
من باشم 718 رو انتخاب میکنم
سلام
خیلی ممنون.تایید شد.
رفتم دنبال 718.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)