تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 137

نام تاپيک: کلوپ HTC HD Mini

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    كندو

پيش فرض

نحوه نصب آندروید روش چطوره؟
    اينجا كسي جواب نميده.

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    اول بهمن گوشی از دستم افتاد شیشه روش ترک برداشت گوشی گارانتی و بیمه هست قبل از اینکه ببرمش بیمه چند روز نگهش داشتم و همه جور استفاده ای کردم که مطمئن بشم مشکل دیگه ای براش پیش نیومده بعد به بیمه تحویلش دادم ، وعده دو هفته ای شون 28 روز طول کشید حالا تماس گرفتن میگن گوشیتون آماده هست و 44 هزار تومن هم هزینش میشه ، گفتم مگه بیمه نیست ؟ تازه یک شیشه یا تلق که بیشتر عوض نکردید !! میگن 220 هزار تومن هزینه اصلیش بوده و سهم شما 44 هزارتومن میشه !! سریع هم بیاید گوشیتونو ببرید .
    نظر شما چیه ؟ باید چکار کنم ؟ به کی بگم کجا برم ؟
    ممنون.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    اول بهمن گوشی از دستم افتاد شیشه روش ترک برداشت گوشی گارانتی و بیمه هست قبل از اینکه ببرمش بیمه چند روز نگهش داشتم و همه جور استفاده ای کردم که مطمئن بشم مشکل دیگه ای براش پیش نیومده بعد به بیمه تحویلش دادم ، وعده دو هفته ای شون 28 روز طول کشید حالا تماس گرفتن میگن گوشیتون آماده هست و 44 هزار تومن هم هزینش میشه ، گفتم مگه بیمه نیست ؟ تازه یک شیشه یا تلق که بیشتر عوض نکردید !! میگن 220 هزار تومن هزینه اصلیش بوده و سهم شما 44 هزارتومن میشه !! سریع هم بیاید گوشیتونو ببرید .
    ممنون.
    اگه منظورت از تلق که گفتید تاچ باشه که شاید تاچ و ال سی دی گوشیتون رو با هم عوض کردند که بازم هزینش 220 تومن نمیشه... قیمت دقیق ندارم الان اما تا جایی که میدونم بالای 200 نبوده .. شما شرایط بیمه گوشیتون رو بخونید ببینید چی نوشته توش.. طبق همون باید حساب کنید !! اگه دارن سرت رو کلاه میذارن طبق تجربه ی من 2 راه داری که دومیش بهتره و من دومیش رو میگم .. میری اونجا خیلی مودب و باکلاس لباس میپوشی و خیلی خیلی شیک ازشون میخوای که ببینی گوشیت الان چطور شده و چه چیزهاییش عوض شده و سپس همین که گوشی رو گرفتی میگی میخوام با مسئول اینجا صحبت کنم!! بعد دیگه نه گوشی رو پس میدی و نه زیر بار پول زور دادن میری.. البته اول مطمئن شو که دارن سرت رو کلاه میذارن یا نه

4. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی کاملت دوست من
    ببین من یه چیزی بگم: من واقعا بین ویندوز و اندروید گیر کردم ... چون تجربه هیچ کدومشونو ندارم
    ببین من از اون دسته از آدمهایی هستم که اگه گوشی با سیستم عامل داشته باشم راحت نمیشینم
    انقد برنامه و بازی میریزم توش که گوشی بدبخت به حد انفجار میرسه
    انقد این برنامه رو پاک میکنم اون یکی رو میریزم ... -- میکنم ... خلاصه که همه کار میکنم با گوشیم
    مثلا گوشی قبلیم ان 73 بود ... پدرشو درآوردم..همین
    با این شرایط بهم ویندوز رو پیشنهاد میکنی یا اندروید
    و چیز دیگر اینکه من واقعا از دیزاین این گوشی لذت میبرم
    ولی اون دیزایری که گفتی رو از لحاظ سخت افزاری قبولش دارم فقط نه از لحاظ ظاهری ... به خاطر اینکه ظاهرم برام یه مقداری اهمیت داره
    حالا بگو من چیکار کنم

یه نکته : احتمال داره اگه یه مقداری صبر کنم قیمتها بیاد پایین؟
    و چیز دیگر اینکه امروز رفتم علادین ... این گوشیرو از 325 بهم قیمت دادن تا 420 تومن ... و من واقعا گیج شدم.
    همین
    ببخشید زیاد حرف زدم
    خوب باید بگم شک نکن که این گوشی که تو قیمت گرفتی چینی هست و تازه به آک بودنشم باید شک کرد حتی میتونه تعمیری باشه
    و پیشنهاد من به شما همون اندروید هستش البته فقط تایوانی اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی هیرو بخر البته اندروید داره واسه این گوشی میاد

سلام ، چجوری میشه این گوشی رو هارد ریست کرد؟
    دو حالت وجود داره
    1. در محیط ویندوز
    اگر ویندوز شما در حال اجرا باشه و شما نیازمند به انجام این کار شدید کافیه به این ادرس برید
    start menu\settings\security\factory reset
    حالا رمز 1234 رو بزنید و منتظر بمانید
    2.در حالت بوت
    زمانی که دیگر ویندوز شما به هر طریقی قابل استفاده نیست و شما نمیتوانید از حالت اول استفاد کنید تنها کافیست که ابتدا گوشی رو خاموش کنید.
    دکمه های ولوم (منظور هردو طرف ولوم) رو همزمان نگه دارین. بعد دکمه پاور رو بزنین.
    بعد برای تایید کلید بالایی ولوم رو انتخاب کنین.

در مورد باتريش يكم توضيح بدين ....كه چند روز شارژ نگه ميداره
    ممنون
    در حالت استفاده معمولی یک روز و نیم

نحوه نصب آندروید روش چطوره؟
    اندروید روی این گوشی پورت شده و قابل اجراست اما هنوز یک سری مشکلات داره که داره روش کار میشه و انشاالله بعد از بر طرف شدن مشکلات بصورت یک سیستم عامل میاد

6. این کاربر از tapesh95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    ممنون.
    منم فکر میکنم این یجور کلاه برداریه شده شکایت کن اما پول مفت بهشون نده
    Last edited by tapesh95; 14-03-2011 at 02:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    یه سوال از اساتید محترم HTC
    کد پیشفرض امنیتی HD mini چنده؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    یه سوال از اساتید محترم HTC
    کد پیشفرض امنیتی HD mini چنده؟
    ممنون
    اومدی چه کاری انجام بدی که کد امنیتی لازم داری ؟
    اگه میخوای ریسیت کنی رمز 1234 رو بزن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.
    من کمتر از یک ماهه که hd mini خریدم.البته از شهرستان.تایوانی و بدون گارانتیه.ازش راضی هستم.اصلاً هنگی نداره.مشکل خاص دیگه ای هم نداره.
    فقط منم همون مشکل موزیک پلیرو داشتم یعنی یه سری از آهنگا رو که می ریزم تو گوشی،خونده نمی شن.مخصوصاً ایرانی ها.ولی الان با اینکه مموری پر آهنگه پلیرش هیچ مشکلی نداره که گفتن دلیلش کیفیت غیر اوریجینال آهنگاس.البته نمام آهنگ ها با مدیا پلیر پخش می شن.
    چند تا سوال دارم که ممنون می شم جواب بدین
    1- برای اینکه بتونم راحت برم سایت های فیلتر شده مثل فیس بوک و یوتیوب، opera mini نصب کردم (چند تا ورژن مختلف) ولی همه ایراد کانکشن می گیرند.می شه لطفا توضیح بدین که چیکار باید بکنم؟
    2- درباره این کیت های دو سیم کارت کردن گوشی اطلاعات دارین؟ میشه با hd mini از اونا استفاده کرد؟
    Last edited by fallen_angle; 27-04-2011 at 13:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

در مورد opera mini باید برید تو settings بعد advanced بعد protocol رو روی http قرار بدی
    در مورد اون کیت ها اطلاع چندانی ندارم
    در مورد اهنگ ها یی که اجرا نمیشن باید تگ هاشون برداشته بشه
    موفق باشید

در آغاز فعالیت MaMaL Graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان همه نظرات رو خوندم. من از آبان 89 این گوشی رو دارم. متاسفانه توی خریدش هیچ نقشی نداشتم چون کادوی تولدم بود.
    در مورد این گوشی باید بگم که کنتراست صفحش خیلی بالاست اما رزولیشن افتضاح پایینه!!
    تاچش خیلی قویه و اینکه بعضی از دوستان گفته بودن باید فشار بدیم من خیلی تعجب کردم، بعضی مواقع اصلا اجازه نمیده دستت به صفحه برخورد کنه و کلیک میکته.
    شیشه روش به شدت آسیب پذیره مشکلی که برای یکی از دوستان پیش اومده بود برای من هم پیش اومده با یک ضربه معمولی صفحه شکست!! اما همه چیش کار میکنه. گارانتی گوشی من یاس و بیمش بیمه البرزه برای تعوض هم قیمت 100 هزار تومن رو به من گفتن.
    باتری گوش خیلی طول میکشید تا شارژ بشه (شاید 3 ساعت کامل در هر نوبت). اون اوایل خیلی خوب نشون داد و من خیلی راضی بودم بعضی مواقع سه روز مثل مرد کار می کرد. اما بعد از 5 ماه باطری گوشی کاملا تعطیل شد!!!
    وایرلسشم بعد از 6 ماه خراب شد!!!!
    در مورد سیستم عاملش باید بگم که خیلی مزخرفه، خیلی. واقعا هیچ نرم افزاری روش نصب نمیشه. خیلی مشکل میشه نرم افزار یا بازی رو پیدا کرد که روی این گوشی اجرا بشه!!!! در ضمن سیستم عاملش htc sense هستش خودشرکت توی ویندوز موبایل دستکاری هایی انجام داده خواسته یه سری امکانات اندرویید رو توی ویندوز بذاره که گلاب به روتون خیلی کار بدی کرده!!!

---------- Post added at 05:47 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------

در مورد اس ام اس ها اگه تعدادشون بالا بره توی پیام های فارسی یه مقدار هنگ میکنه. هنگ خود گوشی هم خداییش اونقدری که دوستان میگن زیاد نیست، خیلی کم هنگ میکنه.
    شارژرش خیلی قویه از نکات مثبت گوشیه
    دوربینش زیاد تعریفی نداره محافظ لنز هم که نداره
    صدای گوشی هم با توجه به باندهایی که کنار دوربین تعبیه شده قوی نیست
    قسمت هدفون گوشی خیلی ضایع طراحی شده، هدفونو که میزنی داخل گوشی قسمت فلزی نرینگی هدفون کاملا معلومه!!!!
    رینگتون گوشی امکانات جالبی داره مثلا وقتی زنگ میخوره اگه جلوی گوشی رو سمت زمین یا میز بگیری صدای زنگ گوشی رو کم میکنه شاید تو بقیه گوشی ها هم باشه من نمیدونم ولی برام جالب بود.
    htc فلزی که پشت گوشی زیر دوربین نوشته شده قطعا بعد از سه یا چهار ماه تک تکشون میوفتن!!!
    الان چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ولی در کل توصیه برادرانه من به شما اینه که گول طراحی جذاب، گرافیک بالا و کنتراست فریب دهنده گوشی رو نخورید.
    معایب گوشی خیلی بیشتر از مزایاشه
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •