تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 39 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حداقل یک لینکهاشو بگذاره تا دانلود کنیم

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حداقل یک لینکهاشو بگذاره تا دانلود کنیم
    بفرما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آترکتیوخان این اوراچیو اون مرحله آخرشو تو اون پایین مرحله جنگ با اوراچی رو چطوری باز کنم؟ سلاح چهارمو تو این بازی میشه باز کرد چطوری زندگینامه تاداکاتسو با سیوت رو یادت نره ماصبرمون زیاده

آترکتیو خان تواین اوراچی من باید کدوم ارتشو برم تا لوبورو یا تاداکاتسوروبازکنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان کسی از بازیه اوراچی سیوی داره واسه من بزاره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

یکم تو اینترنت بگردی سیوهای این اروچی رو هم پیدا میکنی ازینجا میتونی بهترین سیوهای این بازی رو پیدا کنی
    کد:
    ازینجا هم یک سیو از بازی میتونی پیدا کنی
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکم تو اینترنت بگردی سیوهای این اروچی رو هم پیدا میکنی ازینجا میتونی بهترین سیوهای این بازی رو پیدا کنی
    کد:
    ازینجا هم یک سیو از بازی میتونی پیدا کنی
    کد:
    ممنون دوست عزیز کجا دنبال این سیوا بگردم؟تو گوگل سرچ کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

در این دو لینکی که دادم سیوهاش هست دیگه
    همچنین خیلی راحت با یک سرچ کوچولو هزاران سایت میتونی پیدا کنی که سیوهای این بازی رو دارند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در این دو لینکی که دادم سیوهاش هست دیگه
    همچنین خیلی راحت با یک سرچ کوچولو هزاران سایت میتونی پیدا کنی که سیوهای این بازی رو دارند
    ممنون حال شما خوذت تا حالا اوراچیو بازی کردی؟ لوبو یا کیجی یا تاداکاتسو رو باز کردی؟اگه کردی راهشو بما میگی ممنون
    میگم ای ن این تایپیکو چقدر واسش زحمت کشیدم ولی هیچی به هیچی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

ممنون حال شما خوذت تا حالا اوراچیو بازی کردی؟ لوبو یا کیجی یا تاداکاتسو رو باز کردی؟اگه کردی راهشو بما میگی ممنون
    میگم ای ن این تایپیکو چقدر واسش زحمت کشیدم ولی هیچی به هیچی
    من یک و نیم سال پیش این بازی رو انجام دادم دو بار بازی رو تموم کردم چون یادمه 3 گروه قابل انتخاب بود من با دو گروه بازی کردم در هر مرحله هم یک نفر ازاد میشد که میتونستی با یکی از یارانت عوض کنی ولی من با همون نفراتی که اول انتخاب کرده بودم بازی رو تموم کردم برای همین با هوندا یا لوبو بازی نکردم مگه در این سیوها هوندا یا لوبو باز نیست؟

پروفشنال Masterpiece's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

Lu Bu معروف به ژنرال پرنده قدرتمندترين جنگجو در زمان امپراطوري باستاني هان بوده است. از زمان تولد او اطلاعات زيادي در دست نيست. چيزي كه مشخص است او پدر و مادر خود را در طفوليت از دست داده بود و براي زنده ماندن تلاش مي كرد. او راه زندگي رو در جنگيدن يافت و از كودكي سعي كرد بهترين باشد. بخاطر قدرت بدني بالا و رزم آوري فوق العاده اش ئينگ يوان او را بعنوان باديگارد شخصي خود استخدام كرد. در جنگ با دونگ ژو وارد ارتش او شد و به يكي از بهترين فرماندهان او تبديل شد. او عاشق خدمتكار زيباي دونگ ژو ديائو چان شد. شبي كه ميخواست دونگ ژو ديائو چان رو به اطاق شخصي خود ببرد او مانع شد و با ديائو چان با تمام گرفتاري ها از قلعه فرار كرد . به دل كوهها رفت و ارتشي براي خود درست كرد. او شجاعانه مي جنگيد و مانند شيري بود كه تمام كفتارها را نابود مي كرد. در آن زمان سه سلسله مهم در اطراف چين و ژاپن حكومت مي كردن. سلسله هاي وو - شو - وي
    رهبران اين سلسله ها به ترتيب سون جيان - ليو بي و سائو سائو بود. خبر پيشروي ها و نبردهاي دلاورانه لوبو به گوش آنها رسيد اما توجه چنداني ندادند. لوبو با ارتشي به سمت هان ديانگ آمد تا با دونگ ژو جنگ كند. در جنگي تاريخي او دونگ ژو را شكست داد و سرش را از تنش جدا كرد. ديائو چان همسر وفادارش سايه به سايه شوهرش در جنگ دلاورانه جنگيد تا به پيروزي رسيدند. او توانست با غلبه بر دشمنان داخلي وضعيت آرامي را بدست آورد و براي شروع زندگي جديد آماده شود. اما ديري نپاييد كه خبر اتحاد سه سلسله چين باستان را شنيد كه هدفشان نابودي او بود. او به دوست قديميش يوان شائو نامه نوشت و از او درخواست كمك كرد و يوان شائو به او پاسخ مثبت داد. ارتش شو خود را براي حمله آماده مي كردند و شبي سرد از شب هاي زمستان جنگ شروع شد. در اواسط جنگ بود كه خبر رسيدن يوان شائو با افرادش بهش رسيد اما يوان شائو براي كمك نيامده بود. آماده بود تا او را بكشد. اينكه دوست قديميش او را به زر و طلا فروخته بود قلبش را شكست. نعره كنان به سمت ميدان جنگ دويد و سر از تن هر جنبنده برداشت. هيچ كس نميداند آن شب بر او چه گذشت اما صبح چنان ارتش شو فرار مي كردند كه انگار مرگ به دنبالشان ميايد.
    او يوان شائو رو دستگير كرد و به سزاي اعمالش رساند. شكست شو باعث شد سه رهبر با هم توافق كنند و با ارتش هاي متحد به جنگ لوبو بيايند كه ارتش زيادي هم برايش باقي نمانده بود. در جنگ در جنگ سرزمين هاي ژياپي لوبو ارتشي را روبروي خود ديد كه آغاز و پاياني نداشت . ارتش تمام سلسله هاي شو-وو- وي
    او ميدانست كه احتمال دارد پيروز نشود. به سمت سربازانش رفت و گفت :
    ميدانم كه همه شما فكر مي كنيد من آدم مغرور و عصباني هستم اما من هيچ چيز را به شما و زنده ماندن شما دوست ندارم. در حاليكه اشك بخاطر غرور بالايش از چشمانش سرازير ميشد گفت هر كس ميخواد ميتونه بره
    اونجا تو اون ميدان نبرد مشخص نيست چه بلايي سر ما مياد
    خيليا رفتن و خيليا موندن اما يه دلخوشي داشت و اونم بودن همسرش كنارش بود. ديائوچان تا آخرين نفس كنارش موند.
    سوار بر اسب سرخ خود شد. اسبي كه در تمام تاريخ چين و ژاپن نظير نداشت و بسيار تند مي رفت. نعره اي كشيد و گفت :
    It doesn't matter, their numbers make no difference. By opposing me, they are marching to their own slaughter!
    مهم نيست تعدادشون چقدره اونا كه به طرف من ميان انگار دارن ميان تا مرگ رو بغل كنند !

و او كشت و كشت در ميانه هاي جنك خبر زخمي شدن همسرش ديائو چان را برايش آوردند. ديگر چشمانش كور شده بود و هيچ چيز نميديد. بر بالين همسرش رفت اما او لبخندي زد و جان سپرد. نعره اي كشيد كه تمام دشت از شدت ترس به خود لرزيد. او بي رحمانه مي كشت. اسلحه افسانه ايش يعني شكارچي شيطان را برداشت و مي كشت. تير ميزدند اما اثري نداشت
    او ارتش متحدين را شكست داد و سه رهبرشان را فراري داد. تمامي فرماندهانشان را فراري داد
    روز بعد هيچ كس زنده نمانده تمام افراد وفادارش كشته شده بودند اما جنگ را برده بود. فقط خودش مانده بود. او بر بالاي جسد همسرش وفادارش آمد او را بغل كرد و خون گريه كرد. جسدش را برداشت و با تني زخمي و خون آلود سوار اسبش شد و به دل كوهستان رفت. هيچ كس نميداند چه بلايي سر او آمد اما تا ابد هيچ كس از او خبردار نشد و هيچ كس او را هيچ جا نديد.
    او جنگ جويي بود كه تاريخ چين ديگر به خود نديده و نشنيده است. جنگجويي كه با كمتر از صد نفر نيرو با 10 ميليون نفر جنگيد و پيروز شد.
    در سري بازي هاي دايناستي و ساموراي شمشير او يعني شكارچي شيطان قدرتمند ترين سلاح با قدرت ضربه 100 است و سلاح ديگري مانند آن وجود ندارد (سايت رسمي بازي اينو ميگه نه چند جوجه تازه به دوران رسيده)

لينك :

بريد آخراش قدرتمندترين اسلحه يعني شكارچي شيطان رو ببينيد.
    او قدرتمندترين بود و در جنگي كه بين او و تاداكاتسو هوندا انجام ميشود در بازي اوروچي تاداكاتسو رو فراري مي دهد.
    دليل قوي تر بود اسلحه لوبو اين است كه كلا خود او از همه قوي تر است.
    سلام من از نسخه 3ش به بعدو همه رو بازی کردم سبک استراتجیشم از 8 به بعدشو بازی کردم خیلی حال میده از لوبو خیلی خشم شخصیت خفنی داره تو dw4 از بقیه نسخه ها به نظرم قویتره
    در مورد زندگیش من تو خود encyclopedia بازی که قدیما میخوندم با چیزی که شما گفتی تفاوت میکنه البته من با اون حرفایی که شما گفتی بیشتر حال کردم و امیدوارم اون درست باشه
    تو خود بازی نوشته بود که دیاو چان برای گرفتن انتقام مرگ پدرش فکر کنم, از لوبو سواستفاده میکنه تا دونگ جو رو به قتل برسونه. بعد از اون توی جنگش با خاندان شو و وی با اینکه مردانه و یه تنه میجنگه ولی به دلیل خیانت افسراش و نیروی عظیمه دشمن دستگیر و اعدام میشه . من مطمن نیستم کدوم درسته و تاکیدم ندارم فقط خواستم گفته باشم
    از شما اترکتیو جان برای شرح زندگی لوبو هم ممنونم خیلی تاثیر گزار بود کلا الان باهاش خیلی بیشتر از قبل حال میکنم

---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------

واسه اینکه مطمن بشم رفتن ویکی سرچ کردم هیچی شبیه حرفای شما توش نبود
    کد:
    دقیقا نوشته لوبو اعدام میشه شما از کجا گرفتی مطلبو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •