حداقل یک لینکهاشو بگذاره تا دانلود کنیم![]()
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آترکتیوخان این اوراچیو اون مرحله آخرشو تو اون پایین مرحله جنگ با اوراچی رو چطوری باز کنم؟ سلاح چهارمو تو این بازی میشه باز کرد چطوری زندگینامه تاداکاتسو با سیوت رو یادت نره ماصبرمون زیاده
آترکتیو خان تواین اوراچی من باید کدوم ارتشو برم تا لوبورو یا تاداکاتسوروبازکنه؟
سلام دوستان کسی از بازیه اوراچی سیوی داره واسه من بزاره؟![]()
یکم تو اینترنت بگردی سیوهای این اروچی رو هم پیدا میکنی ازینجا میتونی بهترین سیوهای این بازی رو پیدا کنی
ازینجا هم یک سیو از بازی میتونی پیدا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز کجا دنبال این سیوا بگردم؟تو گوگل سرچ کنم؟
در این دو لینکی که دادم سیوهاش هست دیگه
همچنین خیلی راحت با یک سرچ کوچولو هزاران سایت میتونی پیدا کنی که سیوهای این بازی رو دارند
ممنون حال شما خوذت تا حالا اوراچیو بازی کردی؟ لوبو یا کیجی یا تاداکاتسو رو باز کردی؟اگه کردی راهشو بما میگی ممنون
میگم ای ن این تایپیکو چقدر واسش زحمت کشیدم ولی هیچی به هیچی![]()
من یک و نیم سال پیش این بازی رو انجام دادم دو بار بازی رو تموم کردم چون یادمه 3 گروه قابل انتخاب بود من با دو گروه بازی کردم در هر مرحله هم یک نفر ازاد میشد که میتونستی با یکی از یارانت عوض کنی ولی من با همون نفراتی که اول انتخاب کرده بودم بازی رو تموم کردم برای همین با هوندا یا لوبو بازی نکردم مگه در این سیوها هوندا یا لوبو باز نیست؟
سلام من از نسخه 3ش به بعدو همه رو بازی کردم سبک استراتجیشم از 8 به بعدشو بازی کردم خیلی حال میده از لوبو خیلی خشم شخصیت خفنی داره تو dw4 از بقیه نسخه ها به نظرم قویتره
در مورد زندگیش من تو خود encyclopedia بازی که قدیما میخوندم با چیزی که شما گفتی تفاوت میکنه البته من با اون حرفایی که شما گفتی بیشتر حال کردم و امیدوارم اون درست باشه
تو خود بازی نوشته بود که دیاو چان برای گرفتن انتقام مرگ پدرش فکر کنم, از لوبو سواستفاده میکنه تا دونگ جو رو به قتل برسونه. بعد از اون توی جنگش با خاندان شو و وی با اینکه مردانه و یه تنه میجنگه ولی به دلیل خیانت افسراش و نیروی عظیمه دشمن دستگیر و اعدام میشه . من مطمن نیستم کدوم درسته و تاکیدم ندارم فقط خواستم گفته باشم
از شما اترکتیو جان برای شرح زندگی لوبو هم ممنونم خیلی تاثیر گزار بود کلا الان باهاش خیلی بیشتر از قبل حال میکنم
---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
واسه اینکه مطمن بشم رفتن ویکی سرچ کردم هیچی شبیه حرفای شما توش نبود
دقیقا نوشته لوبو اعدام میشه شما از کجا گرفتی مطلبو؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)