اگر شماره تلفن شما مربوط به مرکز فرد اسدی باشه مناسبترین قیمت داتکه ولی اگر زیاد دنبال قیمت نیستی و بیشتر به کیفیت و مسایل دیگه توجه داری پارس آنلاین بگیرنوشته شده توسط saeid_ericsson
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اگر شماره تلفن شما مربوط به مرکز فرد اسدی باشه مناسبترین قیمت داتکه ولی اگر زیاد دنبال قیمت نیستی و بیشتر به کیفیت و مسایل دیگه توجه داری پارس آنلاین بگیرنوشته شده توسط saeid_ericsson
منطقه ما تازه ساپورت میکنه برای همین می خواستم از دوستانی که ADSL دارند بپرسم کدوم شرکت خدمات بهتر با قیمت مناسب تری ارایه می دهد؟
چون توی یک از تایپیکها از یک شرکت بد گفته بودند
و یک سوال دیگه آیا بغیر از پشتیبانی . کیفیت ADSL شرکتها (در صورت برابر بودن send &resive)با هم متفاوت است(چون توی DIAL UPکه شرکت با شرکت فرق می کنه)
دوستانی که ADSL دارند بگند آیا از سروس راضی هستند و از کدوم شرکت سرویس دارند ویا بگن از کدوم شرکت نگیرم
یا حق
يه شركت به يه يوزر در يه منطقه سرويس خوب ميده همون شركت به يه يوزر سرعت و خدمات بدي ميده
دليل هم دور بودن منزل تا منطقه مخابراتي
نوع سيم كشي
پهناي باند و شلوغي اون منطقه
پس اصلا رو حرف من و يا ديگري حساب نكن
در كل داتك نسبت به پولش سرويسي كه ميده خوبه
و انتخاب اول بيشتر كاربران هست
چه با حال زدی به خال
چون دقیقا توی اون تایپیک از داتک بد گفته بودند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب یعنی من چند شرکت را تست کنم بعد انتخاب کنم؟
نظرتون در مورد پارس آنلاین چیه؟
یا حق
Last edited by ba_maram; 17-08-2006 at 18:57.
نظر من :
اگه داتك باشه تو منظقه ما
1- داتك
نباشه سپنتا و پارس آنلاين
مثلا 3 روزي هست پارس آنلاين همش قطعي و افت سرعت داره پس يعني پارس آنلاين بده ؟ نه اصلا
ولي به نظرم 2 چيز تو اي دي اس ال مهم هست
1- محدوديت حجمي نداشتن
2- قيمت
3- كيفيت يكنواخت
داتك اين 3 تا رو داره
اما 4 چيز كه مهم هست رو نسبت به پارس آنلاين نداره اون هم پشتيباني خوب( كه البته خيلي بهتر شده تازگي)
در كل بعد از گذشت حدود 1 سالي كه اي دي اس ال اومده
آمار نشون ميده اولين شركت داتك هست تو جذب مشتري با داشتن 3 ويژگي كه داتك داره و پارس آنلاين و شاتل و ... نداره
منم با داتک موافقم.ولی سپنتا هم خدماتش خوبه.
فقط رو داتک حساب باز کن
دوستم می گفت یه شرکت باز شده با نام آسیا تک (میگفت tac یا tec). اینترنت adsl ماهیانه نامحدود میده 10,000 تومان. 5,000 تومان هزینه نصبشه و 35,000 تومان هزینه مودم. با این حال عالیه ولی فقط مثل اینکه 4-5 تا پیش شماره رو ساپورت میکنه که خودشون گفتن تا 2-3 ماه آینده بیشتر تهران را (به احتمال زیاد) پوشش خواهند داد.
در این صورت که عالیــــــــــه...
حالا من اطلاعات بیشتر رو میگیرم و...
دوستان دیگه نظری ندارند بخصوص دوستانی که کافی نت کار می کنند یا کافی نت دارند.
یا حق
Last edited by ba_maram; 18-08-2006 at 11:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)