رفتم تو سایتش هیچ نفهمیدم
روی مدل های بازی هم کار می کنم و برنامه نویسی بازی هم تقربیا تموم شده هست
رفتم تو سایتش هیچ نفهمیدم
روی مدل های بازی هم کار می کنم و برنامه نویسی بازی هم تقربیا تموم شده هست
قبل از برنامه نويسي بشين 3d رو ياد بگير (منظورم خيلي حرفه اي ) حتي ميتوني 3dmax رو شروع كني كه همه جا سيدي اموزشيش رو ميفروشند
آخه احسان جان راستش می دونی قضیه چیه؟! راستش من از ساعت 7 تا 2 ظهر جنب بابا کار می کنم دوباره از 5 تا 9.45 شب کار می کنم فقط می مونده بعد ظهر و آخر شب که آدم خسته هست !بعدش احسان جان نه من از خیلی 3d max خوشم می آد
و زیاد وقتش دارم!بازی سازی که واسه آدم نون نمی شه که یه پولی بیاد تو دست آدم![]()
اينارو بهت ميگم براي اينه كه برات نمونه كار ميشه بنده خودا اون موقست كه در آمدت 50 برابر باباته خوب فكر كن بعد تصميم بگير
چی بگم احسان جان راستش قبلا فقط صبح ها بود و جمعه بیکار بودم اما الان بابام گرفتار کار ساختمانی سازی هست و برای ما داره خونه می زنه
کی میگه بازی سازی نون و آب نمیشه و پول در نمیاره؟؟؟
من خودم برای پروژه هامون تو مدرسه پروژه بازی سازی زدم و از 4 تا بازی اولی که ساختم یعنی:
AppleMan
AppleMan2
AppleMan3
SpiderMan:Fruit Edition
بیست هزار تومن در اوردم.(در عرض 4 روز)
این اوله کاره و اگه مثل شما دو نفر استاد خوبم(پرویزجان و احسان جان) حرفه ای بشم که دیگه نونم تو روغنه.
ولی از من یه نصیحت:برای پول دنبال هیچ کاری نرو چون موفق نمیشی.باید علاقه هم باشه تا بتونی پول در بیاری.
یعنی جایی هست که یه بازی ساز راحت توش کار کنه؟؟و آینده شغلیش ضربه ای نمیخوره؟؟
هست ولی کم.ولی اگه همه برای علاقه برن دنبال این کار بیشتر هم میشه.من از یه پروژه این قدر در اوردم.
میشه بازی های آپلود کنی تا ما هم ببنییم
آقا پرویز نمیخوای ساخت بازیتو تکمیل کنی؟؟؟واسه ی منوی اصلی بازی چی کار کردی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)