سلام من ميخوام بدونم اگه پچ1.1 1.2 1.3 pesedit.com را نصب شده داشته باشم مشكلي پيش مياد
چون الان آخرين سيو را دان كردم لباسا تيمها خراب بود
سلام من ميخوام بدونم اگه پچ1.1 1.2 1.3 pesedit.com را نصب شده داشته باشم مشكلي پيش مياد
چون الان آخرين سيو را دان كردم لباسا تيمها خراب بود
اقا بی زحمت نمیتونی جای دیگه آپلود کنی برا من از 2shared دان نمیشه .
این پچها مهم نیست فقط تنها چیزی که مهمه اینه که پچ 1.0 کونامی رو کامپیوترتون باشه یعنی اینکه از طریق آپدیت داخل بازی , بازیتونو آپدیت نکرده باشید . حالا بازی شما از این طریق آپدیت شده یا نه ؟
الان چند تا مسیر میزارم آرمین جان
من بازي را كامل از اول نصبيدم بدون هيچ گونه دستكاري
عالیه . حالا هر پچ یا کیت سروری دوست داری نصب کن . فقط از داخل بازی , بازیو آپدیت نکن که کار خراب میشه .
مسیر 1 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسیر 2 :
فعلا امشب با ما كاري داري يا نه ؟
مرخص شويم ؟
نه مسعود جان اما فردا حتما سر بزن تا برنامه بازیهات رو ببینی و اینکه نهایتا تا کی فرصت داری بازی هفته اولت رو انجام بدی .
شب شما بخیر
Last edited by 4039; 05-02-2010 at 23:55.
لعنت خدا بر 2shared و RapidShare . من 3 ساعت پیش یه فایل 240 مگی دانلود کردم. اما الان یه فایل 700 کیلو بایتی رو نمیتونم. استغفراله اقا برا من نمیشه جایی دیگه هم آپ کردی ؟
Last edited by Armin 7; 06-02-2010 at 00:04.
حسین جان من الان تا 4 صبح بیکارماگه میشه الان ما دو نفری حداقل شروع کنیم.یه بازی که میتونیم بکنیم.
آرمین جان الان اوج شلوغی و ترافیکه منم میخواستم این فایلو توی سایتهای دیگه هم آپلود کنم اما هر کاری کردم نتونستم وارد بشم .
با اجازه دوستان من پست اول رو کمی سر رو سامون بدم و سوالات و مطالب اضافی رو پاک کنم . در ضمن از این به بعد من لینک سیوها رو توی همون پست اول میزارم همینطور برنامه مسابقات رو .
در کل من فکر میکنم رقابتهای بسیار مهیج و جذابی داشته باشیم خصوصا اینکه نیم فصل بچه با تقویت تیمشون از طریق جذب بازیکنان قویتر میتونن رقابتها رو حساس تر کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)