سلام.
شما برید تو قسمت ستینگ و بعد قسمت رجیونال ستینگ و اونجا زبان انگلیسی رو انتخاب کنید.(قسمت رجیونال ستینگ بشکل یک کره زمین هست که با دریا و جنگل مشخص شده بصورت سبز و آبی هست).![]()
سلام.
شما برید تو قسمت ستینگ و بعد قسمت رجیونال ستینگ و اونجا زبان انگلیسی رو انتخاب کنید.(قسمت رجیونال ستینگ بشکل یک کره زمین هست که با دریا و جنگل مشخص شده بصورت سبز و آبی هست).![]()
سلام
من بعضی از دکمه های x1 ام بد کار میکنه
یعنی باید زیاد فشار بدم
اعصاب خورد کن شده
مشکلش فیزیکیه فک کنم
چی کارش کنم حالا؟؟؟
سلام.
من 2 تا مسئله به نظرم میرسه یا اینکه زیر دکمه ها کثیف شده و با تمیز کردن مشکل حل میشه یا اینکه از فلتش باشه که در اثر زیاد باز کردن و بستن کیبورد این اتفاق میفته.![]()
مرسی از راهنماییتون
من تاحالا کیبوردو باز نکردم
چطوری میشه بازش کرد؟؟
اگه به اموزش تصویری بزارین ممنون میشم![]()
سلام.
منظور از باز و بستن کیبورد همون کنار زدن ال سی دیه (مثل مواقعی که میخوای از کیبورد استفاده کنی.)![]()
نه برادر
منظورم باز کردن برای تعمیراته
سلام دوستان
من touch2 م را با Mobidiv فارسی کردم .
هر چند قبل از فارسی کردن تست نکردم که اس ام اس میتونه ارسال کنه یا نه اما الان اس ام اس هام را ارسال نمیکنه و ارر زیر را میده :
"your text message cannot be sent . be certain that your service center address is correct in settings and then try sending the messsage again.
هر چی گشتم نتونستم service center اس ام اس ها را پیدا کنم .![]()
سلام.
متوجه شدم که منظور شما باز کردن فیزیکیه واسه تعمیر ,اما من منظورم رو از باز و بسته کردن زیادی تو پست قبلی خودم رو عرض کردم.در هر حال من باز کردن واسه تعمیرات رو نمیدونم ولی اگر تهران هستید بفرمایید تا بفرستمتون یه جای مطمئن و با انصاف.
شما برو تو قسمت ستینگ بعد قسمت Phone بعد قسمت Voice Mail And Text Messeges
Last edited by AryanLand; 28-08-2010 at 13:49.
حذف بدلیل تکرار پست.
Last edited by AryanLand; 28-08-2010 at 13:50.
بهم نخندیا اما یک K800 دارم اوضاعش خرابه .. جایی میشناسی واسم؟؟ راستش یه سری کارها رو باهاش انجام میدم که با پاکت نمیشه انجام داد ( قدرت خدا رو ببین)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)