تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 96 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

خيلي ممنون از راهنمايياتون
    آخه من فكر مي كنم كسي كه apple مي خره بده كه سيستم عاملش چيزي به جز MAC
    دوست عزیز ،

وقتی شما بوت کمپ ویندوز میریزی ، در حقیقت در کنار مک ویندوز ریختی ! پس هیچ مشکلی برای مک پیش نمیاد!

در ضمن! این حرف به هیچ وجه تایید نمیشه! چون قرار نیست مک پاک بشه! ویندوز در کنار مک نصب میشه!

چون یکی از قابلیت های سیستم عامل مک همین بوت کمپ ه!

به نظر من که قابل چشم پوشی نیست!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

ادامه ي پست قبلي...

باشد. چون mac يه سيستم عامل خيلي قويه .
    think different
    يه سوال؟
    اگر corei5 بياد ماييكه از سرا T استفاده مي كنيم مي تونيم upgrade كنيم؟(داخل يا خارج فرقي نميكند)

سیستم عامل مک از هسته ی یونیکس استفاده میکنه! که پایداری وقدریت بالایی داره!

Core i5 ی که رو لپ تاب میاد ، در حد همون سری T خواهد بود! اینو من تضمین میکنم!

3. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

این کار رو انجام دادم بعد از چند دقیقه تست کردن چیزی نشون نداد ( فقط با این تفاوت که اون تیکی که پایین آیکون test وجود داره فعال نبود منم نتونستم فعالش کنم ) اما میگم تست اشکالی پیدا نکرد
    جالب این بود که تو مدت تست اصلن این صدا نمیومد و احتمال میدم این مشکل نرم افزاری باشه ولی ربطش با mac os برام قابل درک نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببین ، اون تیک رو حتما باید فعال میکردی !

برای اینکار قبل از اینکه ، تست رو بزنی روش کلیک کن! منتها Tap To Click کار نمیکنه! باید از کلید های قسمت جلویی ترک پد استفاده کنی!

حداقل یکساعت طول میکشه!

جواب تست رو می فرسته برای مک!

5. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

salam
    mishe darbare "CrossOver 8.0.3" ye tozih bedid????
    اینجا مطرح کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین ، اون تیک رو حتما باید فعال میکردی !

برای اینکار قبل از اینکه ، تست رو بزنی روش کلیک کن! منتها Tap To Click کار نمیکنه! باید از کلید های قسمت جلویی ترک پد استفاده کنی!

حداقل یکساعت طول میکشه!

جواب تست رو می فرسته برای مک!

جواب این بود: no trouble found
    نمیدونم این مورد میتونه اهمیت داشته باشه یا نه : تو مدت تست اصلن اون صدا نیومد
    با اجازتون یه عکس هم از دل و روده ی مک بوک دیدم که دقیقن این صدا از قسمت dvd rom میاد

8. این کاربر از amirarsalaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به آقا اميد
    مك بوك پرو جديد چه فرقي با مك بوك پرو فعلي خواهد كرد؟
    چون يكي از دوستان مي خواد بخره ولي من بهش گفتم صبر كنه جديدش بياد ولي وقتي شما گفتيد سري T با corei5 فرقي نمي كنه مردد شدم لطفا راهنمايي كنيد؟
    راستي يه چيزي راجع به مستر كارت فيزيكي در بخش iphone گفته بوديد فرقش با مجازي چيه؟
    چه جوري و از كجا ميشه تهيه كرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من با برنامه‌ای که گفتین هم امتحان کردم ولی‌ پاک نمی‌کنه اون فلدر رو و مینویسه windows can't read this file

مشکله من هم با سفید شدن ایکون‌ها هنوز حل نشده و نمیدونم چرا اینجوری می‌شه.عکسهایی که از قدیم داشتم اینجوری نمیشن ولی‌ عکس‌های جدیدی که می‌ریزم توش بعد یک بار خاموش روشن کردن دیگه تو مک باز نمیشن حتا open with رو هم که میزنم و با هر برنامه ای که تست می‌کنم مینویسه item is used by mac os x and can't be opened

در صورتی‌ که وقتی‌ همون عکسو با quick look باز می‌کنم نشون میده عکسو و معلوم می‌شه که عکس من آسیب ندیده ولی‌ انگار که پسوند عکس عوض شده باشه به نظر میاد. ولی‌ آخه من پسوندی رو عوض نکردم و همونjpg هستش چون حتا ویدئو‌ها و موزیک‌های من هم به این سر نوشت دچار میشن البته اینم بگم همون عکس یا فایل موسیقی که در مک درست نشون نمیده در ویندوز درست نشون میده و سالمه پس معلوم می‌شه فرمت هم تغییر نکرده
    و همین الان اتفاق دیگری افتاد.چند وقت پیش که یک دفعه پوشه‌ای از آهنگای من پاک شده که در جریان هستین و بعدا توسط برنامه در ویندوز بر گردوندمش ولی‌ فایل اصلی‌ که آسیب دیده بود هیچ وقت پاک نشد و این وسعت ۵۰ گیگابایت هم از فضای هارد اکسترنالم از بین رفت.همین الان کلیات محتویات یکی‌ دیگه از پوشه‌های من که توش نزدیک به ۲۰ گیگ ویدئو بود هم کلا ناپدید شد.و نمیدونم چی‌ کار کنم دوباره برم تو ویندوز ریکاوری کنم؟؟؟
    Last edited by vahid.tipic; 17-03-2010 at 22:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داش امید تست رو کامل انجام دادم
    جواب این بود: no trouble found
    نمیدونم این مورد میتونه اهمیت داشته باشه یا نه : تو مدت تست اصلن اون صدا نیومد
    با اجازتون یه عکس هم از دل و روده ی مک بوک دیدم که دقیقن این صدا از قسمت dvd rom میاد
    سلام دوست عزیز

من چند وقت پیش مشکلی‌ مشابه مشکل شما داشتم به این صورت که یه روز لپ تاپ رو پاهام بود و داشتم از روی دی وی دی رام فیلم پخش می‌کردم که بلافاصله صداهای عجیبو قریب میداد دستگاه که تعجب کردم.سریعاً از رو پاهام برداشتم و رو یه جای صاف و هموار گذاشتمش صدا درست شد ولی‌ دی وی دی رو که در اوردم دیدم کلی‌ خط انداخته روی سی‌دی به شکل دایره‌ای شکل از اون به بعد دیگه همیشه دستگاه رو روی یک میز و یه جای هموار میزارم و دیگه اون صدارو نشنیدم.بنا بر این فکر کنم مشکله شما هم کما بیش به همین قضیه مربوط بشه.

12. این کاربر از vahid.tipic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من چند وقت پیش مشکلی‌ مشابه مشکل شما داشتم به این صورت که یه روز لپ تاپ رو پاهام بود و داشتم از روی دی وی دی رام فیلم پخش می‌کردم که بلافاصله صداهای عجیبو قریب میداد دستگاه که تعجب کردم.سریعاً از رو پاهام برداشتم و رو یه جای صاف و هموار گذاشتمش صدا درست شد ولی‌ دی وی دی رو که در اوردم دیدم کلی‌ خط انداخته روی سی‌دی به شکل دایره‌ای شکل از اون به بعد دیگه همیشه دستگاه رو روی یک میز و یه جای هموار میزارم و دیگه اون صدارو نشنیدم.بنا بر این فکر کنم مشکله شما هم کما بیش به همین قضیه مربوط بشه.
    نه وحید جان اتفاقن من همیشه رو میز استفاده می کنم و این صدا هم عجیب و غریب و از سی دی گذاشتن نیست، یه صدای آرومیه مثل تیک ساعت که البته تقریبن هر سی ثانیه تیک می کنه .

14. این کاربر از amirarsalaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستان
    LCD لبتابم اون گوشش شکسته.
    میخواستم یک تعمیرگاه خوب توی شیراز معرفی کنید که بتونه یک جلد خوب روش سوار کنه
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •