سلام
من بالاخره اين دستگاه رو گرفتم . كارش حرف نداره!
ميخوام بدونم پورت HDMI اين دستگاه( Arc ( Audio Return Channel داره؟![]()
سلام
من بالاخره اين دستگاه رو گرفتم . كارش حرف نداره!
ميخوام بدونم پورت HDMI اين دستگاه( Arc ( Audio Return Channel داره؟![]()
سلام مشکل ----T صدا حل نشده دستگاه دیگه نیست با همه این امکانات و لی این مشکل نداشت باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد تايپيك رو كشيدم بالا
مي خواستم يه دونه از اين دستگاهها براي كسي بگيرم ، ميخواستم بدونم اين مشكل چيه ؟ آيا راه حلي براش هست .
با درود
بعضی از سخت افزارهای m890 قابلیت تبدیل به playon hd dvr رو داران البته با هزینه ... و باید مین بورد شما این قابلیت رو داشته باشه که این مورد توسط تکنیسین بررسی می شود در کل m890 یکی از بهترین سخت افزار های موجوده با چیپ 1283 هستش
می تونید با شماره قسمت فروشگاه هماهنگ کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by stb2xxx; 09-11-2011 at 22:16.
دوستان عزیز لطفا کمک کنید . من یک اچ دی پلیر ام 890 دارم. قبلا دو عد هارد ایکسترنال به اون وصل می کردم ضمن اینکه یک هارد 320 گیگ هم داخل ان نصب کرده ام . وبه خوبی کار می کرد اما الان چند روزی است که یو اس بی ها را شناسایی نمی کند یعنی در منوی ان به شکل خاکستری و غیر فعال نشان داده می شود و کلا هارد ها و فلشها را شناسایی نمی کند. و تاکنون 15 بار سعی در اپگرید ان با انواع روشهای اپدیت و انواع فریمورها کرده ام اما نتیجه ای نداشته یعنی اپگرید نمی شود.لطفا کمک کنید. با تشکر وسپاس
Last edited by akbarzv; 12-11-2011 at 18:05.
سلام دوستان کسی کد مخفی اچ تی پلیر m890 رو داره؟ممنون میشم
دوستان ایا نرم افزار پاک کننده clean برای مدیا پلیر m890 هست؟که بعد از پاک کردن حافظه دوباره بتونم دستگاه رو اپگرید کنم؟ متاسفانه هر کاری می کنم اپگرید نمی شه.
بالاخره تونستم مشکل صدا در ----T رو حل کنم ( بدون تعویض چیپست )![]()
دوستان بلاخره کسی نبود کمک کنه مشکل یو اس بی ها حل نشد اما یک مطلب جالب وقتی عدد 1250 را روی کنترل می زنم منوی فکتوری باز می شود و اطلاعات دقیق وکدها ظاهر می شود و کلمه فکتوری در سمت راست و بالای تلویزیون ظا هر می شود.لطفا اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)