تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 34 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 331

نام تاپيک: 2010 FIFA World Cup South Africa

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صحبت از سیستم پاسکاری شد .
    یکی از آرزوهای من اینه که سیستم پاسکاری رو طوری طراحی کنن که دقت پاس هر بازیکنی با بقیه متفاوت باشه. توی دنیای واقعی این هافبکها هستن که با پاسهای دقیق عامل موفقیت تیمشون میشن و درصد بالایی از بازی رو همین پاسها تشکیل میده .
    آخه چه معنی میده که دقت پاس همه بازیکنان یک جور باشه حالا طرف میخواد توی تیم چه میدونم گومبا کومبای ماداگاسکار باشه یا اینیستا باشه .
    متاسفانه توی فیفا و pes ریت دقت پاس فقط دکوریه . اگه شما این توانایی رو روی 1 هم قرار بدین بازم دقت پاس اصلا فرقی نمیکنه . اصلا این مساله سبب میشه توی منجیر مد و یا مستر لیگ گیمر رغبت نکنه کلی پول برای خرید هافبکهای برجسته دنیا بده چون میتونه با قیمت بسیار نازل یک هافبک معمولی بخره چون دقت پاس تمام بازیکنان یکیه .
    دیشب انصافا پاسهای دقیق ژاوی رو دیدین . اصلا همین پاسهای دقیق ژاوی بود که بارسا رو برنده میدون کرد .
    حالا نظر من اینه که باید دقت پاسها رو برای بازیکنان مختلف متفاوت طراحی کنن . البته این مساله تناقضی با کنترل بازیکن توسط گیمر نداره . نظر من اینه که برای پاسها یک رنج دقت میذاشتن که مثلا ماهرترین گیمر با حداکثر دقت و مهارت خودش بتونه دقیق ترین پاسها رو با بهترین پاسورهای دنیا بده از طرفی همون گیمر باز هم با بالاترین تمرکز و دقت خودش نتونه " همیشه " دقیق ترین پاسها رو با یک بازیکن معمولی بده .
    البته باید فاکتور موقعیت رو هم در نظر بگیرن مثلا در شرایطی که هیچ بازیکنی مزاحم نیست تقریبا 95 درصد بازیکنان بتونن پاسهای سالم به هم تیمیشون بدن . اما در شرایط سخت و در فضاهای فشرده فقط پاسهایی به مقصد برسه که اولا گیمری که بازیکن رو کنترل میکنه مهارت بالایی در دادن پاس داشته باشه و ثانیا بازیکن تحت کنترل گیمر یک بازیکن پاسور مثل اینیستا یا ژاوی یا خاویر زانتی و ..... ( البته با ریتهای مختلف ) باشه .
    این مساله دقیقا شامل دقت سانترها هم میشه .

نظر شما چیه ؟
    دوست عزيز حرف شما صحيح ولي در اين فوتبال به نظر من خوب كار شده چون من سانتري يا پاسي كه با ژاوي ميدم با بقيه خيلي فرق يا دقت در ضربات تمام كننده تورس يا كاد دادن به توپ بازم ژاوي فرق داره
    اما اينم قبول دارم خيلي بايد بيشتر از اينها روش كار كنند

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

منم این مورد پاسکاری رو شنیده بودم که تغییر کرده . راستی اون گزینه های مربوط به پاس و شوت و پاس تودر و سانتر که میشد بصورت دستی یا semi assistance قرارشون داد توی این نسخه هم وجود داره ؟
    اون جايي كه گفتي رو نميدونم ولي تنظيمات دسته مثل قبليه

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

خدایا ظهور این عزیز را به ما عطا بفرما

بابا چرا بازی نمیاد خسته شدیم ؟
    شايد اين جمعه نه جمعه ي بعدي بيايد شايد
    قند را توي دله همه آب كند شايد

2. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزيز حرف شما صحيح ولي در اين فوتبال به نظر من خوب كار شده چون من سانتري يا پاسي كه با ژاوي ميدم با بقيه خيلي فرق يا دقت در ضربات تمام كننده تورس يا كاد دادن به توپ بازم ژاوي فرق داره
    اما اينم قبول دارم خيلي بايد بيشتر از اينها روش كار كنند

اون جايي كه گفتي رو نميدونم ولي تنظيمات دسته مثل قبليه

به نظر میرسه شما زیاد وقت نمیکنی فیفا بازی کنی . ببین شما برو stat یا همون توانایی accuracy pass مربوط به یک بازیکن مثلا همین ژاوی رو تغییر بده اصلا هیچ فرقی در دقت پاس اون بازیکن نمیبینی . اصلا شما این گزینه رو که مربوط به دقت پاس میشه رو روی عدد یک قرار بده بازم میبینی دقت پاسش فرقی نمیکنه .
    ما سه تا گزینه برای پاس دادن داریم ( البته در مورد شوت و پاس تودر و سانتر هم این سه گزینه وجود داره )
    گزینه اول که بصورت پیش فرضه گزینه assistance هستش که توی این حالت پاسها اتوماتیک با دقت بسیار بالایی به یار خودی میرسه حتی اگه پاسی که شما میدی خیلی دقیق نباشه ( خطا پاس اشتباه تا یک زاویه مشخصی در نظر گرفته نمیشه )
    گزینه دوم semi assistance یا نیمه اتوماتیک . این حالت بین وضعیت assistance و manual هستش .
    و گزینه سوم manual یا همون حالت دستی . در این وضعیت گیمر حتما باید پاسها رو دقیق بده وگرنه پاس به بازیکن مورد نظر نمیرسه .

این سه حالت برای تمام بازیکنان یکیه و این زیاد جالب نیست ( توی پست قبل دلیلشو گفتم ) .

این سه وضعیت توی نسخه کنسولی وجود داره . توی نسخه pc فقط پاسهای تودر رو میشه روی یکی از این سه وضعیت تنظیم کرد .

......

در مجموع روی این بازی خیلی کار شده و براش خیلی زحمت کشیدن و من واقعا از این بازی لذت میبرم . اما با بازی واقعی خیلی فاصله داره فقط کافیه یک بازی 90 دقیقه ای رو با دقت و تمرکز ( نه به قصد سرگرمی ) توی تلویزیون تماشا کنی بعد متوجه میشی بازیهای فوتبالی که ساخته میشه چقدر با بازی واقعی متفاوته . بیشترین تفاوت در ریل لایف و بازی کامپیوتری , توی هوش مصنوعی بازیه .
    Last edited by 4039; 11-04-2010 at 16:32.

4. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

1

سلام

دیدم... گویا مشکل چیپ ها رو بر طرف کردن.... اون power bar رو برای پاس چرا برداشتن آخه؟!؟!!! ولی مثه اینکه سیستم پاس دهی خوبه که اکثرا نمره ی بالایی داده بودن... نمیدونم والا

چنتایی گفته بودن هوش مصنوعی خوب شده که باز جای امیدواری هست.

بازی که دستم برسه حتما یه نقدی مثه فیفا 10 میزارم انشا الله

ولی امتیاز هایی که اکثرا داده بودن همون 9 بود که خیلی خوبه.... ولی من هر چی زودتر می خوام این سیستم جدید پنالتیش رو ببینم چیکار کردن.
    سلام؛

سیستم پنالتی اینجوری شده که شما به علاوه اینکه باید جهت دقیق و قدرت مناسبی داشته باشین، باید اعتماد به نفس هم داشته باشین که میتونین اون رو در نوار روحیه یا Composure در قسمت پایین پاور بار ببینید. اگر اون مستطیل کوچکی که توی نوار روحیه مشاهده می کنید در هنگام ضربه شما توی قسمت سبز یا نارنجی باشه، بازیکن شما ضربه ای با دقت بالا رو میزنه، اما اگر اون مستطیل در ناحیه قرمز باشه امکان داره بازیکن سُر بخوره، غرب رو بگیره شرق بزنه یا مثلا توپو بفرسته وسط تماشاگرا. هر بازیکنی هم طول ناحیه سبز نوار روحیش نسبت به بازیکنان دیگر متفاوته، ملاک اون هم مقدار توانایی پنالتی زدن اون بازیکن هست.

Last edited by MHSou; 11-04-2010 at 16:51. دليل: 4FUN!!!

6. 5 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

یعنی رسما واسه PC نمیاد
    قول میدم اگه پر فروش بشه واسه PC هم میاد
    و اگه خیلی کم فروش بشه مجبور هستند که واسه PC هم بدن ببینن فروش رفت؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

یعنی رسما واسه PC نمیاد
    قول میدم اگه پر فروش بشه واسه PC هم میاد
    و اگه خیلی کم فروش بشه مجبور هستند که واسه PC هم بدن ببینن فروش رفت؟
    سلام؛

دوست عزیز این تصمیم شرکت EA بوده نه تیم سازنده، به خاطر همین احتمال عرضه این بازی به روی PC کاملا صفر هست. اما خبر خوش برای همه این که عده ای از سازندگان پچ ها قصد دارن با جمع شده کنار هم و ادیت فیفا 10، یک بازی جام جهانی 2010 برای PC بسازن که شامل 154 تیم ملی هم میشه.

9. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر میرسه شما زیاد وقت نمیکنی فیفا بازی کنی . ببین شما برو stat یا همون توانایی accuracy pass مربوط به یک بازیکن مثلا همین ژاوی رو تغییر بده اصلا هیچ فرقی در دقت پاس اون بازیکن نمیبینی . اصلا شما این گزینه رو که مربوط به دقت پاس میشه رو روی عدد یک قرار بده بازم میبینی دقت پاسش فرقی نمیکنه .
    ما سه تا گزینه برای پاس دادن داریم ( البته در مورد شوت و پاس تودر و سانتر هم این سه گزینه وجود داره )
    گزینه اول که بصورت پیش فرضه گزینه assistance هستش که توی این حالت پاسها اتوماتیک با دقت بسیار بالایی به یار خودی میرسه حتی اگه پاسی که شما میدی خیلی دقیق نباشه ( خطا پاس اشتباه تا یک زاویه مشخصی در نظر گرفته نمیشه )
    گزینه دوم semi assistance یا نیمه اتوماتیک . این حالت بین وضعیت assistance و manual هستش .
    و گزینه سوم manual یا همون حالت دستی . در این وضعیت گیمر حتما باید پاسها رو دقیق بده وگرنه پاس به بازیکن مورد نظر نمیرسه .

این سه حالت برای تمام بازیکنان یکیه و این زیاد جالب نیست ( توی پست قبل دلیلشو گفتم ) .

این سه وضعیت توی نسخه کنسولی وجود داره . توی نسخه pc فقط پاسهای تودر رو میشه روی یکی از این سه وضعیت تنظیم کرد .

......

در مجموع روی این بازی خیلی کار شده و براش خیلی زحمت کشیدن و من واقعا از این بازی لذت میبرم . اما با بازی واقعی خیلی فاصله داره فقط کافیه یک بازی 90 دقیقه ای رو با دقت و تمرکز ( نه به قصد سرگرمی ) توی تلویزیون تماشا کنی بعد متوجه میشی بازیهای فوتبالی که ساخته میشه چقدر با بازی واقعی متفاوته . بیشترین تفاوت در ریل لایف و بازی کامپیوتری , توی هوش مصنوعی بازیه .
    نه من كه نمي گم اين بازي كاملا با واقعيت يكيه اما ميگم نسبت به نسخه قبل پيشرفت داشته
    البته ميدونيد اينها ميتونند خوب بسازند ولي اينكار رو ميكنند كه نسخه هاي بعد كم كم به واقعيت نزديكترش كنن
    نظر شما هم كاملا مورد احترامه چون خودم با اون قسمت هاي كه گفتيد كار نكرده بودم ميدونم حتما يك چيزي رو ميونيد كه ميگيد
    الته بازم ميگم من منتقد خوبي براي فوتبال نيستم

11. 3 کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    اگه كسي دموي بازي رو به غير از دوست خوبمون بازي كرده يه خورده توضيح بده؟نسبت به فيفا10 چه پيشرفت هايي داشته؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    اگه كسي دموي بازي رو به غير از دوست خوبمون بازي كرده يه خورده توضيح بده؟نسبت به فيفا10 چه پيشرفت هايي داشته؟
    توی سایت بازی سنتر خیلیها بازی کردن اما متاسفانه خیلی از کاربران میگن گیم پلی بازی از اون حالت شناوریش خارج شده و بازی خشک شده میگن چیزی بین pes و فیفا 10 شده . امیدوارم توی نسخه اصلی اینجوری نباشه .
    البته چون این نسخه رو نیروی اصلی سازنده بازی مدیریت نکردن طبیعیه که به زیبایی نسخه 10 نباشه مطمئنا نسخه 11 بازی بسیار بهتر از این نسخه و حتی نسخه 10 خواهد بود .
    Last edited by 4039; 14-04-2010 at 21:52.

14. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

کسانی که دموی اینو بازی کردن : سبکش با سبک fifa 10 فرق داره (360) ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسانی که دموی اینو بازی کردن : سبکش با سبک fifa 10 فرق داره (360) ؟؟؟
    به نظر من كه خيلي بهتر شده چون بازي بازم به صورت گروهي و خيلي دقيق رفته
    به نظر من

17. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •