صحبت از سیستم پاسکاری شد .
یکی از آرزوهای من اینه که سیستم پاسکاری رو طوری طراحی کنن که دقت پاس هر بازیکنی با بقیه متفاوت باشه. توی دنیای واقعی این هافبکها هستن که با پاسهای دقیق عامل موفقیت تیمشون میشن و درصد بالایی از بازی رو همین پاسها تشکیل میده .
آخه چه معنی میده که دقت پاس همه بازیکنان یک جور باشه حالا طرف میخواد توی تیم چه میدونم گومبا کومبای ماداگاسکار باشه یا اینیستا باشه .
متاسفانه توی فیفا و pes ریت دقت پاس فقط دکوریه . اگه شما این توانایی رو روی 1 هم قرار بدین بازم دقت پاس اصلا فرقی نمیکنه . اصلا این مساله سبب میشه توی منجیر مد و یا مستر لیگ گیمر رغبت نکنه کلی پول برای خرید هافبکهای برجسته دنیا بده چون میتونه با قیمت بسیار نازل یک هافبک معمولی بخره چون دقت پاس تمام بازیکنان یکیه .
دیشب انصافا پاسهای دقیق ژاوی رو دیدین . اصلا همین پاسهای دقیق ژاوی بود که بارسا رو برنده میدون کرد .
حالا نظر من اینه که باید دقت پاسها رو برای بازیکنان مختلف متفاوت طراحی کنن . البته این مساله تناقضی با کنترل بازیکن توسط گیمر نداره . نظر من اینه که برای پاسها یک رنج دقت میذاشتن که مثلا ماهرترین گیمر با حداکثر دقت و مهارت خودش بتونه دقیق ترین پاسها رو با بهترین پاسورهای دنیا بده از طرفی همون گیمر باز هم با بالاترین تمرکز و دقت خودش نتونه " همیشه " دقیق ترین پاسها رو با یک بازیکن معمولی بده .
البته باید فاکتور موقعیت رو هم در نظر بگیرن مثلا در شرایطی که هیچ بازیکنی مزاحم نیست تقریبا 95 درصد بازیکنان بتونن پاسهای سالم به هم تیمیشون بدن . اما در شرایط سخت و در فضاهای فشرده فقط پاسهایی به مقصد برسه که اولا گیمری که بازیکن رو کنترل میکنه مهارت بالایی در دادن پاس داشته باشه و ثانیا بازیکن تحت کنترل گیمر یک بازیکن پاسور مثل اینیستا یا ژاوی یا خاویر زانتی و ..... ( البته با ریتهای مختلف ) باشه .
این مساله دقیقا شامل دقت سانترها هم میشه .
نظر شما چیه ؟
دوست عزيز حرف شما صحيح ولي در اين فوتبال به نظر من خوب كار شده چون من سانتري يا پاسي كه با ژاوي ميدم با بقيه خيلي فرق يا دقت در ضربات تمام كننده تورس يا كاد دادن به توپ بازم ژاوي فرق داره
اما اينم قبول دارم خيلي بايد بيشتر از اينها روش كار كنند
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
منم این مورد پاسکاری رو شنیده بودم که تغییر کرده . راستی اون گزینه های مربوط به پاس و شوت و پاس تودر و سانتر که میشد بصورت دستی یا semi assistance قرارشون داد توی این نسخه هم وجود داره ؟
اون جايي كه گفتي رو نميدونم ولي تنظيمات دسته مثل قبليه
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
خدایا ظهور این عزیز را به ما عطا بفرما
بابا چرا بازی نمیاد خسته شدیم ؟.gif)
شايد اين جمعه نه جمعه ي بعدي بيايد شايد
قند را توي دله همه آب كند شايد