سلام به همه دوستان .
ميخواستم بدونم رو اين مدل ميشه ويندوز ويستا نصب كرد؟ رو مدل cor i5 چطور؟
man az modele cor i5 1564 kheili khosham omade.vali shenidam ke dige tolid nemishe.haghighat dare?
سلام به همه دوستان .
ميخواستم بدونم رو اين مدل ميشه ويندوز ويستا نصب كرد؟ رو مدل cor i5 چطور؟
man az modele cor i5 1564 kheili khosham omade.vali shenidam ke dige tolid nemishe.haghighat dare?
سلام.بله دوست عزعز vista هم نصب ميشه من 1مدت ويستا داشتم اما performance و نمرات عملكرد دستگاه تو ويستا نسبت به 7 خبلي پايينتره.
راجب سوال ديگه بايد بگم كه درسته ديگه توليد نميشه
قابل توجه تمام دوستان و عزیزان
بنده الان 1 هفته هست که دارمش هیچ مشکلی هم نداره
دو تاشو از بانه دونه ای 750 تومان باگارانتی معتبر خریدم
ویندوز 7 نصبه روش و آپدیت هم شده کامل هم کرک شده ، فقط مودم اکسترنالو نشناخت که درایورشو گرفتم نصبیدمش.
با هیچ نرم افزاری هم مشکل نداره ، البته هنوز روش بازی نریختم ، چون با سیستم خونگیم بازی میکنم. حتما برای نصب GTA IV هم روش خاصی ارزه شده که من دنبالش نرفتم ولی بچه ها نصب کردن رو 7
در مورد pdf مگه با آکروبات ریدر اجرا نمیشه؟ من که مشکلی نداشتم تا حالا!
یه سوال: قضیه کارت گرافیک چیه که آپ تو 1970 مگابایته؟ یعنی خودش برای بازی میره بالا؟
من دیدم 512 هستش گفتم بهش رهم کنم چیزی نصب نکنم (فقط شطرنج بازی میکردم) اگه داغ نمیکنه بترکونمش از بازی!
سوال2: CPU قابل ارتقاء هست؟ مثلا i7 بزاریم در راه خدا!
از تمام دوستانی که جوابمو میدن پیشاپیش کمال تشکر سلام میرسونه!
بقیه دوستان هم اگه نخریدن بسم الله ، اگه خواستین آدرسشو تو بانه بدم برین حال کنین!
1-دوست عزیز وقتی به مموری بیشتر نیاز داره با رم شیر میشه
2-سیپیو قابل ارتقا نیست و تنها چیزی که میتونید ارتقا بدید رم هست با هارد.
agha adreso bede bacheha estefade konnand
دل 1464 هم وارد ایران شد :
خیلی ردیفهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اگه یکی product key ویندوز 7 professional داره بذاره
مدتيه كه دنبال خريد لپتاپ دل هستم و چندين بار به پايتخت و بازار رضا و دليران و زيگورات و .. رفتم.
سخنم با كسانيه كه قراره 1564 بخرن (من جمله خود من كه قرار بود بخرم ) .
دوستان توجه كنيد كه از چند تعميركاري كه در اين پاساژ ها بودند من سوال كردم. تمام اونها در مارك دل ؛ سري latitude را تاييد ميكردن به عنوان مدلي كه داراي كمترين خرابيه. براي حصول اطمينان از حرف اونها ؛سرچي در اينترنت كردم و به نتايج زير رسيدم.
قضاوت با خود شما
دوستاني كه اين لپتاپ را خريدن و 2-3 ماهيه كه باهاش كار ميكنن ؛لطفا ما را هم مطلع كنن كه آيا به مشكل خوردن يا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشكرم.
سلام من می خوام 1564 بگیرم تاپیک رو خوندم ولی هنوز چندتا سوال دارم:
1- این مشکل pdf رو میشه بگید دقیقاً چیه مشکل؟
2- این که نمیشه XP رو درست حسابی روش نصب کرد مشکل بزرگیه ولی میشه یه کاریش کرد. می خواستم ببینم فقط با Xp مشکل داره یا ممکنه بعضی از نرم افزارهایی که روی لپ تاپ های دیگه تو سون جواب میدن تو 1564 جواب ندن؟
3- باتری 9 سل این مدل تو ایران هست و اگه هست چقدر تفاوت قیمت با 6 سل داره؟
سلام
من قبل عید 1564 خریدم
کانفیگ بالایی داره و فوق العاده ست
اما تو نصب درایور خیلی دچار مشکل شدم
اول تو نصب بلوتوث که آخر سر تونستم نصب کنم اما الان باز یکی از دیوایسهای بلوتوث دچار مشکل شده
bluetooth peripheral device
درایور رو دوباره نصب کردم اما باز درست نشد
یه مشکل دیگه pci simple communication controller هست که هرچی تو سایت دل گشتم به جایی نرسیدم
و مسکل بعدی هم تو راه انداختن وبکم پیش اومده
اگر کمکی می تونید بکنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)