به نظر من این فرصت استثنائی رو ازدست نده...
هر طوری که شده بخر...
انجا بخش خرید کارت گرافیک و مانیتور هست...بچه ها يك فلش 8G و 2G خوب و ارزون معرفي كنيد.
در بخش خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات سوال بفرمایید..
به نظر من این فرصت استثنائی رو ازدست نده...
هر طوری که شده بخر...
انجا بخش خرید کارت گرافیک و مانیتور هست...بچه ها يك فلش 8G و 2G خوب و ارزون معرفي كنيد.
در بخش خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات سوال بفرمایید..
اولندش من زیاد از قیمتهای فعلی خبر ندارم و گفتم که پیمان جون خودشون اهل فن هستند و بهترین قیمت رو میدن مطمن باشید
دوما دوست عزیز شما زیاد تو باغ نیستی و ظاهرا به فکر خرید حافظه فلش و لوازم دیگه ای هستید .
پیمان جون این عکس رو با N97 برای شما گرفتم تا نگاه کارشناسانه کنید !
حالا بیا یه جواب منطقی بده !!!!( من دست برنمیدارم از این مسئله
)
![]()
Last edited by sina-star; 20-02-2010 at 14:07.
خوب پيمان جون چرا جواب نمي دن.
در مورد تو باغ نبودنم هم بگم من هر روز به تاپيك سر مي زنم ولي شما يك جواب درست نمي دي
سینا جان عینا روی پاور من هم همینارو نوشته ولی اصلا دلیل نمیشه که پاور من هم 890 وات باشه.
در مورد قیمت کارت هم من ترجیح میدم که نظر ندم و بهتره که هم شما و هم اون دوست دیگمون از بازار یک قیمت بگیرید و با هم توافق کنید.چون توی بازار با قیمت پایین میخرن و با قیمت بالا میفروشن و نه شما و نه دوستمون هیچ کدوم به قیمت مورد نظرتون نمیرسید پس بهتر شما یک قیمتی بین اینی رو که از بازار گرفتید رو با هم توافق کنید.
با سلام
ای بابا اصلا باورم نمیشه !!! پس آخه چطور شده پاور شما 2 تا PCI کمتر داره یا پاور من بیشتر داره ؟!!! ای باباآقا من تسلیم شدم
راستی پیمان جون شما که بیشتر در جریان هستید عزیزم کاش قیمت میدادید !!!
من طبق حرفهای گدشته که شما به من پیشنهادات قیمت داده بودین 140 تومن میگم !![]()
گرون
زيادي گرون
براي يك كارت دست دوم پول دور ريختن
نه آقا ما دوتا معاملمون نخواهد شد
سلام
سینا جان قیمت کارت شما (force3d 4870 512) در بازار تهران 180 هست.
140 زیاده ولی 120 منصفانست برای دست دومش
بله من هم با امین جان موافقم.
سینای عزیز اگر خاطرت باشه من بهتون توی تاپیک قبلی گفتم که اگر برید بازار و یک فروشنده خیلی خیلی منصف پیدا کنید که بعید میدونم ازتون 140 بر میداره.و راستش من برند کارتتون رو هم نمیدونستم.
ای بابا حالا چرا همتون یدفعه با توپ و تانک حمله کردین !!( بابا من رو حساب پست های قبلی گفتم ! )
باشه 120 هم میدم ولی یک تومن کمتر نمیدم !!! بابا 320 تومن داده بیدم آخه !!
ولی خیلی تمیزه ها ، تمام متعلقاتش هنوز آکبندشون باز نشده و خود کارت هم پیچ نخورده !
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
امین جان تو بازار تهران الان 4870x2 آکبندش هست ؟ برند XFX یا SapphiRe ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)