JUST PERSPOLIS
REAL.MADRID
JUVENTUS
CHELSEA
JUST PERSPOLIS
REAL.MADRID
JUVENTUS
CHELSEA
با سلام
چیزه ...
مثل اینکه این خلط مبحث گریبان مربی مون (کمالوند) روهم گرفت.
ما ادعای پر هوادار ترین ( اونایی که به ورزشگاه میان) رو داریم نه پر طرفدارترن رو !
خوب معلوم بود که استقلال و پرسپلیس میبرند .
الام ماشالا دست هر کودک بالای 5 سال یه موبایله و همشون هم بدون اینکه بدونن اصلا فوتبال چیه یا طرفدار استقلالن یا پیروزی .
به هر حال من دیشب 3 تا پیامک در ساعات مختلف فرستادم که هیچ کدوم نرسید !!!
و من در هر صورت به داشتن تیم درجه 1 ایران افتخر می کنم هر چند عادل جان !! بخواد با قطع کردن ارتباط حین اینکه کمالوند داشت حرف می زد ما رو خراب کنه .
قربونتون
دعا کنین . فردا هم امتحان دارم![]()
لطفا در انجمن فارسی تایپ کنید
قوانین رو با دقت مطالعه نمایید !
فارسی نوشتن در انجمن یک شرط هستش
قربون آدم چیز فهم
اون زمانی هم که مسابقه ی پر شور ترین تماشاچیا بود من خودم با این که استقلال هم توی گزینه ها بود به تراکتور رای دادم چون خدایش پرشور تر بودن
ولی این دلیل نمی شه که بخوان بگن طرفداراشون بیشتره
Last edited by ShayaN3K; 19-01-2010 at 19:02.
من چند هفته پشت سر هم میخواستم به نود اس ام اس بدم که نمیرفت
اعصابم خورد شد دیگه اس ام اس ندادم تا دیشب
که اس ام اسم شانسی رفت ولی مال برادرم نرفت خونمون هم اهوازه
آقا چرا بحث الکی میکنید
30 40 ساله این استقلال و پرسپولیس رو به زور به خورد مردم دادن تلویزیون رو روشن میکنی سرخ آبی
روزنامه میخونی سرخ آبی
تو سایت میری سرخ آبی بایدم نتیجه نظر سنجی این باشه
افتخارم میکنند که تو کل لیگ 2 تا ورزشگاه پر از تماشاچیه در حالی که 7 تا ورزشگاه خالییه
عادل خائن
آواره گردی
مسیج مارو دریافت نکردی
کردی تقلب از اول ... آه و واویلا
پرسپولیس را کردی اول ... آه و واویلا
دیشب حق تراکتور خورده نشد،به همه تیما ی غیر سرخ آبی توهین شد،اینا فکر میکنن که در کل جمعیتشون چند نفره که دارن به همه زور میگن،خدا رحمت کنه شهریار رو با اون شعر معروفش،
شاهین بوشهرم به اندازه ی تماشاگراش رأی نیاورد،واقعا مضحکه،
اگه امثال ابومسلم سرشون بریده بشه،عیبی نداره ولی امان که کسی نگه بالا چش این دو تا تیم ابرو هست،
چطور چند وقت پیش استقلال تو صدر بود الان یهویی پیروزی شد،یعنی استقلال و پیروزی هم به همین اندازه اختلاف دارن،من که فکر نمیکنم،تقلب از این واضح تر...
جمعه معلوم میشه که خیانت به رأی مردم یعنی چی،چششاشون رو باز کنن و ببینن،با خفه کردن میکروفن تماشاگر تراکتور ،بلوکه کردن گزینه ی 3 که اصل مسأله عوض نمیشه...
خدا به داد عادل بیچاره برسه!
بیاو درستش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)