این هم توضیحات تصویری اگه باز هم مشکلی بود اگه تونستم راهنمایی میکنم.
1
2
3
4
![]()
این هم توضیحات تصویری اگه باز هم مشکلی بود اگه تونستم راهنمایی میکنم.
1
2
3
4
![]()
Last edited by actros 1843; 28-12-2010 at 18:33.
به نام خدا
سلام دوست عزيز
1.من اپرارو نصب كردم اما پيداش نمي كنم اجرا كنم توي فهرستم نيومده رم هم روي گوشيم نذاشتم هنوز از كجا اجراش كنم ؟
2.اپرا شروع كردني يه كد مي خواد كدشو از كجا بيارم ؟
3.آيا ميشه ظرفيت اس ام اس رو زياد كرد رو گوشي يا همون 400 - 500 تاس ؟
4.ميشه اس ام اسارو منتقل كرده به كارت حافظه ؟
5.توي نرم افزار پي سي سوئيت قسمت بك آپ و ري استور اصلي برا من هميشه خاموشه حتي وقتي گوشيم توسط پي سي سوئيت شناخته شده !!! چي كار كنم روشن بشه و ازش استفاده كنم ؟
6.چطوري مي تونم بدون پي سي سوئيت بعنوان درايو رم گوشي رو بالا بيارم تا سريعتر كپي كنه ؟
7.توي اپرا وقتي اجراش مي كنم بزور با نصب مجدد ! كلمات فارسي بصورت حروف جدا از هم نمايش داده ميشه كاري ميشه انجام داد درست بشه ؟
پر سوالي كردم محبت مي كنيد اگه پاسخ بديد![]()
Last edited by daneshniya; 02-01-2011 at 18:44.
سلام
چطوری میتونم بازیهای این گوشی رو رجیستر کنم نا کامل بشه بازیشون کرد؟
ازم کد میخوان
سلام دوستان من امروز يدونه از اين گوشي ها گرفتم دست دوم...قشنگ ميشه جا ياكبند فروخت يك نقطه روش نيست..درحده....80 بدون گارانتي.
توش 4تا قاب بود يكشو خوودش گرفته بود كيف وهنسفريو شارژر...كابل usb نداشت گفت فابريك نداره...
بعد روي جعبش نوشته o2 ولي هيچ موردي نداره......حالا چي خوب گرفتم يا نه اين o2 مشكلي نداره؟
دوستدار شما ياشار
این که روش نداره دروغ بر میدارن واسه من که داشتكابل usb نداشت گفت فابريك نداره...
متوجه نشدم o2 دیگه چیه؟؟؟بعد روي جعبش نوشته o2 ولي هيچ موردي نداره......حالا چي خوب گرفتم يا نه اين o2 مشكلي نداره؟
اه پسره گفت من خريدم نداشت......پس اون فروشنده اوليه برداشتهاین که روش نداره دروغ بر میدارن واسه من که داشت![]()
.......همه ميخوان سرهمو كلاه بزارن
چه وضعشه.
o2 نوشته خودمم نميدونم ولي همه چيزش مثل بدون o2متوجه نشدم o2 دیگه چیه؟؟؟هست..كسي نميدونه اين o2 چيه؟؟؟
حالا اينو ولش كنيد خوب گرفتم......گوشي با اك مو نميزنه؟؟؟؟؟قيمت نوش چنده؟
دوستدار شما ياشار
واسه شما خوبه بعضی ها هندزفری سی دی هم نداره.اه پسره گفت من خريدم نداشت......پس اون فروشنده اوليه برداشته.......همه ميخوان سرهمو كلاه بزارنچه وضعشه.
من دو ماه پیش خریدم 115قيمت نوش چنده؟![]()
دوستان یه مشکل برام پیش اومده وقتی تو تنظیمات تنظیم میکنم که بلوتوث بره توی رم بعد از چند روز خود به خود تنظیماتش به حالت اول بر میگرده و بلوتوث هام مبره تو حافظه گوشیم و دوبار باید تنظیم کنم.
کمک کنید![]()
کسی نیست به این سوال ما جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه مشکل برام پیش اومده وقتی تو تنظیمات تنظیم میکنم که بلوتوث بره توی رم بعد از چند روز خود به خود تنظیماتش به حالت اول بر میگرده و بلوتوث هام مبره تو حافظه گوشیم و دوبار باید تنظیم کنم.
کمک کنید
سلام
توی این گوشی نمیشه Message ها رو به Memory Card منتقل کرد؟
گوشی من همش میگه فضای Message پر شده باید خالی کنی.
چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)