تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 45 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

من هر کاری میکنم نمیاد یعنی دکمه menuو دکمه menu که سمت راست lcd روی خود lcd است فشار دهم با هم بعد یه صفحه میاد که باید اونجا کد 0000بدیم اما برای من هیچ صفحه ای باز نمیشه تا کد بدم؟چیکار کنم
    باید همزمان 7.8 ثانیه نگه داری بعد میاد.انقدر نگه دار تا بیاد.

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

من همین ----- هم دارم از اکونت cccam استفاده میکنم که 90%کانالهای کارتی به ویژه کانالهای hd را باز میکنه.ولیدر این ----- روی کانالهای hd فقط صداش میاد چون ----- hd نیست.

اگه خیلی مشتاقی این چندتا کانال محدود HD رو ببینی پس باید همون ریسیور HD که میگفتی بگیری.

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

من هر کاری میکنم نمیاد یعنی دکمه menuو دکمه menu که سمت راست lcd روی خود lcd است فشار دهم با هم بعد یه صفحه میاد که باید اونجا کد 0000بدیم اما برای من هیچ صفحه ای باز نمیشه تا کد بدم؟چیکار کنم

من همین الان رفتم امتحان کردم و راحت واسم اومدش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من همین الان رفتم امتحان کردم و راحت واسم اومدش

من بازم امتحان کردم نشد لطفا دوستان وقتی صفحه ای برای وارد کردن کد میاد یه عکس بگیرید بزارید خیلی ممنون میشم من هر کاری میکنم نمیشه.با حتمال زیاد دستگاه من چون 20 روز خریدم فریمورش جدید و این گزینه را تعویض کردن.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

من بازم امتحان کردم نشد لطفا دوستان وقتی صفحه ای برای وارد کردن کد میاد یه عکس بگیرید بزارید خیلی ممنون میشم من هر کاری میکنم نمیشه.با حتمال زیاد دستگاه من چون 20 روز خریدم فریمورش جدید و این گزینه را تعویض کردن.

من طبق گفته ی دوستمون هر دو کلید منو رو گرفتم تا پیغام رمز ورود که جای عددهاش ستاره بود روی صفحه اومدش و من همشو 0 زدم و وارد شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من طبق گفته ی دوستمون هر دو کلید منو رو گرفتم تا پیغام رمز ورود که جای عددهاش ستاره بود روی صفحه اومدش و من همشو 0 زدم و وارد شد
    منظور شما از دو دکمه منو یک دکمه که بر روی کنترل و دکمه ی دیگر بر روی lcd است نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

13

منظور شما از دو دکمه منو یک دکمه که بر روی کنترل و دکمه ی دیگر بر روی lcd است نه؟

اره شما برو نزدیک تی وی با یه دستت منو ی کنترل رو بگیر و با اون دستت همزمان منوی کنار خود ال سی دی رو تا چند ثانیه نگهداری صفحه ی وارد کردن رمز میادش

دوستان حالا این منوی مخفی به چه دردی میخوره تنظیمات خاصی میشه روش انجام داد یا نه ؟

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

اره شما برو نزدیک تی وی با یه دستت منو ی کنترل رو بگیر و با اون دستت همزمان منوی کنار خود ال سی دی رو تا چند ثانیه نگهداری صفحه ی وارد کردن رمز میادش

دوستان حالا این منوی مخفی به چه دردی میخوره تنظیمات خاصی میشه روش انجام داد یا نه ؟

نه بابا به کاری نمیاد مثلا شما میتونی پورت USB رو از این منو کلا خاموش کنی تا دیگه کار نکنه یا هر پورت دیگه ای رو یا اینکه میتونی منو های TV رو به منو های مدل LH900 تبدیل کنی و یا کانال های پاک شده رو ریکاوری کنی و یه سری از این جور کارها که هیچکدوم به کار نمیاد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه بابا به کاری نمیاد مثلا شما میتونی پورت USB رو از این منو کلا خاموش کنی تا دیگه کار نکنه یا هر پورت دیگه ای رو یا اینکه میتونی منو های TV رو به منو های مدل LH900 تبدیل کنی و یا کانال های پاک شده رو ریکاوری کنی و یه سری از این جور کارها که هیچکدوم به کار نمیاد.
    برای من منو مخفی باز نمیشه با احتمال 100% نرم افزار جدید براش اومده که تو این نرم ا فزار رمزش عوض کردن اینم باید بگم پشت دستگاه من تاریخ تولید خورده 2010 ماه اول .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

14

برای من منو مخفی باز نمیشه با احتمال 100% نرم افزار جدید براش اومده که تو این نرم ا فزار رمزش عوض کردن اینم باید بگم پشت دستگاه من تاریخ تولید خورده 2010 ماه اول .

واسه من دسامبر 2009 هستش

شما چند اینچ گرفتی ؟ قیمتش ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واسه من دسامبر 2009 هستش

شما چند اینچ گرفتی ؟ قیمتش ؟
    42اینچ بدون سینمای خانگی 1,350,000در جشنواره نوروزی خریدم با سینمای خانگی 1,690,000که قیمت سینمای خانگی 380هزار تومان برای فروش بود و نمایندگی گفت ما از تهران 340 میخریم واز شماهم به این قیمت میخریم وگفت 1 هفته هم زمان دارید اگر کسی از ما بیشتر خرید میتوانید بیاید سینما را تحویل بگیرید .می خواستم sl800 بخرم که نمایندگی گفت مشکل در گرفتن با انتن داشت که از بازار جمع کردن.lh700هم گفت که اصلا کیفیت تصویرش به اندازه lh500 نیست.
    Last edited by jabarsink2000; 08-04-2010 at 20:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •