سلام
چند روزی به اینترنت دسترسی نداشتم و با عرض معذرت بابت تاخیر در جواب
مشکل تله تکست و شبکه با اپدیت فیرم ویر حل میشود
اگر هنوز از طرف سامسونگ برای اپدیت نیامده اند میتوانید در سایت زیر اپدیت مناسب را پیدا کرده و از طریق USB اپدیت کنید . اگر مدل تلویزیون LA32B650T1R نیست باز هم در همین سایت اپدیت مناسب برای سایر مدلها وجود دارد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همه دوستان بالاخره پس از حدود یک هفته بد قولی شخصی که قرار بود برای تنظیم بخش شبکه وتله تکس از طرف شرکت بیاد (البته خود شرکت بی تقصیر بود)روز جمعه آخر بهمن تشریف آوردند که به ظاهرا به دلیل تازه وارد بودن یک کمی طول کشید و با تلفن و مشورت همکاراش بخش شبکه رو راه انداخت البته تله تکست رو با یه یو اس بی ظرف ده ثانیه ردیف کرد خلاصه همونطور که قبلا دوستان واساتید راهنمایی هایی کرده بودند طرف تو منوی مخفی رفت و چندین گزینه رو تغییر داد اما نکته قابل توجه این که طرف یکه لپ تاب با خودش داشت که تنظیم و راه اندازی ارتباط مابین شبکه وال سی دی رو با اون انجام داد و با وجود پیشنهادم به سراغ کامپیوتر من نرفت ومن هم به گمان اینکه همه چیز ردیفه ومهم درست شدن آدرس مک بوده که حل شده سخت نگرفتم وطرف رفت فقط چیزی که ازش پرسیدم درمورد کابلی بود که تو دستش بود اونجا تازه متوجه شدم کابلی cat6 که من واسه خودم درست کردم و سوکت زدم از نوع استاندارد نوع A بوده ولی واسه اون کابل کروس استاندارد نوع B بود که فردای اون روز سوکت کابلم رو تغیر دادم وهمون مدلی درست کردم اما متاسفانه باز هم نتونستم این دوتا رو به هم بشناسونم عددهایی که اون آقا تو تنظیمات شبکه ال سی دی ثبت کرده به این قراره:
(مک آدرس192.168.1.15 ماسک زیرشبکه255.255.255.0 دروازه ورودی192.168.1.1 رور DNS0.0.0.0 )
من تلاش کردم تا تنظیمات لن کامپیوترم روبا همین اعداد تعریف کنم ولی بی تاثیر بود وباز نرم افزار نصب شده سامسونگ چیزی رو شناسایی نکرد البته تو بخش تنظیمات شبکه ال سی دی وقتی گزینه تست شبکه رو میزدم دوتای اولی تیک درستی خورده بودند ولی زیر اونها یه متن شبیه این عبارت دیدم که آدرس DNSوارد نشده یا غلط است . یا چیزی شبیه به این که البته طرف با همین وضعیت تونست از روی لپ تابش یه فیلم رو به نمایش بگذاره وخودم دیدم حالا با این همه تفاسیر نمیدونم مشکل از کجاست لازم به ذکر است کابلی که درست کردم در محل کار تست کردم و باکامپیوترم که تو یه شبکه بزرگ هست جواب داد وسالم بود درضمن در حالت اتوماتیک هم باز جوابی نگرفتم به نظر شما مشکل از نحوه عدد دادنهای من به لن کامپیوتر است.لطفا عنایت بفرمایید .
راستی به نظر من سعی کنید اگر ال سی دی با گارانتی گرفتید حتما از خود شرکت بیان مشکلو حل کنن وخودتون کاری نکنید فقط حواستون باشه حتما روی کامپیوتر خودتون شبکه رو راه اندازی کنن تا مشکل من براتون پیش نیاد.