من 650 دارم البته با ضمانت سام سرویس از کجا باید بدونم که اروپاییه یا..؟ زیرنویس رو درست نشون میده تله تکس رو عجق وجق
اینم مشخصاتش
![]()
من 650 دارم البته با ضمانت سام سرویس از کجا باید بدونم که اروپاییه یا..؟ زیرنویس رو درست نشون میده تله تکس رو عجق وجق
اینم مشخصاتش
![]()
تلویزیون شما مدل آسیا است.
اگر دفت کنید، نوشته LA40B650
اگر اروپایی بود، مینوشت LE40B650
مشکل تلتکست با ورژن 2006 فیرمور حل میشه. ورژن فیمور تلویزیون شما 2002 است.
خوب جایی برای دانلود این فرمور هست یا فقط سام سرویس ؟ برای تلویزیونهای بدون گارانتی .
لینک رو هم بدید ممنون میشم.
به احتمال زياد ورژن 2006 فقط دست سام سرويس هست و كسي به اون دسترسي نداره.
همونطور که دوستمون گفتن، ورژن 2006 فقط دست نمایندگیهاست و فکر نمیکنم برای تلویزیونهای بدون گارانتی کاری کنن.
برای دانلود هر چیزی که دوست دارید، میتونید به این سایت برید :یه روشهایی برای هک این تلویزیونها هست که متاسفانه بیشتر مباحث لینوکس توشون هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا یه جاهایی رفتم و از طریق پورت service به تلویزیون وصل شدم و منوهای debug و اینطور مسائلش رو بررسی کردم.
اما متاسفانه باید به دستورات لینوکس مسلط باشی تا بتونی یه کارایی بکنی.
اگر خودم بلد بودم، یه بک آپ از ورژن 2006 میگرفتم و میدادم خدمت دوستانی که مشکل تلتکس دارن.
آخرین قیمت 46 B 650 در بانه دیروز 19 بهمن 1420.قیمتش روز به روز بهتر میشه![]()
690 می تونه صدای دالبی رو هم از usb پخش کنه؟
به فرض یه فیلم دایویکس 1080p با صدای دالبی داریم به usb tv وصل می کنیم بعد از خروجی اپتیک tv به بلندگوها وصل کنیم صدای دالبی واقعی داره؟
ممنون،،
سلام خدمت اساتید
من ال سی دی مدل b650 اسیایی گرفتم . firmware هم از سایت امارات دانلود کردم ورژن 2005 . ولی ورژن رو قبول نمیکنه
ایا باید در منوی مخفی گزینه خاصی رو تغییر بدم
لطفا راهنمایی کنید
احتمالا چون همون ورژنه قبول نمیکنه
سلام دوست گلم
قیمت روز b750 40" نداری ؟
من یه فروشگاه رو تو تهران میشناسم از بانه میاره میفروشه تهران البته با یکم قیمت بالاتر مثلا" بی 690 رو بما 1160000 قیمت داده
دقیقا" نمیدونم تو بانه قیمت بی 690 چنده اگه دارید ممنون میشم بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)