سلام
نظرتون در مورد c10 پاناسونیک چیه؟ برای برنامه های عادی ماهواره و تلویزیون میخام. طول عمر پنلش چطوره؟ از نظر افت کیفیت تصویر و رنگ. راستی مصرف برقش رو توی سایت پاناسونیک 280 وات زده بود و s10 رو 480 وات؟؟؟
سلام
نظرتون در مورد c10 پاناسونیک چیه؟ برای برنامه های عادی ماهواره و تلویزیون میخام. طول عمر پنلش چطوره؟ از نظر افت کیفیت تصویر و رنگ. راستی مصرف برقش رو توی سایت پاناسونیک 280 وات زده بود و s10 رو 480 وات؟؟؟
فروشگاه اینترنتی بانیان (چاره دات آی آر) داره میده 1470 اگه اشتباه نکنم.اراک فروشگاه پانا میده 1780.هر کی واسه خودش یه قیمت میده.همه هم میگن نماینده رسمی پانا هستیم.
کدوم سایزهاشون و کدوم نوع ( lcd یا پلاسما )؟
اگر پلاسما است که قبلا همینجا گفتم ان مصرف در ماکسیمم حالت در حالتی که رو بیشترین شدت روشنایی و صفحه تمام سفید باشه رخ میده و در بقیه و در مود های کم مصرف کمتر از این حرف هاست ( بر عکس lcd که تمام مدت مصرفش ثابت است ).
تو سایتش هم نگاه کنی چند مقدار مصرف برق موجوده که یکی ماکسیموم و یکی مینیمم و یکی میانه است.
بالا اوردن تاپیک برای دوستان.![]()
سلام.شما مشکل رنگ مشکی داشتید؟
این پنل پایه مخصوص نصب روی دیوار رو داره همراهش یا اون رو باید جداگونه خرید؟اگر نداره قیمتش چقدر هست؟
تو تاپیک مرتبط با این موضوع بحث شده و پیش بینی میشه مشکلی تو محصولات اسیایی نباشه
باید جداگانه بگیرید
پ ن
در کل برای همه تلویزیون ها که من پرسیدم باید جداگونه پایه می گرفتیم....به شما همراهش مجانی میدن؟
نه من هم توی دفترچه اش دیدم نوشته اکسسوری.قیمت ندارید؟
متاسفانه نه.... قیمت ها یادم رفته
یک موضوع جدید کشف کردم که سینمای همراه تلویزیون می تونه تصویر رو بجایupscalling تلویزیون تو وضوح 1080 بفرسته ولی نصاب اینو فعال نکرده بود باسه من ......
در موردش بیشتر توضیح میدید . سینماتون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)