ای بابا من می خواستم سوال طرح کنم ....بی خیال شیم پش فعلا ..نمیشه چند تا سوال هم زمان طرح کرد .......راستی کسی که سوال رودرست جواب بده بهش جایزه ای تعلق نمیگیره !؟!؟!؟!
ای بابا من می خواستم سوال طرح کنم ....بی خیال شیم پش فعلا ..نمیشه چند تا سوال هم زمان طرح کرد .......راستی کسی که سوال رودرست جواب بده بهش جایزه ای تعلق نمیگیره !؟!؟!؟!
ساعت سایت مشکل داره ؟!!!!!!! ساعت سیستم و خونه ما 6:18 هست در حالی که سایت میزنه 7:18 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- جنگجویی برای وطن و ماموری کارکشته
2-یکی از چشماشو در بازی از دست میده
3-صدایی به یادماندنی و دارای فرزندی کارکشته تر.? Snake
MGS
اگه از مدیران تقاضا کنید تاپیک مهم بشه مسلما افراد بیشتری رو جذب میکنهمدیران, باید خودشون به این موضوع برسن (بدون دخالت کسی) چون در غیر اینصورت, همه میخوان تاپیکشون مهم بشه. پیشنهاد این موضوع به مدیریت, از دید من, چندان پسندیده نیستمن با استیکی شدن تاپیک موافقم.
قطعآ خوشحال میشم که از تجربیات ایشون در بهبود این تاپیک استفاده بشهراستی اقا سروش Oracle Eldorado چند وقت پیش یه مسابقه گذاشته بود
میتونید از تجربیاتش استفاده کنید (البته چند وقتیه پیداش نیست)
نمیدونم چرا تاپیک یکجوری, کندهبعضی از قوانین, مثل بحث راهنمایی, هنوز چیزه قطعی براش وجود نداره
سلام به خدا شرمنده من اگه بتونم روزی یه بار وارد سایت میشم اون هم شبهاست بیشتر
مشکلات زندگی دیگه در جریان که هستید
به هر حال من واقعا عذر میخوام اگه من درست جواب دادم نفر بعدی سوال طرح کنه یا اینکه میخواین دیگه نظر ندم
باز هم شرمنده
راهنمایی.....
دقت کنید دوستان ایشون یک چشم شو از دست میده...
بابا خیلی راحته....
اسنیک پسر ایشون هستش...
Last edited by Layken; 25-12-2009 at 11:53.
layken عزیز, این که تو راهنمای های اصلیتون هم بود (فقط روش تاکید کردید) خواهشن یک راهنمایی دیگه بزاریددقت کنید دوستان ایشون یک چشم شو از دست میده...
نه عزیز, این چه حرفیه. همین که تو مسابقه, شرکت میکنید, ارزشمندهسلام به خدا شرمنده من اگه بتونم روزی یه بار وارد سایت میشم اون هم شبهاست بیشتر
مشکلات زندگی دیگه در جریان که هستید
به هر حال من واقعا عذر میخوام اگه من درست جواب دادم نفر بعدی سوال طرح کنه یا اینکه میخواین دیگه نظر ندم
باز هم شرمنده![]()
هر وقت تاپیک حرفه ای بشه و پست های اسپم درش نبینم و بازدیدش بالا باشه(بازدید، نه تعداد پستش!) ممکنه مهم بشه...اگه از مدیران تقاضا کنید تاپیک مهم بشه مسلما افراد بیشتری رو جذب میکنه
بله درسته Big bass هستش نوبت شماست.ببینم جواب سوال Big Boss نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)