میشه لینک اون تریلرو بدی ؟؟![]()
میشه لینک اون تریلرو بدی ؟؟![]()
احتمالش زياده به دليل تشبيه نژاد پرشين به غول و توهين به مقدسات و اسلام و هشت سال جنگ زوري اين بازي هم به ليست بازيهاي غير مجاز ارشاد بپيوندهغوله گفت "منو نمی تونی شکست بدی !" (به فارسی)
![]()
سلام
دوستان فکر کنم بازی بر اساس drm نیست. چون تو سایت اختصاصی بازی هایی که بر اساس drm هستند ( اساسین و اسپلینتر ) تو بخش پلتفورم نوشته که pc و بعد توضیح داده که برای بازی نیاز به کانکت بودن هست. اما برای پرنس فقط مثل سابق نوشته pc dvdrom . البته تا زمان اومدن بازی باید صبر کرد. تا دید تغییر رویه میده یا نه. بماند که اگر drm هم استفاده کنه فرقی به حال ما نداره . خدا خیر بده به این skidrow ای ها.
مشکل اینه که چرا اهریمنه باید فارسی حرف بزنه چرا خود پرینس اینگلیسی حرف می زنه واقعا احمقانست اسم بازی prince of persia ـه کاراکتر انگلیسی با لهجه آمریکایی حرف میزنهمی تونستن کلا زبون فارسی تو بازی نیارن یا اگه میارن مثل آدم بیارن
شما بازی رو میخرید و بازی میکنید کلی کیف میکنید یه دقت هم بکنید که داره به شعور و فرهنگ پارسی گویان نیک اندیش توهین میشه
Last edited by Bs_panzer; 02-05-2010 at 22:24.
بابا بهداد جون عجب دست به قلم صحبت میکنیاولی جان من کوتاه بیا!!
توی امریکا فیلم وبازی میسازند که سر آخر مملکتشون به عنوان وحشی ترین(جنگ افروزترین) کشور دنیا شناخته میشه کسی صداش که در نمیاد هیچ خدا میلیارد تومن هم فروش میکنهاونوقت من و شما داریم اینجا بحث میکنیم که چرا توی یه بازی فلانی فارسی صحبت میکنه و فلانی انگلیسی سر آخر هم به این نتیجه میرسیم که بهمون توهین شده!!
فعلا خدا رو شکر کنید که این DRM درش تخته شد که اگر موفق از آب در میومد دودش می تونست به مرور زمان توی چشم همه_مون بره چه کنسول بازها چه pc بازها![]()
Last edited by mehdy.z; 02-05-2010 at 23:15.
این شازده چرا قیافش این ریختی شده؟ هر دفعه یه مدل بزکش میکنن
حالا خدارو چه دیدی،شاید خود شازده هم اینبار یکم فارسی حرف زد،ما که ندیدیم بازی رو هنوز.چرا خود پرینس اینگلیسی حرف می زنه
یجور مثل حرف بعضیا که تو مملکت زیادن هستنه این حرفااینطوری که پس دوستان میگن تمام بازیهای خارجی یجوری فحش و توهین به فرنگی زبانهاست چون در همه بازیها هرچی غول و موجود شیطانیه و تروریست و آدم مزخرف هست به زبان خارجی حرف میزنن.
در ضمن مگه دقت نکردین بازیها همه چند زبانه و برای ملتهای مختلف با زبان خودشون ساخته میشه پس پرنس فقط انگلیسی حرف نمیزنه مطمئن باشید اگر ما ایرانیها و فارسی زبانها هم آدم حساب میشدیم تو دنیا، نسخه فارسی هم میساختن برای بازی.
Last edited by Guts; 02-05-2010 at 23:49.
خداییش تائید میشه !! یادم نمیره تو cod 4 مرحله عراق بود فکر کنم ( یادم نی ) بیشتره در و دیوارهای خیابون ها نوشته بود > arabian g+u+lfداره به شعور و فرهنگ پارسی گویان نیک اندیش توهین میشه
بازی زیبا بود اما خوب بازیایه امروزی با سیاست ساخته میشن![]()
فرهنگ ملت ها متفاوته
اونها به این چیزها بی تفاوتن در صورتی که ما برامون مقدسات به شمار می یاد.
واین اصلا بد نیست، به نظر من خیلی هم خوبه
شما دیدی که آمریکایی ممکنه بره فلان کشور اقامت بگیره و بشه مثلا فلان کشوری. ولی دیدی ایرانی ها یادشون بره از کجا اومدن؟ کلی می گما. همه جای دنیا بی فرهنگ داره.
ما که اقتصادمون باز نیست. صرفه ی اقتصادی براشون نداریم.
اگر بازی شاهزاده از طرف خود UBI Soft تو ایران منتشر می شد، فکر کنم زبان فارسی هم می گذاشتن
ولی کلا UBI Soft یه ایراد بزرگ داره و اون اینه که گشترده و جهانی فکر نمی کنه. دلش خوشه به چند تا مشتری که تو دنیا داره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)