دوست من منم ساتیو دارم و الان از این برنامه هم دارم استفاده میکنم شما گوشیت باید هکک باشه تا بتونی از این برنامه استفاده کنی![]()
دوست من منم ساتیو دارم و الان از این برنامه هم دارم استفاده میکنم شما گوشیت باید هکک باشه تا بتونی از این برنامه استفاده کنی![]()
Last edited by mahdi1360; 15-05-2010 at 19:41.
سلام ؛
دوست عزیز ممنون از پاسختونولی یعنی فقط با ساین کردن نمی شه این برنامه رو نصب کرد؟....شما همچین مشکلی (در نصب برنامه نه بلکه در نصب نقشه هاش ) رو داشتید؟
بازم ممنون
خوب ورژن جدید مپ رو از کجا گیر بیارم؟؟
نقشه دوباره ورژن انداخت
شما آخرین ورژن مپ رو دانلود کن (همونی که داری)پایین صفحه یک لینک میده که بتونی map loader رو بریزی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
آقا من اشتباهی مپ رو پاک کردم حالا که دوباره ریختم voice نداره و لیست voice از اینترنت آپدیت نمیشه نظورم این هست که لیست voice خالی هست چیزی نمییاره که ازش دانلود کنم.
چی کار کنم؟!
راستی vioce راه رفتن رو از کجا باید ریخت
![]()
نه نمیشه حتما باید گوشیت هکک باشه. درضمن هکک کردنم همچین کار سختی نیستامن هیچ مشکلی با برنامه یا با نقشه هاش ندارم
هکک کردن سخت نیست
ولی هکک کردن ورژن آخر ساتیو حیلی سخته![]()
سلام
نقشه های تهران مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، کرمانشاه برای نوکیا مپ آپدیت شده ، من با دردسر فراوان گرفتم ولی سرعتم پایینه
از دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن زحمت بکشن داخل سایت آپ کنن
شرمنده من فایل مپ ام بالای 100 مگابایت هست فکر نکنم منطقی باشه آپلود کنم.
از ovi sute version2.2 استفاده کردم هم گوشی رو آپدیت میکنه هم مپ رو و نرم افزار های داخل گوشی رو...
آی خدا
آخه من که آموزش هکک ورژن جدید ساتیو رو گفتم گفتم که چیکار کنید تا وقتی آپدیت کردین گوشیتون -- باقی بمونه من هی بگم اونوقت شما بیاین بگین که فریمور جدید ساتیو هکک نمیشهآخه من چیکار کنم از دست شما ها
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)