این اتفاق یواش یواش داره میفته
دوست عزيز باز هم شما داريد از اينده صحبت مي كنيد!!فعلا كه در رده خيلي خوب ها هست و با 405 از لحاظ نمره منفي فاصله خيلي زيادي داره!
تندر 90 یکی از بچه های همین فروم هم دچار آتش سوزی شد
مگه اگه يه تندر اتيش بگيره اين ملاكي هست براي ايمن و يا نا ايمن بودن يه خودرو!؟(اين صحبت ها از شما بعيده!)
در مورد امکانات هم نمیخوام بحث کنم
در مورد امكانات مگه 405 در مقابل چيري براي گفتن داره كه شما نمي خوايد بحث كنيد!؟
ولی شما فکر کنم درست متوجه نشدین تندر 90 که من دارم روش بحث میکنم مدل فولش نیست
چون قیمتی که دوستمون در نظر گرفتن 13.5 - 14 هست
بله من متوجه نشدم كه منظور شما فول نيست!اما با اين پول ميشه يدونه e2 نيم فول گرفت كه بجز يه ايربگ و شيشه هاي برقي عقب و ضبط سي دي تمام موارد e2 فول رو داره!
در مورد موسسه NCAP هم بازم خودروی مورد بحث ما احتمالا 405 بدون air bag هست پس قاعدتا از امینی اون کاسته میشه درسته؟
شما اطلاعاتی از سطح ایمنی 405 دارین که در مورد ایمنیش قضاوت میکنین؟
اولا 405 در اروپا حيلي وقت هست كه يه خودروي از رده خارج هست ولي جالب هست بدونيد كه پژو 406 با اين كه از خيلي لحاظ از 405 برتري داره و 406 تقريبا 10 سال بعد از 405 ساخته شده تونسته فقط 2 ستاره از موسسه ايمني اروپا بگيره
برای خراب کردن 405 از اسم زانتیا استفاده میکنید؟
اين رو گفتم تا حساب كار دستتون بياد!!
دیگه تقریبا هرکسی میدونه که زانتیا چدر اوضاع ایمنیش در تصادفات چطوره(1.5 ستاره) ولی زانتیا چه ربطی به 405 داره؟
بحث روي ايمني بود و مي خواستم بگم كه زانتيا با داشتن 2 تا ايربگ ترمز abs همرا با ebd .....نتوسته 2 ستاره بگير چه برسه به 405 بدون ايربگ....
خودرو های دیگه کدومن ؟
زانتيا پارس اي ال ايكس پروتون ايمپن سورن.....البته اينها خودروهاي داخلي بود كه گفتم