گرافیک این بازی فک نمی کنم اصلا در حد و اندازه بد کمپانی 2 هم باشه چه برسه به...
گرافیک این بازی فک نمی کنم اصلا در حد و اندازه بد کمپانی 2 هم باشه چه برسه به...
بازی کرک شده؟ کسی اگه بازی کرده یه کمی اطلاعات بده از بازی![]()
من بازی را دانلود کردم ولی هیچ کدوم از کرک ها روش کار نداد
بازی کرک شده و ریزور هم کرک داده از بازی
اینم کرکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_ranger22; 16-03-2010 at 18:08.
ای بابا.این چه وضعشه . گرافیک 7.5 مطمئنی حسین جان؟واسه pc 7.5 هست؟IGN UK یکی از شعبه های IGN اصلی هست . این امتیازات هم ماله نسخه ی کنسول Xbox 360 هست .راست میگه. اگه این بازی گرافیکش 7.5 بگیره دیگه بازی های دیگه میخوان چند بگیرن!!! کلا IGN یه جوری هست به بازی های معمولا بالای 8 میده خیلی عجیبه که همچنین امتیازی داده. فکر کنم این IGN UK با اونی که من میگم فرق داره درسته؟
میدونستم.چون مطمئنا گرافیک در pc بالاتره.pc کمش تو گرافیک 8.5 یا 9 میشه
سلام
بچه ها بازی رو با لینک مستقیم گذاشتم تو سایت (نسخه رازر)
اگه خواستید برید بگیرید
مقایسه تصویری نسخه pc با xbox360 :
![]()
![]()
![]()
چون عکس ها زیاد بودش همه اونارو نذاشتم. بقیه عکس ها و همچنین عکس های بزرگ رو می تونید اینجا ببنید(نتیجه اونو بگید من چیزی زیاد دستگیرم نشد):
پیشنهاد میکنم این مقایسه رو حتما ببینید . من اول فکر میکردم این تفاوت ها ناچیز باشه اما وقتی این مقایسه رو دیدم فهمیدم واقعا تفاوت های فاحشی بین دو نسخه وجود داره . خودتون ببینید ...
در ضمن دو امتیاز 8 دیگه به نسخه ی Xbox 360 توسط سایت های Gamezone و eurogamer داده شده .
توی 1 یا 2 تا از تصویراش،پی سی جالب تر بود،ولی تو بقیش به نظر من پی سی واقعا کم میاورد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)