با اجازه ی بچه ها من هم یه y550 گرفتم ولی با cpu 2.26 3mb cashe .ظاهرا دیگه اون سیپیو 2.5 وارد نمیشه.
من هم بالاخره اولین لپتاپم رو گرفتم.![]()
با اجازه ی بچه ها من هم یه y550 گرفتم ولی با cpu 2.26 3mb cashe .ظاهرا دیگه اون سیپیو 2.5 وارد نمیشه.
من هم بالاخره اولین لپتاپم رو گرفتم.![]()
مبارکت باشه. فقط توصیه که حسابی مواظبش باش که بلایی که سره من اومد سرت نیاد.
تا همین 1 ماه پیش یه NW 130/J vaio داشتم که خدابیامرزو دزد برد!جولوی همین کیان سنتر خودمون.
حالا هم پیگیره لینوو شدم تا ببینیم خدا چی می خواد.
سلام
خب بچهها من پریروز این لپتاپ رو گرفتم. اون مدل 1035000 که اصلا موجود نیست دیگه ظاهرا. من اون مدل بالاترش رو گرفتم. سیپییو 2.26 با 3 مگابایت کش و هارد 500 و غیره. قیمتش توی سایت 1135000 تومان هست که من با تخفیف 1080000 تومان گرفتم و یه موس ده دوازده تومنی هم اشانتیون. در کل به نظرم سیستم جذاب و جالبیه و زیبا البته. پد و صفحه کلیدش هم خوبه. صداش هم همینطور. اما شارژش در حد متوسط هست.
راستی بچهها چه چیزایی باید توی جعبهاش باشه؟
واسه من لپتاپ، باتری، شارژر و چند تا دفترچه. همین.
سلام
آقا چند گرفتی؟
دوستان اگه لطف كنند در يكي از اين دوتا تاپيك هم در مورد خرديدشون پست بدند خيلي عالي ميشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم لپ تاپ 2020 را تازه خریدم و همین اولش مشکل برام پیش اومده لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند:من شارژ اولیه لپ تاپ را بعد از تخلیه کامل برای شارژ به مدت 12 ساعت آماده کردم ، همانطور که دوستان می دونند باید برای دوشاخه برق آداپتور تبدیل تهیه کرد من پس از اضافه کردن تبدیل به دوشاخه آن را به برق زدم که ناگهان جرقه کوچکی زد و من هم سریعا کشیدم ، یک لقی هم بین تبدیل و دوشاخه اصلی هم وجود داشت که با لنت محکم کردم و اینبار ابتدا 2 شاخه را به پریز زدم و سپس ورودی برق را به لپ تاپ وصل کردم ؛شروع به شارژ کرد و 13 ساعت شارژ شد .بعد از این مدت لپ تاپ را روشن کردم ولی دیدم که میزان شارژ 91 درصد است به نظر شما علت چیست؟؟؟بعد آن هم به مدت 3 ساعت از آن استفاده کردم که به سرعت باتری آن رو به کاهش بود که درنهایت بعد از 3 ساعت شارژ تمام شد و خاموش شد.حالا من نمی دانم چه کنم ؟! مطمئنا یک ایرادی این وسط وجود داره!اعصابم خورده لطفا راهنمایی کنید.آیا جرقه زدن در موقع اتصال به پریز طبیعیه؟؟؟یا نه؟
1250 بود که من 1230 گرفتم با حدود 10 تومان اشانتیون.
اما یه مشکل اساسی داره که صدای هدفونش اصلا واضح نیست و مثل اینه که اصلا صداش از ته چاه میاد.موفق باشید.
![]()
چشم .نوکرتم داداش.فقط الان یه مقدار سرم شلوغه.:43:
اقا یه عکس کامل و با کیفیت ازش ندارید بزارید
من کلا یه سری عکس ازش دارم که می تونم تو رپیدشیر براتون آپ کنم .اگه می خواید بگید تا بذارمش تو رپید حدود 20-30 تا عکس هست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)