تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 66 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عجب داستانی شده.فردا می خواستم برم جی10 بگیرم که فکر کنم یک کم باید دوباره صبر کنم.یک باره دیگه هم یکی درباره طول عمر پلاسماها و اغراق در اعداد عمرشون بهم گفت که از مغازه پاناسونیک مستقیم اومدم خونه برای تحقیق درباره طول عمر.بعد از چند روز که می خواستم فردا برم جی 10 بگیرم حالا این 2تا عکس و دیدم!

من شاید مثل اساتید حرفه ای نباشم ولی عکس وی10 به نظر من خیلی بدتر و غیرقابل تحمل تره تا رنگ پوست هویجی عکس دوم !! که اونم مطمئنا توی تنظیمات رنگش قابل حله.نمی خوام توهین کنم ولی اگه این 2 تا عکس رو به هر کسی نشون بدیم قشنگ می فهمه دومی از اولی خیلی بهتره.در عکس اول جزییات لباس و موی طرف مثل چین خوردگی های داخل یقه حذف شده.البته در مقاله اصلی هم گفته شده که شارپنس رو بالا ببرید و دور بشینید و از این جور چیزا که به نظرم با این کارها جزییات داخل یقه و خط های راهروی کت یارو پدیدار نمیشه

چیزی که بیشتر منو گیج می کنه اینه که بعضی از دوستان گفتن ما جی10 داریم و با تلویزیون ایران هم هیچ مشکلی نداریم.از طرفی توی سایت منبع هم گفته که پردازش تصاویر اس دی زیاد خوب نیست

فکر کنم یه بار دیگه باید برم جمهوری بگم جی10 تون رو بزنین روی شبکه های ایران.گرچه قبلا هم گفتم که در جواب می گفتن به انتن وصل نیست.(دروغ و راستش پای خودشون)

در هر صورت نمیشه با یک عکس از کیفیت تصویر فوق العاده جی10 مثل غلظت رنگ و برایتنس قوی و 600 هرتز بودن و ... صرف نظر کرد.
    منم جزو اساتید نیستم ولی چند تا مطلب هست که باید بهش اشاره کنم 1-الان که تصاویر صدا وسیما دارن دیجیتال میشن دیگه شما نباید نگران تصاویر sd باشی 2-دیگه از هرکسی بپرسی میدونه که عمر پلاسما از ال سی دی بیشتره پس زیاد روش فکر نکن 3-بهتره بری جمهوری این دو مدل از نزدیک ببینی تا راحت بتونی تصمیم بگیری

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    باید یه کم آینده نگر باشی
    در آینده تصاویر HD خیلی فراوون میشن اونوقت چی؟
    در ضمن طول عمر پلاسما پنلهای جدید پاناسونیک صدهزار ساعته یعنی سی سال.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز برای ازمایش فایل های اس دی رفتم جمهوری. با خودم یه فلش و یک رم اس دی حاوی چند فیلم ضبط شده از ماهواره (پسوند ts ) و یک فیلم یک ساعت و 43 دقیقه ای با حجم 700 مگ و با با کدک DivX (یعنی پسوند Avi) بردم + شبکه های ایران از روی اون پنل ها.رم رو برای جی10 و فلش رو برای بی690 بردم که که این نتایجو داشت::

اول : کسایی که اونجا وایسادن که مارو برای خرید راهنمایی کنن اصلا دوست ندارن بهشون بگن که چی کار بکنین و نکنین حتی اگه طرف خدای خنگی باشه.

دوم : بعد از نیم ساعت توضیح دادن برای دلیل اینکه چرا قصد ازمایش فیلم های خودتون رو روی پنل مورد نظر دارین بالاخره با قول اینکه حتما قصد خرید هم دارین می ذارن فایل هاتون رو ازمایش کنین. و تا ازمایشتون تموم می شه با خوشحالی می گن : برو اون قسمت تا برات فاکتور رو بنویسه!!

سوم : هیچ کس نمی دونه فیلم SD چی هست.فقط فرق تصویر یک مگ رو با تصویر 2 مگ می دونن !!!

چهارم : فیلم های ماهواره چون به صورت 4:3 ضبط شده بود روی پنل هم همین طوری پخش میشد.در حقیقت من این نکته رو فراموش کرده بودم ولی فیلم دایو اکس در بی690 انصافا کیفیت خوبی داشت.البته نه مثل تلویزیون های CRT ولی انصافا خوب بود.(عکس هم گرفتم اما زیاد کیفیت خوبی نداره) ولی در جی10 اصلا نتونستم این کارو عملی کنم چون همه جی10 ها کارت اس دی منو نمی شناختن.طرف می گفت باید رمت پاناسونیک باشه.که فکر کنم اگرم می شناخت باز قابلیت پخش نداشت.سینما خانگی های پاناسونیک هم که امکان پخش فیلم رو از روی فلش ندارن . ولی بی690 خداییش انواع پسوند هارو اجرا می کرد و کیفیت قابل قبولی داشت. می خواستم برم یه فیلم دی وی دی بگیرم روشون ازمایش کنم که به نظرم درست نیومد.درسته دی وی دی ها SD هستن ولی چون دی وی دی ها در هر حال حجم بالاتری دارن ، پس اگرم کیفیت رو بهتر نشون بدن در هر پنل درست نمی تونه باشه.

پنجم : کانال های ایران هم که اخرش بود.روی هردو پنل افتضاح ، البته معلوم بود انتن هاشون تنظیم نیست پس به این نمی شه استناد زیادی کرد.ولی روی هردو پنل شبکه3 نسبتا بهتر می گرفت که بی690 یه کمی (خیلی کم) بهتر بود.چون جزییات تصویرش بیشتر ولبه ها تیزتر بودن.برعکس شبکه 3 توی جی10 یه جورایی تار بود.البته بازم می گم معلوم بود انتن ها خوب تنظیم نیستن و زیاد نمیشه استناد کرد.

خلاصه اینا مطالبی بودن که امروز دیدم و نظر کاملا شخصی خودمه.من خودم نظرم روی جی10 هست.ولی امروز بی690 یه کم در تصاویر اس دی بهتر بود.

4. 3 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من همون جی 10 رو بگیر
    پلاسما خیلی بهتره.من خودمم میخام جی 10 بگیرم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز اگه از اول اين تاپيك رو بخونيد متوجه ميشيد كه بيشتر كساني كه g10 دارن از كيفيت پخش تلويزيون ايران ناراضي هستن و همونطور كه هم گفتيد در سايت هاي معتبر به اين قضيه هم اشاره شده خود من هم توي ايت انتخاب گير كرده بودم! تا بلاخره با وضعيت كه من داشتم (تلويزيون رو بيشتر براي پخش تضاوير sd و در مرحله دوم فيلم هاي hd مي خواستم) و با توضيحاتي كه توي اين تاپيك انجام شد رفتم و b690 گرفتم و الان از انتخابم هم راضي هستم
    بله من هم کل تاپیکو خوندم ولی خیلی ها هم هستن که تعریف زیادی روی تصاویر اس دی جی 10 کردن.درسته که بی690 در تصاویر اس دی بهتره ولی ضعف های بزرگی مثل بالا بودن زمان پاسخ دهی پیکسل ها یه تصویر ، 2 اینچ کمتر نسبت به جی10 با همون قیمت و عمق رنگ و درخشش بالاتر نسبت به بی690 داره.من اگه هرکدوم رو برم بگیرم تا اخر عمرم حسرت اینکه چرا اون یکی رو نگرفتم می خورم.
    منم جزو اساتید نیستم ولی چند تا مطلب هست که باید بهش اشاره کنم 1-الان که تصاویر صدا وسیما دارن دیجیتال میشن دیگه شما نباید نگران تصاویر sd باشی 2-دیگه از هرکسی بپرسی میدونه که عمر پلاسما از ال سی دی بیشتره پس زیاد روش فکر نکن 3-بهتره بری جمهوری این دو مدل از نزدیک ببینی تا راحت بتونی تصمیم بگیری
    1. شاید صدا و سیما تصاویرشو به صورت دیجیتال بفرسته ولی بازم همون تصاویر با کیفیت اس دی هستن که با خروجی اس دی می فرسته.حتی 95 درصد شبکه های ماهواره هم اس دی اند که شامل همه شبکه های فارسی می شه.
    2. بله البته نمیشه صد در صد گفت که همه پلاسما ها از همه ال سی دی ها عمرشون بیشتره یا برعکس.مثلا به کشور سازنده و مونتاژ کننده پنل هم ربط داره.مثلا می گن تمام ال سی دی ها و پلاسما های سامسونگ رو توی همین هشتگرد خود ایران می زنه. خود سامسونگی ها که میگن افتراهه (البته بعضی با انصافای سامسونگی میگن فقط تلویزیون های کوچیک) ولی پانایی ها می گن کاملا حقیقت داره

دوست عزیز
    باید یه کم آینده نگر باشی
    در آینده تصاویر HD خیلی فراوون میشن اونوقت چی؟
    در ضمن طول عمر پلاسما پنلهای جدید پاناسونیک صدهزار ساعته یعنی سی سال.
    من کاملا مطمئنم تصاویر HD تا 10 سال دیگه هم توی ایران باب نمی شه.مثلا الان توی دنیا دی وی دی داره جاشو به بلوری می ده ولی توی ایران هنوز همه محصولات به صورت سی دی عرضه میشن.فیلم های دی وی دی هم همون دایو اکس ها هستن که چون با پسوند vob رایت می شن حجمشون زیاد میشه.مگه اون هایی که معمولا منوی اصلی فیلم رو دارن و کیفیتشون واقعا خوبه.
    البته ممکنه که فیلم های اچ دی مستقیم دانلود و رایت بشن روی بلوری ولی هنوز خیلی برای این که این یه امر عادی تبدیل بشه خیلی زوده.طوری که الان به زحمت میتونین فیلم اچ دی واقعا اچ دی گیر بیارین.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امروز برای ازمایش فایل های اس دی رفتم جمهوری. با خودم یه فلش و یک رم اس دی حاوی چند فیلم ضبط شده از ماهواره (پسوند ts ) و یک فیلم یک ساعت و 43 دقیقه ای با حجم 700 مگ و با با کدک DivX (یعنی پسوند Avi) بردم + شبکه های ایران از روی اون پنل ها.رم رو برای جی10 و فلش رو برای بی690 بردم که که این نتایجو داشت::

اول : کسایی که اونجا وایسادن که مارو برای خرید راهنمایی کنن اصلا دوست ندارن بهشون بگن که چی کار بکنین و نکنین حتی اگه طرف خدای خنگی باشه.

دوم : بعد از نیم ساعت توضیح دادن برای دلیل اینکه چرا قصد ازمایش فیلم های خودتون رو روی پنل مورد نظر دارین بالاخره با قول اینکه حتما قصد خرید هم دارین می ذارن فایل هاتون رو ازمایش کنین. و تا ازمایشتون تموم می شه با خوشحالی می گن : برو اون قسمت تا برات فاکتور رو بنویسه!!

سوم : هیچ کس نمی دونه فیلم SD چی هست.فقط فرق تصویر یک مگ رو با تصویر 2 مگ می دونن !!!

چهارم : فیلم های ماهواره چون به صورت 4:3 ضبط شده بود روی پنل هم همین طوری پخش میشد.در حقیقت من این نکته رو فراموش کرده بودم ولی فیلم دایو اکس در بی690 انصافا کیفیت خوبی داشت.البته نه مثل تلویزیون های CRT ولی انصافا خوب بود.(عکس هم گرفتم اما زیاد کیفیت خوبی نداره) ولی در جی10 اصلا نتونستم این کارو عملی کنم چون همه جی10 ها کارت اس دی منو نمی شناختن.طرف می گفت باید رمت پاناسونیک باشه.که فکر کنم اگرم می شناخت باز قابلیت پخش نداشت.سینما خانگی های پاناسونیک هم که امکان پخش فیلم رو از روی فلش ندارن . ولی بی690 خداییش انواع پسوند هارو اجرا می کرد و کیفیت قابل قبولی داشت. می خواستم برم یه فیلم دی وی دی بگیرم روشون ازمایش کنم که به نظرم درست نیومد.درسته دی وی دی ها SD هستن ولی چون دی وی دی ها در هر حال حجم بالاتری دارن ، پس اگرم کیفیت رو بهتر نشون بدن در هر پنل درست نمی تونه باشه.

پنجم : کانال های ایران هم که اخرش بود.روی هردو پنل افتضاح ، البته معلوم بود انتن هاشون تنظیم نیست پس به این نمی شه استناد زیادی کرد.ولی روی هردو پنل شبکه3 نسبتا بهتر می گرفت که بی690 یه کمی (خیلی کم) بهتر بود.چون جزییات تصویرش بیشتر ولبه ها تیزتر بودن.برعکس شبکه 3 توی جی10 یه جورایی تار بود.البته بازم می گم معلوم بود انتن ها خوب تنظیم نیستن و زیاد نمیشه استناد کرد.

خلاصه اینا مطالبی بودن که امروز دیدم و نظر کاملا شخصی خودمه.من خودم نظرم روی جی10 هست.ولی امروز بی690 یه کم در تصاویر اس دی بهتر بود.
    پاناسونیک G10 فقط فرمت Mpeg و AVCHD رو از روی کارت قبول میکنه توصیه پاناسونیک هم این هست که از کارتهای SDHC استفاده کنید بهترین کار ممکن این هست که همه فیلمهاتون رو با کدک Mpeg روی DVD بریزید تا شبیه سازی کانالهارو هم درست انجام داده باشین چون اغلب شبکه های ماهواره ای از کدک Mpeg برای ضبط و پخش تصاویر استفاده میکنن.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی این پست قصد دارم مقایسه ای که توی صفحه اول کردم رو با توجه به مسائل مطرح شده تکمیل کنم

1) کیفیت تصویر
    کنتراست: کنتراست G10 برتری محسوسی داره(2 میلیون به صد هزار)
    رفرش ریت: G10 تا 600 هرتز و B690 تا 100 هرتز
    فضای رنگ: G10 تا 230 میلیارد رنگ و B690 تا 16 میلیون رنگ
    برایتنس: 1500 برای G10 و 500 برای B690
    رسپانس تایم: 0.001 میلی ثانیه برای G10 و 4 میلی ثانیه برای B690
    دقت رنگ: دقت رنگ G10 بالاتره

درخشندگی و شارپنس بیشتر برای B690
    اقا امیر و مهدی عزیز این اعداد دقیق و درسته؟ چون این مشخصات رو توی سایت های برسی ننوشته که معلوم بشه درسته یا نه ، چیزهای عامیانه رو نوشته.
    مثلا چیزی که من می دونم اینکه رفرش ریت جی10 هم 100 هرتز هست و این 600 هرتز ساب فیلد هست که یه مغوله دیگست.
    یه سوال دیگه : نوع کنتراست ال سی دی ها با پلاسما ها فرق داره؟ چون یکی صد هزاره و اون یکی 2 میلیون. یکم غیر عادیه.مگه میشه با این کنتراست کم کیفیت به این خوبی در بین ال سی دی ها داشته باشه.

مرسی اگه تا فردا و هرچه سریع تر جواب بدین.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اقا امیر و مهدی عزیز این اعداد دقیق و درسته؟ چون این مشخصات رو توی سایت های برسی ننوشته که معلوم بشه درسته یا نه ، چیزهای عامیانه رو نوشته.
    مثلا چیزی که من می دونم اینکه رفرش ریت جی10 هم 100 هرتز هست و این 600 هرتز ساب فیلد هست که یه مغوله دیگست.
    یه سوال دیگه : نوع کنتراست ال سی دی ها با پلاسما ها فرق داره؟ چون یکی صد هزاره و اون یکی 2 میلیون. یکم غیر عادیه.مگه میشه با این کنتراست کم کیفیت به این خوبی در بین ال سی دی ها داشته باشه.

مرسی اگه تا فردا و هرچه سریع تر جواب بدین.
    دوست عزیز کنتراستهای اعلام شده توسط شرکتهای سازنده هیچ مبنای درست و حسابی نداره و معمولا کنتراست داینامیک هستن مهم محاسبه کنتراست ANSI هست که اون هم در شرایط و محیطهای متفاوت از نظر شدت نور تغییر میکنه به همین دلیل بهترین روش محاسبش اندازه گیری در یک اتاق تاریک هست.

تو شکل زیر اون میله های قرمز رنگ نمایان کننده کنتراست ANSI دو پنل LCD B650 سمت چپ و Plasma G10 در سمت راست هست.

پنل B650 سامسونگ در حالت دیفالت کارخانه روی مد داینامیک قرار داره و پانای G10 روی مد استاندارد دلیلش این هست که پلازمای G10 روی مد استاندارد مصرف برق پائینی داره پنل G10 تست شده بعد از کالیبره شدن با وجود افزایش برایتنس تغییری در سطح مشکی تولید شده توسط این پنل در اون دیده نشده دلیلش خیلی ساده هست چون پلاسما پنلها نور مورد نیاز پیکسلهاشون رو خودشون تولید میکنن و در هر شرایطی برای تولید رنگ مشکی پیکسلهارو خاموش نگه میدارن ولی LCD پنلها همیشه یک منبع نور سفید در پشت صفحه LCD روشن هست که بهش بک لایت یا نور پشتی میگن و LCD باید برای نمایش رنگ مشکی بتونه این نور رو به طور کامل Block کنه که کار مشکلی هست به همین دلیل هست که LCD ها در نمایش رنگ مشکی مشکل دارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست دلیل به وجود اومدن بک لایتهای Local dimm در LCD پنلها هم خارج کردن LCD پنلها از حالت Passive برای نور دهی از پشت هست به همین دلیل اون چیزی که تصویر پنلهارو جذاب میکنه نمایش همزمان سطوح براق و درخشان و سوطح تاریک و تیره در یک زمان بر روی صفحه نمایش هست که بهش Interfield Contrast هم میگن.

10. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز کنتراستهای اعلام شده توسط شرکتهای سازنده هیچ مبنای درست و حسابی نداره و معمولا کنتراست داینامیک هستن مهم محاسبه کنتراست ANSI هست که اون هم در شرایط و محیطهای متفاوت از نظر شدت نور تغییر میکنه به همین دلیل بهترین روش محاسبش اندازه گیری در یک اتاق تاریک هست.

تو شکل زیر اون میله های قرمز رنگ نمایان کننده کنتراست ANSI دو پنل LCD B650 سمت چپ و Plasma G10 در سمت راست هست.

پنل B650 سامسونگ در حالت دیفالت کارخانه روی مد داینامیک قرار داره و پانای G10 روی مد استاندارد دلیلش این هست که پلازمای G10 روی مد استاندارد مصرف برق پائینی داره پنل G10 تست شده بعد از کالیبره شدن با وجود افزایش برایتنس تغییری در سطح مشکی تولید شده توسط این پنل در اون دیده نشده دلیلش خیلی ساده هست چون پلاسما پنلها نور مورد نیاز پیکسلهاشون رو خودشون تولید میکنن و در هر شرایطی برای تولید رنگ مشکی پیکسلهارو خاموش نگه میدارن ولی LCD پنلها همیشه یک منبع نور سفید در پشت صفحه LCD روشن هست که بهش بک لایت یا نور پشتی میگن و LCD باید برای نمایش رنگ مشکی بتونه این نور رو به طور کامل Block کنه که کار مشکلی هست به همین دلیل هست که LCD ها در نمایش رنگ مشکی مشکل دارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست دلیل به وجود اومدن بک لایتهای Local dimm در LCD پنلها هم خارج کردن LCD پنلها از حالت Passive برای نور دهی از پشت هست به همین دلیل اون چیزی که تصویر پنلهارو جذاب میکنه نمایش همزمان سطوح براق و درخشان و سوطح تاریک و تیره در یک زمان بر روی صفحه نمایش هست که بهش Interfield Contrast هم میگن.
    مرسی در مورد کنتراست.
    1. ولی باتوجه به حرف های شما و نمودارها یعنی حتی بعد از کالیبره شدن هم باز ال سی دی بی650 رنگ مشکی و برایتنس بیشتری تولید می کنه؟درسته؟ قبلش هم که از روی نمودار معلومه که باز هم بیشتره.

2. خودتون اگه بخواید بین ال سی دی بی650 (که رضا گفت توی ایران همون بی690 هست ولی می ترسم برم بگیرم و همون ال سی دی بی650 جهانی که داریم دربارش بحث می کنیم نباشه؟؟؟!!! ) و پلاسمای بی650 یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کنید؟ دقیق چرا؟

3. اقا رضا گفت بی690 همون ال سی دی بی650 هست که توی ایران این اسم رو داره می خوام مطمئن بشم که درسته؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال
    این پاناسونیک تو کدوم شهرها نمایندگی داره؟ سایتی نداره مراجعه کنیم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •