پیروز جان خیلی باحال بود اسپمت
مثل اینه که بگی از مرسدس خوشم نیمد میخوام سمند بخرم
مطمئنا سمند میخره آدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juniper
Gateway
Packard Bell
پیروز جان خیلی باحال بود اسپمت
مثل اینه که بگی از مرسدس خوشم نیمد میخوام سمند بخرم
مطمئنا سمند میخره آدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من خوب بود به تمام لپ تاپ های این لیست نگاه میکردید بعد نظر میدادید.حتما دوستان تا حالا با لپ تاپ های FUJITSU SIEMENS کار نکردن که نظر ندادن. من 1 ماه هست که این لپ تاپ مدل a-530 را خریدم.نسبت به قیمت و امکانات واقعا عالیه.
بر عکس گوشی اپل لپ تاپش خیلی ضعیف تره.نمیدونم دوستان چرا اینقدر زیاد بهش رای دادن.95 درصد جهان از ویندوز و فقط 4 درصد از مک استفاده میکنن.
فوجیتسو زیمنس دستگاه عالی هست ولی به نظر شما کسی میاد هزینه زیاد بکنه برای یه دستگاه که زیاد معروف نیست؟
نوت بوک های اپل چون بده فایبر گلاس داشتن یدنش همش ترک میخورد ولی الان فلزی شده
و این که اپل به خاطر مکینتاش معروف هست
شما از کسانی که با مک کار گرافیکی کرده اند یه نظر بپرسید ببینید چقدر راضی هستند
[QUOTE=majid_3ma;5225406]فوجیتسو زیمنس دستگاه عالی هست ولی به نظر شما کسی میاد هزینه زیاد بکنه برای یه دستگاه که زیاد معروف نیست؟
منم همینا میگم دیگه.بهتره در مورد چیزی که میخوایم بخریم تحقیق کنیم .فقط دنبال برند نریم.الان زیمنس یکی از پرفروشترین لپ تاپ های اروپا هست .ولی توی ایران به خاطر سود کم کم تر وارد میشه و وارد کننده تبلیغ زیادی نمیکنه.تازه این لپ تاپ ساخت خود آلمان هست بر عکس بقیه برندها که اکثرا ساخت چین هستند.در ضمن قیمت این لپ تاپ ها نسبت به امکانات واقعا عالی هست.
داداش تو اصلا با اپل کار کردی؟؟؟
میدونی اپل چیه؟؟؟
چرا الکی میای حرف میزنی یه نظر سنجی بزارین ببینین کی از اپل نا راضی هستن آنهای که دارن رو میگم هاااا
شما همه گوله کانفینگ بالا رو میخورین اپل شبیه عاشق شدن تا توش نیفتی نمی دونی اون یکی ها چی دارن میگن .....
من تعصب ندارم استفاده کردم فوق راضی هستم ...واقعا عالی هستش.
داداش من کاری به ایسوس ندارم
ولی اگه اپل رو با سونی مقایسه کنی اپل از نظره کیفیتوو زیبایی یک سرو گردن از سونی سر تره
من fw ،z سونی رو استفاده کردم fw حرف نداشت ولی خیلی سنگین بود z هم خوب بود سبک بود همین z سونی باعث شد من برم سراغ اپل و عاشق اپل بشم واقعا اپل یعنی مچ بودن قطعات وپر فرمنس بالا کیفیت و زیبای
اون دوستایی که میخوان z بخرن یک سری ه به اپل بزنن از خریدت اپل پشیمون نمیشن
شما ادعا می کنید که لپ تاپ های اپل ضیعف هستند !!!؟؟؟
باید عرض کنم که سخت در اشتباه هستید لپ تاپ های اپل و همچنین سیستم عامل مک در نوبه خودشون بهترین هستند و تمام طراحان حرفه ای که بیشتر کار گرافیکی انجام میدن از مک استفاده می کنند.
ضمنن عرض کنم که من تو کار تعمیرات لپ تاپ هستم طی این چند ساله تا به حال توی لپ تاپ های اپل مشکلی ندیدم ولی توی لپ تاپ های دل چرا
بحث گوشی موبایل با لپ تاپ کاملا بحثی جدا هست.
ویندوز هم یه سیستم عامل هست که من خودم شخصا از ویندوز استفاده می کنم.
ولی دلیلی نداره که بدونه دلیل و منطق بگیم که مک بده !!!!
داداش اصلا بحث سر کیفیت اپل نبود...
اپل توی رنج قیمت خودش بی نظیر هست و در این شکی نیست...
و این پستی که من دادم بخاطر جواب اون آقا بود که از رو معده صحبت کرده...
در ضمن دیگه خودتون با سری Z کار کردید و میدونید چیه الان هم که 2010 سری جدیدش ریلیز شده از لحاظ کانفیگ بینظیره توی 13 اینچی ها و البته سبکترین 13 اینچی جهان
وای،وای،وای چه حرفا شما میگین دل از سونی بهتره واقعا که،براتون متاسفام
آخه عزیز من شما دارید دوتا برند رو با wi-fi اونها مقایسه می کنید !!!!؟؟
شما یه سَری به این تاپیک های مشکلات لپ تاپ بزنید بعدش ببینید که چقدر تاپیک مربوط به خرابی لپ تاپ های دل میشه. (( ضمنن من بیشترین خرابی رو تو لپ تاپ های دل دیدم ))
اگه دل واقعا لپ تاپ خوبی بود تو کشورهای جهان سومی چی کار میکرد. (( مثل: هند،ایران،پاکستان و... ))
ایشون میگه بدنه سونی از لنگه دمپایی هست !!!
آخه عزیز مگه تو تو شرکت سونی شاهد بودی که اینها جنس خام رو از نمکی می خرن.
من معتقد هستم که لپ تاپ های hp زیاد داغ می کنن ولی دیگه سونی رو نشنیده بودیم !!!؟؟
به هر حال بهتون پیشنهاد می کنم که نظر بدون دلیل و منطق ندید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)