تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 180 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان کاملا در اشتباهی .
    بهتون قول میدم با سیستمی که Warhead رو روی اخرین جزئیات اجرا کنه راحت این بازی رو جواب میده.
    دلیلشم اینه که که Cry engine3 بهینه تر از 2 هست و سیستم پایینتری رو طلب میکنه.
    اگه یادت باشه وقتی Crysis اومد انجینش خیلی سنگین بود ولی در Warhead انجین بسیار روونتر از Crysis بود.
    بعدشم وقتی یه 7800GTX و یه X1950 بتونن بازی رو اجرا کنن صد در صد سیستمهای متوسط به بالا هم میتونن راحت بازی کنن.
    من نفهمیدم شما حرفاتون شوخی یا جدی بود نکنه مثلا سیستمی که خودتون دارید رو سیستم متوسط به حساب میاریداون موقع که Warhead اومد بعضی از این کارت گرافیک جدید هنوز نبودن پس این کارت گرافیکها به چه دردی میخورن؟ من زیاد در زمینه سخت افزار نمیدونم اگه میشه یکمی توضیح بدین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من نفهمیدم شما حرفاتون شوخی یا جدی بود نکنه مثلا سیستمی که خودتون دارید رو سیستم متوسط به حساب میاریداون موقع که Warhead اومد بعضی از این کارت گرافیک جدید هنوز نبودن پس این کارت گرافیکها به چه دردی میخورن؟ من زیاد در زمینه سخت افزار نمیدونم اگه میشه یکمی توضیح بدین...
    من کاملا جدی گفتم.منم سیستمم متوسط به بالاست.High End محسوب نمیشه.
    یه مثال برات میزنم . RE5 روی کنسول 60فریم میده ولی توی PC تا 120هم جاداره ولی چشم انسان از 60فریم به بالا رو تشخیص نمیده.نتیجه میگیریم کسی که کارت 200تومنی داره با کسی که کارت 700تومنی داره تفاوتی در بازی احساس نمیکنه.کارتهای گرافیک High End فقط به درد کسایی میخوره که رزولوشن مانیتورشون بالا باشه وبخوان تمام بازیها رو با تمام جزئیات بازی کنن .برای مثال کارت من توی بنچ مارک Warhead تقریبا 30-33فریم میده روی تنظیمات Enthusist با 2x AAوکاملا هم قابل بازی هست. به نظر من پول روی کارتهای High End دادن حرام هست

داره خودمونی میشه alinaserifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    遠離山姆費雪

پيش فرض

بچه های کسی تریلر 3gp برای موبایل نداره از بازی ؟

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض New Crysis 2 PC scans put Consoles to shame

قبلا عکس هایی از این بازی منتشر شده بود که مربوط به اسکن اون از روی مجله ها بود. مربوط به کنسول ها.
    حالا عکس های این بازی برای PC توی مجله منتشر شده که عکس هاش رو میتونین توی این لینک ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تیتر خبر همینیه که گذاشتم. از خودم ننوشتم !
    Last edited by aghamajid1369; 06-03-2010 at 22:01.

5. 8 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این بازی چند مدت دیگه عرضه میشه؟ تاریخ انتشار چه روزیه؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این بازی چند مدت دیگه عرضه میشه؟ تاریخ انتشار چه روزیه؟
    Q4 2010........ .

فعلا تو اين عكسا كه ديدم و نسخه x360 و pc رو مقايسه كردم خيلي فرق زيادي نديدم......(منظورم اين نيس كه فرق ندارن ها)بالاطبع نسخه pc از لحاظ تكنيكي سرتر خواهد بود...... ولي فعلا عكسي كه اين برتري رو نشون بده نديديم.كه البته چون تا زمان عرضه فاصله زياد هست كم كم برتري ها ي نسخه pc هم در قالب تريلر و عكسهاي بعدي به نمايش درخواهد اومد... .

8. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

Q4 2010........ .

فعلا تو اين عكسا كه ديدم و نسخه x360 و pc رو مقايسه كردم خيلي فرق زيادي نديدم......(منظورم اين نيس كه فرق ندارن ها)بالاطبع نسخه pc از لحاظ تكنيكي سرتر خواهد بود...... ولي فعلا عكسي كه اين برتري رو نشون بده نديديم.كه البته چون تا زمان عرضه فاصله زياد هست كم كم برتري ها ي نسخه pc هم در قالب تريلر و عكسهاي بعدي به نمايش درخواهد اومد... .
    منم تفاوت آنچنانی ندیدم. البته همه عکس هایی که تا الان دادن اسکن از مجله بوده و مسلما جالب نبست. باید منتظر موند

10. 3 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا یکی بیاد این اسکن های وبسایت gamesthirst رو یه جا اپلود کنه . اصلا این وبسایت برا من باز نمیشه !! بابا کف کردیم

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا من که نتونستم warhead رو 60 فریم بگیرم امیدوارم توی این نسخه دیگه بشه با 60 فریم بازی کرد چون واقعا لذت بازی توی 60 فریم یه چیز دیگس.
    در مورد تفاوتهای عکس با کنسول منم چیزه خاصی ندیدم شاید به این خاطر بوده که تصاویر اسکن شده هست چون خود بازیساز گفته که بهترین گرافیک روی pc اجرا میشه و گرافیک روی کنسول در حد نسخه 1 بازی هست(منبع همین تاپیک)

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ای بابا من که نتونستم warhead رو 60 فریم بگیرم امیدوارم توی این نسخه دیگه بشه با 60 فریم بازی کرد چون واقعا لذت بازی توی 60 فریم یه چیز دیگس.
    در مورد تفاوتهای عکس با کنسول منم چیزه خاصی ندیدم شاید به این خاطر بوده که تصاویر اسکن شده هست چون خود بازیساز گفته که بهترین گرافیک روی pc اجرا میشه و گرافیک روی کنسول در حد نسخه 1 بازی هست(منبع همین تاپیک)
    سلام. یعنی شما با همون کارت گرافیکی که وارهد رو نتوسنت با 60 فرین اجرا کنه ، می خواین در کرایسس 2 ، 6 فریم بگیرید؟!؟! که بسیار بسیار بعید هست!
    البته سخت افزار فعلی شما ، در رزولوشن نه چندان بالا ، ممکنه که چنین توانایی داشته باشه (البته باز احتمالش کمه!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •